10 designs, der indarbejder reglen om tre

Hvad er reglen om tre og hvordan bruger du det til at designe dit hjem? Billedkilde: JK Leyman

Du har sikkert hørt denne erklæring før - Følg altid 'Regel af tre', når du dekorerer dit hjem. Hvad er denne mystiske regel om tre, og hvordan indarbejder vi det i vores hjem - og er der ikke regler, der skal brydes?

De fleste designere vil fortælle dig, at reglen om tre blev gennemført på grund af det faktum, at et ulige antal elementer ser mere naturligt ud og mindre tvunget end en ensartet gruppering. Hvorfor er det? Nå, for det meste fordi for meget symmetri gør et værelse ser forældet og koldt (selvom vi alle ved symmetri spiller en stor rolle i design også). I det væsentlige er der en balance mellem symmetri og asymmetri.

For at gøre balancen mere klar har vi samlet et bibliotek med ti rumdesigner, der følger denne regel om tre, nogle følger det med brevet, andre viser, hvor fleksibel reglen kan være, og så går nogle regelmæssigt i stykker .

Lad os se på disse værelser for at se, hvordan designere har behandlet denne regel, og hvordan de til tider har overskredet reglen.

Reglen på tre kan bruges i alle rum i hjemmet. Billedkilde: Joel Kelly Design

1. Tre farver i et værelse

Som vist i denne WikiHow-artikel er der en standardligning, der fungerer bedst, når du vælger rumfarver - 60, 30, 10.

60% er den største rumfarve, 30% er den sekundære farve og 10% er accentfarven.

Dette forhold kan anvendes på alle indvendige og udvendige farver, som du vælger til dit hjem. Tag for eksempel din stue - 60% kan være en neutral beige, 30% kan være en fed marineblå accentvæg og 10% kunne være koralfarvede kastepuder med marineblå trimmer / accenter.

Hvis fed farvekombinationer ikke passer til dig, skal du vælge tre forskellige nuancer af samme farve til et neutralt og mere beroligende rumdesign. Uanset hvad, hvis du følger reglen om tre, når du vælger farver, er du garanteret at opnå et rum, der er velegnet og indbydende.

Dette værelse har brugt et trefarvet skema, der er lyst og sjovt. Billedkilde: Tobi Fairley

2. Tre teksturer ser bedst ud

Har du nogensinde set tæt på et hvidt rum? Hvis du gjorde det, så har du sikkert bemærket, at rummet ikke er egentlig alt hvidt, selvom det oprindeligt forekommer den måde.

Faktisk vil du ved tættere inspektion af et helt hvidt rum se mange nuancer af hvid, creme, beige og brun. Du vil også bemærke en masse forskellige teksturer-træ, rattan, linned og nubby cottons. Ja, denne regel på tre strækker sig også til rumtekstur.

Bemærk rummet i billedet nedenfor; den har den grove tekstur af talrige træ accent poster; den har en nubby linned stof på stole; den har en rusten stålskygge der dækker anhængelyset. Disse tre hovedstrukturer kombinerer i dette rum og tilbyder en visuel godbid og skaber en varm atmosfære inden for det ellers neutrale farvede tema.

Prøv at indarbejde tre teksturer i et rumdesign. Billedkilde: Bohemian Vintage Online

3. Sådan kombineres tre stoffer

Kombination af stoffer kan være vanskelig. Det kan være fristende at bare vælge et stof, du elsker og bruge det på dine gardiner, puder mv. Men ville det ikke være rigtig kedeligt og sandsynligvis overstyrende?

Når du designer noget værelse i dit hjem, er det bedst at vælge tre stoffer, der afspiller hinandens farver, mønstre og teksturer. Tråd kan være et symagasin, men deres artikel giver meget nyttige måder at vælge farvekombinationer på, der kan anvendes til dit indretning. De foreslår at du laver alle dine stofindstillinger og vælger stoffer baseret på tekstur, mønster og farve.

En ikke-fejlagtig tilgang vises i nedenstående rum - blomster, damask og plaid kombinerer perfekt sammen og spiller hinandens grønne og røde accenter. Når du er i tvivl spørg en designer om hjælp; de kan tilbyde mange stofkombinationer til et hvilket som helst værelse i dit hjem.

Prøv at indarbejde tre hovedstoffer i et rum. Billedkilde: Kirsten Nease Designs

4. Hvor mange lysarmaturer skal et værelse have?

Tre, selvfølgelig! Ja, du kan ikke undslippe denne regel om tre selv når det kommer til belysning. Dette betyder ikke, at et rum kun skal have tre lys i det, men det betyder, at et rum skal have tre forskellige lysstile.

Normalt bør et rum have et overlys (på en lysdæmper), talrige lamper på sideborde og derefter accentlamper som billedlamper eller sporbelysning eller under-kabinetbelysning. I billedet nedenfor har rummet en stor overhead lantern, en bordlampe og derefter accent belysning på bogreoler.

I det væsentlige skal de fleste værelser være tændt med et hovedlys, opgavelys (via bordslamper og gulvlamper) og derefter accentlys. Alle disse lagdelt lyskilder kombinerer for at skabe et afbalanceret rum.

Forsøg at indarbejde tre stilarter af belysning til hvert værelse i dit hjem. Billedkilde: LK Defrances And Associates

5. Arranger møbler ved hjælp af reglen om tre

Arrangere møbler i et rum kan virke som et mysterium. Der synes at være for mange regler, når det kommer til møbler placering. Mens du måske bliver fristet til at ignorere nogle af disse regler, foreslår vi at du følger reglen om tre for at opnå et rum, der fungerer og strømmer.

Uanset om du har en stor sofa og to store klubstole eller to dejlige kærlighedssæder og en delikat stol-reglen om tre, vil du hjælpe med at placere dine hovedmøbler i sammenhængende grupperinger. Det er vigtigt at skabe møbler grupperinger, hvor størrelse og form efterligner hinanden, hvilket skaber et integreret udseende. Værelserne visuelle højde og skala kan justeres med andre objekter i forskellige størrelser, men møblerne skal være ens i størrelse / skala / form, når de grupperes sammen.

Se til soveværelset i billedet nedenfor; Det er et meget symmetrisk rum med en stor seng og to store sideborde - det ville have set "off" for at have placeret en lille firkantet ottoman ved foden af ​​sengen, skalaen ville have været forkert. Ved at placere tre af de mindre ottomaner har rummet opretholdt den korrekte skala og har en ekstra visuel interesse.

Hvert værelse skal have nogle møbler arrangeret i reglen af ​​tre. Billedkilde: Dayna Katlin Interiors

6. Coffee Table Vignette

Arrangere et sofabord eller boghylde vignet virker som en mystisk kunst; en kunst, der kun et fåtallet ved, hvordan man trækker sig ud.

Heldigvis kan en kunstig og behagelig vignet arrangeres overalt i dit hjem ved at følge den enkle regel på tre. Når du opretter dit sofabord arrangement, er det vigtigt at overveje højde, skala og farve. Prøv at vælge tre objekter eller tre grupperinger af objekter, hvis skala og farver går sammen med hinanden og med omgivelserne. Med hensyn til højde kan du blande det lidt op (varierende højder tilføjer visuel interesse).

Hvis der er en mindre skala, som du gerne vil føje til din gruppering, men du er bekymret for at den er for lille, så overvej at gøre den større, ved at placere den på toppen af ​​en bunke bøger eller oven på en piedestal kage skærm eller bakke.

Arranger dit sofabord med tre ting. Billedkilde: Tamara Mack Design

7. Tag ikke reglen om tre for bogstaveligt

Nu hvor vi har hamret denne regel i hovedet, tager vi et skridt baglæns og fortæller dig, at du ikke tager det for alvorligt. Kør ikke om dine hjemlige arrangementer af tre overalt. Symmetri er ikke dårligt, og det bryder heller ikke reglerne.

Reglen om tre er en retningslinje, der kan bøjes. I det væsentlige blev det sat på plads, så folk forstår, at et ulige antal ting er mere interessant end et lige antal ting. Så ja, du kan arrangere 5 genstande eller 9 genstande i en gruppering og stadig opnå den samme visuelle interesse.

Se for eksempel til kaffebordet nedenfor. Du tæller 7 hovedelementer i displayet, og de varierer alt i størrelse, højde og form. Så vær ikke bange for at blande det op og have det sjovt.

Reglerne skulle være bøjet eller knækket. Billedkilde: Spinndev

8. Vinduer i tre s

Mens symmetri i arkitektur er afgørende for et afbalanceret design, kan der være et godt strejf af visuel sjov ved at give reglen om tre til din boligarkitektur.

Mens den ene side af huset kan have et stort vindue, kunne den modsatte side indeholde 3 mindre vinduer, hvis skala, når de kombineres, matcher og balancerer med det større entallede vindue. Dette er bare en sjov måde at dit hjem design kan være unikt og spille med visuel symmetri og balance.

Billedet nedenfor viser et godt eksempel på dette; dens tre mindre vinduer balancerer godt med det modstående store vindue ved at matche højden og skalaen.

Selv arkitektur følger reglen om tre med vindueplacering. Billedkilde: Usona Home

9. Selv minimalistisk interiører følger reglerne

Når det kommer til minimalistisk design, er det bedst at undgå mange rod og knick knacks, men reglen på tre kan stadig bruges til at tilføje visuel dybde og interesse for selv de mest minimalistiske interiører.

Et moderne design kan stadig indarbejde denne regel ved at arrangere sine møbler i ulige tal grupperinger eller ved at placere 3 simple objekter på et sofabord. Billedet nedenfor viser et rent sort og hvidt værelse med tre store billeder, der er anbragt op mod væggen.

Prøv at dække et af disse billeder med din tommelfinger ... det er næsten ikke så interessant, er det? Samme med spisebordet; hvis du tog væk den tredje del af lysene så ville de to vaser af blomster virke kedeligt. Odd talregulering, selv i minimalistisk design.

Uanset hvad din stil er der altid plads til at følge reglen om tre. Billedkilde: Te 2 Arkitekter

10. Scale overrules alle andre regler

Mens vi har vist, at reglen om tre tilføjer visuel dybde og interesse, er der noget, der gør denne regel ugyldig-skalering. Skalaen eller størrelsen på dit værelse eller varer i dit værelse kan kræve, at du bryder reglen om tre.

Hvis øen i dit køkken er lille, kan det se rodet og overstrøms for at få tre store vedhængsbelysning darrende over det, hvilket tvinger dig til kun at have to vedhæng i stedet. Eller hvis du har et lille, lækkert sofabord, kan det se for tungt at arrangere tre genstande ovenpå. På den anden side af skala spektret, kan en vare være meget stor og kræver mere end tre elementer for at kunne opretholde sin balance.

Afbalancere reglen med tre med rummets størrelse og dens genstande inden for, og sørg for, at dit værelse er velportioneret og skræddersyet.

Skala overrules reglen af ​​tre. Billedkilde: Witt Construction

Reglen om tre er ikke så mystisk mere - det er simpelthen en sjov måde at tilføje dyb og visuel interesse for dit hjem. Spil med denne regel og ikke blive for fanget i detaljerne af det. Uanset hvad, regler kan blive brudt, og nogle gange kan en artikels omfang ikke tillade dig at følge reglerne.

Tag billeder af dine arrangementer og lad kameraet fortælle dig, om noget er "off" -billeder er gode til at afsløre problemer med omfanget af dine arrangementer. Det vigtigste er at have sjovt dekoration er ikke meningen at være kedelig.

Tror du på reglen om tre? Har du prøvet det i dit hjem?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar