10 Curb Appeal ideer til at tiltrække homebuyers

Den første ting homebuyers vil se på, når de kommer til dit hjem er din forhave. Farven på dit hjem, landskabspleje, gangbroer, og hvis hjemmet er attraktivt udefra, vil være alt, hvad der er til deres sind. Uanset det faktum, at du lige lægger nye apparater i køkkenet, eller hvis du har smukke trægulve, hvis det ikke er attraktivt, vil mange boligejere aldrig gøre det inden for dit hjem. Sørg for at dit hjem er tiltalende fra kantstenen, med disse 10 ideer til at tiltrække dine fremtidige homebuyers.

1.)   Farve på dit udvendige hjem: Før du starter på gården, start på dit fysiske udvendige af dit hjem. Kig på nabohuse, og kør gennem kvarteret for at få den generelle æstetiske og farvepalet af andre boliger. Mens dit hus ikke behøver at være af samme farve, bør det være inden for samme historiske eller æstetiske farvepalette som nabosteder. Overvej at male om dit hjem, eller tryk vask sidespor eller mursten.

2.) Accentuere accenter i dit hjem: Uanset om du har skodder, der pryder siderne på dine ydre vinduer eller kolonner, der hilser potentielle homebuyers på verandaen, skal du sikre dig, at de er alle ubesmittede i restaurering, vedligeholdelse og i god stand. Sørg for, at lave planter, murvægge, hegn, udvendig belysning og garageindgang er fri for affald, og alle beskadigede områder er blevet repareret.

3.) Indvendige overflader hindrer ikke den ydre appel: For mange boligejere er tanken om at stå uden for deres hjem og se tilbage til huset ikke overvejet. Indvendige overflader såsom vinduesbehandlinger; vindue hængende dekorationer og vindue forhindringer, såsom møbler foran vinduer kan ses fra kantstenen. Sørg for at møbler, vinduesbehandlinger og andre indvendige elementer ikke kan ses fra gaden, eller de komplimenterer farver udenfor hjemmet.

4.) Walkway og indrejseområder: Det næste område homebuyers vil se på, er indgangen til at komme ind i dit hjem. Overvej indkørslen, fortovet, trappen og stepping stien omkring dit hjem og fjern disse af ukrudt, snavs og trykvask beton, mursten og pavers for at give en ren appel til dine træningsområder. Hvis det er forhindret, så prøv ikke at parkere biler i indkørslen, især hvis de lækker olie og efterlader uhyggelige pletter på betonen.

5.) Indsæt i stygge ting: Curb-appel er også forbundet med, hvordan din familie bor på daglig basis, mens dit hjem er til salg. Sørg for, at legetøj, skraldespand, gardeaffald er fyldt skraldespand, og haveværktøjer hentes umiddelbart efter brug. Elementer udladet for dage i slutningen, giver dit hjem et unkept udseende, og danner udtalelser i homebuyers sind om vedligeholdelse af dit hjem.

6.) Manicured grunde er ideelle: Tag et kig på dit græsareal og bestem gradenes tilstand og de omkringliggende planteseng. Mens en ny klippet og trimmet græsplæne er ideel, er det også sundt landskabspleje. Hvis du har døde pletter, ukrudt og stygge dårlige områder i din græsplæne, overvej at ansætte en græsplæne eller landskabspersonale for at få din græsplæne til at være ideel som muligt.

7.) Årets skønhed er afgørende: Homebuyers køber hjem året rundt, hvilket betyder, at din løv og grunde ikke burde have en undskyldning for ikke at se attraktive ud. Fra farverige blade i de varmere måneder til velplejede strukturer og former for træer og stedsegrønne planter i de koldere måneder. Skub den undskyldning for, at sæsonen skal diktere, hvor godt du holder op med din klatrende appel!

8.) Udskift indbydende elementer: Tro det eller ej, elementer som postkasse, husnummer og dørhardware kan give et stort indtryk på homebuyers. Hvis du har boet i dit hjem et stykke tid, overveje at købe nye elementer og erstatte de gamle. Disse små elementer kan sende et indbydende indtryk og er relativt billige at erstatte.

9.) Spruce up udendørs møbler: Uanset om du har havemøbler på din veranda, eller du har udendørs lounging møbler på din bageste terrasse, spruce deres udseende med friske puder, kaste puder og nymalet eller trykvaskede overflader. På samme måde, til møblerne i dit hjem, er fritidsområder altid tiltalende for homebuyers.

10.) Tilføj øjeblikkelig farve: Hvis du ønsker at bringe øjeblikkelig farve til din klatrende appel, skal du overveje planterne med sæsonbetonede planter ved din hoveddør, placeret i hele din gård og på siderne af din garageindgang. Potteplanter vil tilføje øjeblikkelig farve til det samlede udseende af dit hjem, og vil gøre homebuyers glade for at komme til at se mere indeni.

Forkælelse af dit hjem behøver ikke at være svært; faktisk mange boligejere føler sprucing op ydersiden er nemmere end interiøret! Brug disse 10 tips til at byde velkommen til homebuyers og få dem til at vove sig ind i dit hjem. Mange en ejendomsmægler har nævnt at homebuyers gøre sig om deres hjem inden for 15 sekunder efter at se dit hjem. Få dem til at bruge utallige minutter i dit hjem med en tiltalende appel.

Freshome læser har du nogen rådgivende appelrådgivning, der har fungeret for dig? Vi vil gerne høre det.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar