10 søde køkken tilbehør

Køkken er et sted, hvor du kan kombinere kunst, design og madlavning. Alle disse kan blive mere attraktive og sjove, hvis du tilføjer nogle søde køkkentilbehør.

1. Salt og peber aber

Monke er sjove dyr, der normalt gør alle slags sjove ting. Nu kan du til din underholdning bruge disse salt- og peberaber, der synes at have det godt i en banankajak. Du ved, at aber elsker bananer! Tilgængelig for 36 $.

2. Påske Salt og Peber Set

Næste måned fejrer vi påske. Alle er optaget af alle former for påskeindretninger til deres hjem, som får dem til at føle sig tættere på denne feries ånd. Din påskebord vil se pænere ud med dette påskesalt og peber sæt, som passer perfekt til påskeindretningen. 25 $.

3. Elephant Cake Stand

Dine lækre kager vil se vidunderligt ud på denne kunstneriske og elegante kageholder. Dette køkkentilbehør ligner en smuk statue, som et kunstværk. Så, dine kager vil nyde alle andres beundring, som vil være på toppen af ​​denne stand.Available for 550 $.

4. Salt og Peber Orientales Paradise Birds

Denne salt og peber Orientales Paradise fuglesæt indgår i en samling. Samlingen er et samarbejde mellem National Palace Museum i Taiwan og Chin Family. De vil tilføje farve til dit køkken design udover smag til dine lækre retter. Tilgængelig for 60 $.

5. Luftgaffel En

MoreINSPIRATION
  • Cute Kitchen Craft Jolly Santa Salt og Pepper Set
  • Julebordstilbehør: Juletræets Salt & Peber Shakers
  • Sjove salt og peber shakers

Denne sjove gaffel er designet til børn. Når du har børn, kan måltiden være et glimrende spil. Sædvanligvis bliver gaffel eller skeen en flyvende genstand, som skal lande på barnets mund. Tilgængelig for 12 $.

6. Rooster Bottle Stoppers

Du åbnede en flaske vin, og du har brug for en flaskepropper. Nu har du chancen for at få din flaske til at se sjovere og mere attraktiv end en almindelig flaske med disse roosterflaskepropper. De er smukt farvede og perfekte til dine flasker. Tilgængelig for 45 $.

7. Blomsterfrog Salt og Peber Sæt

Det er foråret, og alle løber til et sted med grønt græs og nogle varme solstråler. Din bord kan få samme forårsluft, hvis du bruger denne blomsterfrogs salt og peber. Dette par twin amfibier sæt på et grønt liljeblad vil bringe naturen tættere på dig. Tilgængelig for 17 $.

8. Heart Shaped Salt and Pepper Shakers

Kærlighed er en følelse, der krydder vores liv med alle mulige vidunderlige øjeblikke. Disse hjerteformede salt- og peber shakers vil krydse din mad som dit hjerte ønsker. De er nemme at bruge, og de vil gøre dig mere glad for din yndlingsret.

9. Æggesoldat Eggcup

Dit kogte æg kan se ud som et objekt af kunst, hvis du bruger denne ægsoldat æggeblomme. Det vil ligne en skøn skulptur, bevogtet af et par soldater, der ikke ønsker at miste deres skat stort æg. Tilgængelig for 24 $.

10. G 'Rabbit Jr. Salt and Pepper Set

Kanin er et af symbolerne på påsken. Det er den der bringer os de smukke gaver, som vi alle forventer. Børn er dem, der er mest utålmodige og drømmer om alle slags sjove gaver, som påskebunny kan bringe dem. Denne G'Rabbit Jr. salt og peber sæt kan også være en god påske gave til nogen kære til dig. Tilgængelig for 20 $.

Hvis du er en sjov person, kan du krydre dit køkken eller hjem med alle disse søde køkkentilbehør. Madlavning bliver en mere attraktiv aktivitet, og dit køkken får mere farve og liv. Kids vil elske dem og dine måltider bliver mere behageligt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar