10 udsmykningsregler du bør bryde

Regler blev truffet for at blive brudt. Hvis vi alle fulgte de samme retningslinjer for boligindretning, ville verden af ​​indretning være kedeligt og kedeligt. Hvornår har nogen nogensinde fået komplimenter eller troværdighed for at være et får? 2014 er dit år at skille sig ud fra mængden. Lad dit hjem være den, der trækker alle gisperne, når de kommer. Hvordan? Kast forsigtighed til vinden og smad de følgende udsmykningsregler i små små stykker ...

1. Loftet skal være hvidt.

Det synes at være denne uskrevne regel at lofter skal være hvide. Et farvet loft kan øjeblikkeligt gøre dit hjem mere interessant. Du behøver ikke at gå for noget for drastisk, hvis du føler dig usikker, skal du bare vælge et par nuancer, der er lysere eller mørkere end dine vægge.

2. Forskellige mønstre kan ikke blandes

Teaming blomstermønstre med geometriske design kan virke som en dårlig tankeplan. Mønstre behøver imidlertid ikke at matche for at se godt ud, de behøver simpelthen at koordinere.

3. Spisestole skal matche

Du behøver ikke at gå til et pakket spisebord med de matchende stole. Faktisk bringer individuelle stole meget mere personlighed til dit hjem.

4. Blomster til dit bord midtpunkt

Siden hvornår blev blomster det eneste acceptable bord midtpunkt? Prøv noget anderledes i stedet!

5. Mørk maling er deprimerende

MoreINSPIRATION
  • Glem farvereglerne! Sådan bruges farve på nye måder til Bolder Living Spaces
  • En brugerdefineret familiebolig i Nantucket, der følger sine egne regler
  • Daglige tips til at dekorere spisebordet

Ikke alle mørke farver er kedelige og deprimerende. Faktisk kan dybe nuancer virkelig bringe et lille rum til livet. Hvis du kan lide en mørk nuance, gå til det - det er det, du holder sammen med det, der bestemmer rummets overordnede stemning.

6. Du skal bruge mere end en farve i et rum

De fleste eksperter vil fortælle dig, at dit værelse skal bestå af to til tre forskellige farver. Men ved hjælp af en enkelt farve kan det være ekstremt kraftfuldt og sikrer, at dit værelse er overfyldt med personlighed. Dette er fantastisk til dem, der ønsker at gøre en fed skrift med deres valg af indretning.

7. Alle finish skal være de samme

Dine færdigheder behøver ikke at matche. Faktisk kan du generere intriger og karakter ved at vælge kontrasterende finish.

8. Hvert værelse har brug for farve

Du behøver ikke at tilføje stænk af farve til hvert enkelt rum. Faktisk kan for mange farverige nuancer ende med at blive hovedpine inducerende. Vær ikke bange for at holde det på den konservative side.

9. Potplanter er kun til udendørs brug

Der er ikke noget galt med at bringe det udendørs. Potplanter kan se smukke ud i hjemmet. De hjælper med at skabe en jordisk og harmonisk stemning.

10. Vælg aldrig et helt hvidt rum.

All-hvide værelser er ikke kedelige. Faktisk er de fredelige, rolige og afslappende. Hvem ønsker ikke et sted roligt at slappe af i hjemmet?

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 og 9.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar