10 forskellige køkken stilarter til at vedtage, når man redecorating

Køkkenet er kun et andet rum i huset. Det, der gør det så specielt, er dets specifikke funktionalitet, og det er også det vigtigste element, der dikterer designet. Men når det kommer til stil, er der mange forskellige muligheder, og der er ingen måde at sige, hvilken er bedre end resten, fordi det hele afhænger af dine personlige smag og præferencer. Her er ti sådanne stilarter at vælge imellem, når man designer et køkken.

1. Poleret beton køkken.

Beton er et meget grundlæggende og simpelt materiale, og alligevel kan det have så mange forskellige aspekter. Et poleret beton køkken ville normalt have et mere industrielt udseende. Betongulve er specielt praktiske i køkkenet, og de kan smukt suppleres af moderne møbler og rustfrit stål apparater. {Fundet på stedet}.

2. Moderne stuehus køkken.

Et moderne stuehus køkken er en kombination af rustikke og moderne. Det er vigtigt at finde den balance mellem stilarter. For eksempel kan du vælge rustikke farver som beige eller brune og til traditionelle møbler, men med enkle designs og et mere moderne udseende. Detaljer og tilbehør vil tilføje de sidste detaljer. {Fundet på kilde}.

3. Elegant åbent rum køkken.

En åben grundplan Jeg er et vidunderligt valg af flere grunde. Det giver dig mulighed for at åbne rummet ved at kombinere to eller tre rum, der tidligere var adskilte værelser, og grænserne mellem dem er ikke længere så veldefinerede, så du kan få mere frihed, når du dekorerer. Køkkenet kan blive større, da det deler det samme rum med spisestue eller opholdsstue, og det giver dig mere bevægelsesfrihed. {Billede fra websted}.

4. Moderne, flot køkken.

Nøglen til at skabe en elegant køkkenindretning er at fokusere på det grundlæggende og opgive alle de unødvendige elementer. Møblerne, det samme som hele indretningen, skal være minimalisme, farvekombinationerne er elegante og stilfulde, og alt skal være velorganiseret og funktionelt. Du skal bruge alt det plads, du har til rådighed, og forsøge at skjule lagerområderne for et mere ensartet og kontinuerligt udseende. {Billede herfra}.

5. Rustikke køkken.

MoreINSPIRATION
  • Forskellige stilarter, der skal vedtages, når du indretter din kaffebord
  • Kitchen Island Lighting Styles til alle typer af decors
  • Smukke Træ Bordplader Til Køkkenet

Når du siger rustik du visualiserer normalt en masse træ. Det skyldes, at træ er et naturmateriale med smukke egenskaber, en venlig tekstur og et varmt udseende, og det er også stærkt og slidstærkt. En rustik indretning har normalt også synlige bjælker i loftet, trægulve og møbler fremstillet af samme materiale. Lyset skal også være varmt. Desuden er en rustik indretning mere egnet til små køkkener. {Billede herfra}.

6. Amerikansk køkken.

Dette er et typisk amerikansk køkken. Det er rummeligt og har også et morgenmadsområde og det har indbyggede møbler med rustfrit stål apparater. Møblerne er moderne og enkle, væggene er hvide og der er en smuk køkkenø i midten. Der er også masser af integrerede opbevaringsrum med både åbne hylder og lukkede skuffer. {Fundet på webstedet}.

7. Fransk land køkken.

Det er nemt at lægge mærke til alle de franskinspirerede detaljer fra dette køkken. Coq er nok den mest suggestive. Møblerne har et smukt traditionelt design og det er meget elegant, med masser af smukt udskårne detaljer og dekorative elementer. Køkkenet har et rustikt udseende hovedsagelig på grund af farver og mønstre. I dette tilfælde er det de detaljer, der gør indretningen skiller sig ud, og det gør det muligt at integrere det i en bestemt kategori. {Pictutre herfra}.

8. farverigt køkken

Uanset hvilken stil og tilgang du vælger til dit køkken, er valg af farver meget vigtigt. Et farverigt køkken vil tilbyde at være frisk og luftig, mens et for simpelt køkken vil virke monotont og kedeligt. Du behøver ikke nødvendigvis at blande mange farver til succesfulde resultater. For eksempel er det nok at vælge en levende og fed skygge og kombinere med hvid til en smuk kontrast. {Fundet på webstedet}.

9. svensk køkken

Dette er et køkken med nordisk indretning. Som du kan se, er hovedfarven hvid, som i dette tilfælde var et godt valg, fordi køkkenet er ret lille. Bemærk de indbyggede møbler og den kontinuerlige indretning. Dette køkken er meget praktisk og funktionelt, for ikke at nævne det er har et skarpt, frisk udseende. Et strejf af farve her og der fuldender denne moderne og stilfulde indretning.

10. Industrielle køkken.

Industrielle køkkener kan være meget smukke og charmerende, selvom de har svært ved at være varme og hyggelige. De har tendens til at virke kolde og ikke så indbydende som andre stilarter. Normalt bruger industrielle køkkener få farver som hvid, sort, grå og undertiden brun. De bruger rude materialer som metal og de har rustfrit stål apparater og industrielle dekorationer og tilbehør. {Fundet på webstedet}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar