10 kreative måder at bruge kolonner som designfunktioner i dit hjem

Kreative måder at bruge kolonner som designelementer i dit hjem

Gennem arkitekturhistorien har både arkitekter og designere været nødt til at finde kreative måder at løse problemet med struktur mod æstetik i boligbyggeri. Kolonner er en af ​​disse designudfordringer, der er afgørende for strukturel støtte til at bære belastningerne fra taget, de øverste etager eller andre vægtbelastninger, der ligger ned til jorden for at understøtte dit hjem. Mens du måske tror at kolonner skal dækkes, er der nogle smukke måder at vise dem stolt på! Her er 10 kreative måder at bruge kolonner som designfunktioner i dit hjem.

1. Når du designer dit hjem, tænk først på strukturen:

Hvis du er så heldig at have en hånd i design og æstetik i dit hjem, skal du tale med bygningsingeniør og arkitekt om muligheder for kreativt at adressere kolonner. Især i store store værelser som levende og familierum eller åbne køkkener, der kan have en anden historie ovenfor, så spørg designfolkene, hvis du kan planlægge, hvordan du vil bruge rummet, så store kolonner ikke sidder fast i uhensigtsmæssige steder, hvis det er muligt.

Overvej udformningen af ​​kolonner, når du designer dit hjem

2. Planlæg dit møbellayout omkring dine kolonner:

For mange boliger kan kolonner blive centrum for dit rum. Udvendige dæk er et godt eksempel på, hvordan træ, sten, stuck og mursten kan vises kreativt som søjleindpakninger og udendørs møbler siddearrangementer kan bruge lignende materialer og farver til at slukke for æstetikken. Vær ikke bange for at forsøge at planlægge dine møbler omkring kolonnerne for et behageligt siddearrangement for gæster.

3. Tilføjelse af luksuriøse detaljer med tilføjelse af kolonner

Hvis du vil tilføje storhed og skala til dit interiør, er der ingen bedre arkitektoniske egenskaber end kolonner. Klassiske kolonner med iøjnefaldende hovedstæder (øverst i søjlen) kan vises som grundlæggende dorisk og toscansk stil med enkle linjer eller kan være så udførlige som korintisk stil med indviklede blade, hvirvler og detaljer. Bruges i en hoved foyer eller endda i dit store mester badeværelse vil skabe en luksuriøs og klassisk atmosfære.

Tilsæt storhed til dit badeværelse med smukke marmor kolonner

4. Hvilken arkitektonisk stil af kolonner kan dit hjem nyde godt af?

Arkitektoniske perioder er kommet og gået, og der er funktioner fra hver periode, der karakteriserer, hvordan de adresserede struktur og kolonner. Overveje at undersøge arkitektoniske perioder eller spørge en arkitekt, hvilken stil af kolonner vil matche det arkitektoniske tema for hele dit hjem. Dette vil hjælpe med at holde dit hjem rigtigt i en bestemt design æra.

5. Opret et kontaktpunkt ved hjælp af grønne omgivelser omkring dine ydersider

Mens du måske kun tænker på kolonner til utilitaristisk brug, kan de også fungere som kreative kontaktpunkter, især på en udendørs terrasse eller terrasse. Trellises og arbors har altid brugt grønne områder til vertikalt at vise grønt og så kan kolonner. Spørg en landskabsdesigner hvilken slags blade er ideel til klatring eller klamring på dine specifikke ydre materialer. Klatring vedbend er en populær klatring plante i USA og kan bruges lodret og vandret i udendørs applikationer.

Tilføj grønt til dine ydersider kolonner for visuel interesse

6. Valg af det bedste materiale til dine indvendige søjler

Afhængigt af stilen på dit interiør skal du overveje, hvilken type materiale der vil fungere bedst i dit hjem. For mange smarte urban lofts kan appel af udsatte stålkolonner, der kan males eller efterlades ubemandet, være en design æstetisk mange kærlighed til deres industri-inspirerede hjem. Selvom dit hjem lænker sig mere til raffineret og traditionelt udpeget interiør, så går gipsvæggen rundt om kolonner en smuk måde at afslutte en åben kælder eller stort rum.

7. Tilpas dit interiør med faux kolonner

Mens den oprindelige hensigt med kolonner udelukkende var strukturelle, har designere og arkitekter fundet ud af at bruge ikke-strukturelle eller faux kolonner til at skabe en vis æstetik i interiører er et godt designelement. Ikke-bærende søjler ser smukt ud i foyer og indgangssteder og ser smukke ud i en kolonnade på din udendørs veranda.

8. Brug af kolonner som designelementer i dit hjem

Et andet designelement at overveje: Brug kolonner som grundlag for bogreoler, displaynicher og andre kreative displayområder i dit interiør. Mange arkitekter bruger kolonner til at flanke en pejs på begge sider og bruge indbyggede hylder til at vise bøger, underholdningscenter medier, skulpturer og meget mere.

9. Antag ikke en kolonne kan bare "fjernes" i dit design

Mange husejere, når de forsøger at renovere eller ændre deres hjem, tager den uforsigtige antagelse om, at de bare kan fjerne en kolonne for at åbne et værelse eller skabe et ønsket udseende, de går efter. Rådfør dig med en bygningsingeniør inden du beslutter dig for at fjerne eksisterende kolonner. Skader på dit hjem kan resultere, hvis fjernet, eller du og andre kan blive alvorligt skadede i processen.

Brug kolonner til at opdele udendørs rum og give et smukt underholdende område

10. Tilføj visuelle kontaktpunkter for at opdele udendørsarealer med kolonner

Mens kolonner anvendes til strukturelle formål, fungerer de også som vidunderlige måder at bryde op på udendørs rum. En kolonner af kolonner, der tilpasser et udendørs underholdende rum eller bruges på en veranda med udsigt over en pool, kan se smukke ud.Prøv at bruge de samme materialer i dit udvendige hjem til klædte udvendige søjler til et sammenfaldende og integreret look til dit udendørs hjem.

Freshome læsere fortæller os, hvordan du bruger kolonner i dit hjem til at skabe et hjem, du elsker at leve i.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar