10 Dristige udsmykningstendenser Indretningsdesignere Kærlighed

Nogle tendenser Kom, nogle trends går, og andre nyder gentagne forestillinger. Årets bedste trends omfatter mange klassiske motiver og mønstre, der har eksisteret i lang tid. De reemererer med moderniserede farveskemaer og friske materialer, hvilket giver interiørdesignere en række klassiske men moderne elementer til at arbejde med. Den største indflydelse i år er helt sikkert mønster med seks, der gør top ti listen.

1.Chevrons

Chevrons er ikke nye til design, men de er kommet stærke i år. Det mest eftertragtede mønster er en med bredere striber og kan endda være flere farver. Chevrons rene zigzag er fed og grafisk. Anvendes som accenter i et rum, vil det føje en stor visuel appel til et rum. Den eneste ting at være opmærksom på er som med ethvert mønster, at for meget af det kan gøre dig svimmel. Prøv at parre det med andre mønstre, der deler det samme farveskema, og slå dem op med solide farver for at holde det ensartet.

2. Tribal Patterns

Tribal mønstre dateres tilbage generationer. Talenterede håndværkere har gået ned færdighederne og brugerdefinerede til at producere disse tidløse mønstre. De kan findes i hjertet af Afrika eller i bjergene i Peru. Disse tekstiler bringer virkelig en global og etnisk stemning til et indretning. Tilgængelig i alt fra kilim tæpper til træ vendte vaser og skåle der er mange muligheder for at bruge stamme mønstre i et rum.

Billedkilde: Thecomfortsofhome

3. Botanicals Prints

Dekoratører foreslår ofte at bringe udendørs i, men hvis du er ligesom mig og har en sort tommelfinger levende planter, står ikke en chance. En lav vedligeholdelsesmulighed er at hænge botaniske udskrifter. De kommer i en lang række farver og stilarter. Du kan få enkle illustrationer af urter eller farverige tegninger af udsmykkede blomster, grupperet sammen, de kan skabe et haveudseende på dine vægge. Der er vintageprints, du kan finde på loppemarkeder eller antikvitetsbutikker eller flere moderne prints tilgængelige på din lokale kunstbutik. Naturen er altid et velkomment element i et hjem, og intet er mere indbydende end en smuk samling af botaniske prints.

4.Plaids

Har du nogensinde gået ind i en mænds hule eller jagthytte? Plaider og tartaner er det overvejende tema, der skaber et hyggeligt og behageligt rum. I dag er plaider gået hovedstrøm og kan findes i soveværelser, stuer og endda som accenter i spisestuen. De traditionelt afslappede mønstre vil klæde sig ned i et formelt rum med en smule varme og maskulinitet. Fra de keltiske plaider til de skotske klaner er der sikkert en plaid, der passer til din design stil.

5.Animal udskrifter

Fra leopardudskrifter til zebra-striper ser det aldrig ud til at dyrebilleder bliver ud af stil, de er bare mere populære end nogensinde i dag. Ofte fundet som område tæpper, har udskrifterne overgået til at kaste puder, polstring og endda vinduesbehandlinger. Blandet og matchede for meget, og du kan bare føle at du gik ind i Elvis 'Jungle-rum, men bruges i små doser, de kan skabe en luksuriøs følelse. Overvej lejlighedsvis stole lavet i leopard eller ottoman er dækket af en tigerstrimmel for at tilføje den lille touch af denne store trend. Animal prints vender sig væk fra deres naturlige farveskemaer og produceres i pasteller, neutrale og tone på tone stoffer til at give udseendet en mere lunefuld og uventet fornemmelse.

6. Quatrefoil

Den ageless quatrefoil eller kløver mønster har rødder dateret tilbage til middelalderen og har længe været forbundet med kristendommen. Den afrundede form kan ses i dagens arkitektur. Irerne har ofte betragtet det som et symbol på held og lykke. Nå er denne heldige charme meget populær i dag. Det har spiret op i mange medier, fra stof til flise og træ. Det kan ses i spejle, møbler og jernarbejde. Enhver, der tilføjer denne tendens til deres rum, er sikker på at have et heldigt og godt hjem.

7. Græsk nøgle

Symmetri, orden og andel af den græske nøgle er alle klassiske designelementer. Det er en favorit af indretningsarkitekter, da det fungerer godt med de fleste andre mønstre, fra paisley til plaid og endda quatrefoil. Ofte betragtes som et motiv til traditionel indretning, det kan moderniseres ved at bruge lyse fedte farver som hot pink eller royal blue. Mest almindeligt anvendt i tekstiler, vises designelementet som accenter på møbler, hvilket giver interiørdesignere mange muligheder for at indarbejde denne alsidige grafik.

8. Tapet

Baggrund er det bedste eksempel på, hvad der er gammelt, er nyt igen. Baggrund kan findes i historiske hjem og de nyeste industrielle lofter. Det er reemerged med fed grafik som Chevron, Quatrefoil og kommer i dyrebilleder og plaids. Det er en tendens, der virkelig inkorporerer de andre populære trends. Vægpapir kan bruges som en accent på en brændvidde eller i et mellemrum. Det kan endda bruges i meget små doser som kunstværk indrammet med støbning.

9. Lucite

Lucite er en designerens bedste ven lige nu. Visuelt er det vægtløst, næsten usynligt inden for et rum. Mens det betragtes som et moderne element, blandes det rigtig godt med mere udsmykkede stykker, som det bare forsvinder. Anvendes i et lille trangt rum, og det vil give rummet illusionen om at være større end den er. Lucite med sine skarpe rene linjer og frisk føler gør det til et godt materiale at arbejde med. Det vil modernisere et traditionelt udseende og tage et moderne tema til næste niveau.

10. Fransk renæssance

Når jeg tænker på den franske renæssance, kommer Louis XIV og Courts of Versailles til at tænke på periodens brug af overdådige stoffer og udsmykkede møbler. Lånt fra italienerne, men med et mere raffineret udseende, fokuserede de franske renæssance-stykker mere på skønhed og lidt mindre funktion. De valgte at bruge valnød i stedet for den almindeligt anvendte eg, mens man tilføjede håndskårne ben til en mere kunstnerisk appel. Det er ikke en stil for budgetbevidst, men mindre indflydelser kan tilføjes til et værelse for at skabe lidt af følelsen. Overvej hængende reproduktioner af malerier af Van Gogh, Monet eller Rembrandt. Inkorporering af rige fløjl og blomstervarer vil også låne til renæssancens følelse.

Så der har du det, den øverste ti liste over årets udsmykningstendenser. Det giver mange muligheder for at tilføje noget sjovt til dit hjem og forynge en indretning, der sidder fast i neutral. Hvis du ikke kan bestemme hvilke tendenser der passer til dig, ikke frygte, kan de fleste bruges sammen. Par et Lucite bord med dyre print stole eller tilføje botaniske udskrifter til værelse lavet i plaid. Bland og match kaste pude med den græske nøgle, og quatrefoil mønstre for visuel interesse. Hvilke tendenser elsker du?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar