10 Décor Tips til lejere

Hvis du ikke ejer et hjem, kan du føle dig begrænset til, hvordan du dekorere det på grund af udlejerens love. Men der er måder omkring dette. Her er nogle designtips, der hjælper lejere med at gøre deres boligareal mere personligt.

Flydende hyller.

Placering af flydende hylder i din lejlighed eller hus er en nem måde at opnå ekstra opbevaring på og vise dine vigtige ornamenter uden at optage for meget plads. Du kan endda male hylderne i interessante farver, så de passer til din indretning.

Hvis du ikke kan male væggene i dit hjem, kan du stadig medbringe farver til dit hjem ved at male møbler, fordi de tilhører dig. Dette er en god ide, der kan afspejle din personlige stil, samtidig med at dine møbler bliver en fashionabel opdatering.

Brug tæpper.

Du har muligvis ikke carte blanche på at skifte gulv eller endda male om det, men du kan tilføje noget glamour under fødderne. Placer tæpper på gulvet for at bringe farve og / eller tekstur til dit boligareal. Tæpper kan også fungere som skillevægge mellem rum i et åbent planområde, mens de bruges til at fremhæve visse ting, såsom et sofabord eller spisebord, der er placeret på dem.

Opret en DIY Hovedgavl.

Ændring af sengens hovedgavl er en nem måde at forvandle hele dit soveværelse til. Du kan bruge en savnet genstand som din sengens hovedgærde, der kan demonteres og måske bruges igen som hovedgavl eller andet emne, hvis du nogensinde flytter hjem.

Drape væggen eller møblerne.

MoreINSPIRATION
  • Décor Tips til dem, der rejser ofte
  • Tips til beroligende indretning
  • Hovedgærdeopbevaring - En simpel og smart pladsbesparende ide

Draperier er meget nyttige, når du ønsker at forkæle noget i dit lejede hjem, som du ikke kan lide, som f.eks. Et malearbejde er gået galt, eller du vil blot tilføje et emne, der er mere værd at se på.

Lys lamperne.

Hvis du ikke kan ændre hardwired lysarmaturer i et værelse, overvej at placere dekorative lamper i rummet. Disse kan være kunstneriske og kreative, så din indretningsstil kan afspejles, mens du tager opmærksomheden væk fra loftet.

Flair med rammer.

En væg kan let opgraderes med indrammede billeder, men overvejer også indramningstof. Dette er en nem måde at tilføje tekstur med materiale til dit hjem, hvilket gør det varmere og mere personlig.

Dekorativ opbevaring.

Et af de problemer, mange lejere står over for, er ikke at have nok lagerplads. Ved at ændre dine opbevaringsmuligheder i dekorative elementer i rummet, kan du beholde denne opbevaring i fuld visning. Farvefulde skabe og kurve ser ind i indretningen, mens de tilbyder ekstra opbevaringsmuligheder.

Stof som Décor Disguiser.

Stof kan altid bruges til at dække møbler, som du ikke kan lide, men at du sidder fast i dit hjem. For eksempel kan du dække et badeværelse bækken med et lille tæppe af stof for at skjule det, du ikke vil se, mens du tilføjer flair.

Dekorative skærme.

Skærme kommer altid til gode i lejede boliger. De kan placeres strategisk i dit opholdsrum for at adskille værelser eller skjule noget, du ikke kan lide, men de kan også bruges til at ramme visse ting i hjemmet, såsom medier og / eller apparater. Skærme, der har et design på dem, kan også være dekorative ting på egen hånd! Dette forhindrer behovet for ekstra møbler til at udfylde rummet, og det bedste af hele skærmen er ikke et permanent supplement til rummet.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 og 9.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar