10 Lækre Spookified Entryways

Halloween nærmer sig hurtigt - under to uger væk! Det kommer også på en perfekt tid på året, når dage er kortere, og skyer hænger lavere og luften er køligere. Hvilket gør den spooky faktor af ferien endnu sjovere. Her er ti vidunderlige og skræmmende ideer til at låne en lille Spook til din entryway, ind og ud.

1. Indenfor kan en samling af sorte genstande, der bærer mere end en lille smule uhyggelighed, gøre hver indgangstabel til en stilfuld og spøgelsesagtig indstilling. Rockskallen her er en vidunderlig berøring, ligesom den bageste bog og oprejst kiste. Min favorit touch er dog den sorte fugl, der ligger højt på toppen af ​​en barren gren.

2. Jeg synes selvfølgelig, at hvor som helst der besidder en tavs figur, der er klædt i sort, er et rum, der får et til at se hans skridt lidt nærmere. En heksemandpynt genopbygger spookinessen af ​​denne veranda, selv om jeg kan lide de legende berøringer (fx lynlås til græskar mund, smilende top-hated rock guy) også meget. {Fundet på webstedet}.

3. Sandsynligvis den største bang-for-din-dekorative-buck (og tid) er dette eksempel på spookifying selve huset. At dreje indgangen til et monster eller ghouls mund er perfektion ... og opsætning og oprydning ville være en leg! Definitiv bonus.

4. For de fleste mennesker sender spindelvæv iboende rystelser op på deres rygsøjler. Tilføjelse af dette som en uhyggelig designfunktion er ingen undtagelse. Jeg elsker de rene linjer af denne reb spindelvæv, samt det faktum, at alle mennesker (hverdagsbesøg og trick-or-treaters alike) skal passere gennem nettet for at komme ind i huset. Den overdrevne edderkop, der venter, er klar til at slå, er et must.

MoreINSPIRATION
  • 8 Sjov og festlig juleture
  • 10 indrejser med tilbage til skole stil
  • 10 Halloween Decor Inspiration: Inside og Out

5. Måske har du måske små børn, der skræmmer let, eller måske vil du selv ikke komme hjem til en uhyggelig crawly indgang. Dette er et godt eksempel på at skabe et spook-with-ease look. Tall sorte stearinlys og en piratskalle giver det meste af ærgrelser, mens masser af lyse oransje og sprøjtmalede græskar minder om forbipasserende, at det er en venlig slags skræmmende.

6. Uanset hvad der sker udenfor, hvem kunne ikke elske at komme ind i denne indgang bedecked med sort-hvide spooks? Den overdimensionerede edderkoppesilhouette virker klar til at hoppe ud af rammen, og flagermus hængende fra loftet er lækkert chillende. Min favorit design touch er den abstrakte sort-hvide malede græskar, monteret og sidder. Dette er en god gammeldags hjemsøgt entryway!

7. Udenfor eller indenfor, hvis du klarer at montere en gammel sort fuglkage med en ravn eller to fanget inde, er jeg helt sikker på, at du passerer "entryway spookified" testen. Dette behøver virkelig ingen forklaring; synet af det giver mig crawlies. Fantastisk.

8. Tilføj i orange lys og en tåge maskine (som lyder dyrt og vanskelig, men tilsyneladende er ret overkommelig og ikke så svært! Hvem vidste?) For en øjeblikkelig spookville aura. Selv de uskyldige potteplanter virker lidt sketchy i denne surround. {Fundet på webstedet}.

9. For en enkel, men meget effektiv, spooky décor-strategi, overvej at anvende sort ostekloth over nogle af dine daglige genstande. De små randen af ​​dette lille nummer giver indgangen til bordlampen en lækker følelse af dystre og grisly historie. {Fundet på inthefun}.

10. Ikke for den svagehjertede viser dette billede, at du virkelig ikke kan overdrive Halloween-indretningen i din post. Ghosts, goblins, spindelvæv, græskar, askew Pas på tegn, formidable jernporte ... jo mere mere spændende (eller i dette tilfælde spookier). Dekorer med hensynsløs opgive og nyd den hjemsøgte ferie!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar