10 DIY senge til dine kærlige kæledyrs venner

Uanset om du er en kattemand eller en hundperson, er det vigtigste at sørge for, at din fyrlige ven er glad. At tage vare på et kæledyr er let, men du skal tage højde for visse behov, som dit kæledyr har. For eksempel er jeg sikker på, at din hund eller kat ville elske at have en lille seng af deres egen. Det er noget, der gavner både dig og dit kæledyr. Her er et par ideer, som du kan bruge som inspiration til dit næste DIY-projekt.

En dejlig ide om en seng til enten en kat eller en lille hund ville være at bruge et gammelt bord og give det en makeover. Tag bordet og læg det på hovedet. Brug derefter nogle træ til at bygge hovedgavlen, og hvis du vil, kan du også gøre nogle fødder hvad den snart at være seng. Tilføj en lille madras eller noget blødt til dit kæledyr til at sidde på, og miniaturekappen er komplet. {Fundet på junkcamp}.

Du kan også lave en god seng til dit kæledyr ud af en træpalle. Paller er gode til mange typer projekter, og det er kun en af ​​dem. Du har brug for en palle, noget stof, pudefyldninger, 4 hjul, brev stencils, noget tape og maling. Når du har bygget sengen, kan du personliggøre det ved at skrive dit kæledyrs navn på det. {Fundet på camillestyles}.

En gammel kuffert ville også være en god seng til en hund eller en kat, hvis kufferten er lille. Du skal først fjerne den øverste halvdel af kufferten. Du kan forlade håndtaget, hvis der er en. Tilføj fire fødder for at hæve den ud af jorden, tilføj en pude og sengen er færdig. {Fundet på mysocalledcraftylife}.

Hvis du vil have dit kæledyr til at sove i stil, kan du bruge en træpalle til at lave en smuk platformseng. Det er nemt at lave sengestellet. Den vanskeligste del er at skabe madrassen. Du vil sandsynligvis nødt til at sy det selv og fylde det med noget blødt. Du kan justere sengens dimensioner til størrelsen af ​​din furry ven. {Found on marvelouslymessy}.

Hvis du ikke ønsker at opgive mere gulvplads, eller hvis du blot vil spare plads eller integrere dit kæledyrs seng i indretningen, kan du prøve at indarbejde det i din kommode eller natbord. Fjern den nederste hylde eller skuffen for at skabe et åbent rum, tilføj en madras eller pude og gøre det så hyggeligt og behageligt som muligt. {Fundet på webstedet}.

MoreINSPIRATION
  • Venner Advertising og Venner til Venner, placeret i et loft i Bukarest
  • DIY Palletbord med Hairpin Legs
  • En anden DIY Pallets Transformation i Tabel

En fleece seng ville også være yderst hyggeligt og behageligt. Du bliver nødt til at gøre sengen fra bunden. Du skal skære to cirkler og nogle ekstra stykker stof. Sy de lange stykker sammen på skjorteiden for at lave et stykke, marker halvvejsepunkterne på begge cirkler og begynde at sy. Start med en cirkel og tilføj derefter den anden. Du skal få en seng med et hul i midten. Indsæt fyldningen og sy åbningen. {Fundet på erinerickson}.

Dette er et mere usædvanligt projekt, men resultaterne er også mere interessante. Det er en kæledyrseng lavet af et gammelt konsol-tv. Hvad du skal gøre er at fjerne alt andet end rammen og omdanne det til et lille miniaturehus til dit kæledyr. Det vil helt sikkert være et iøjnefaldende stykke. {Fundet på invisiblespray}.

Vi vender nu tilbage til paller og vi præsenterer dig endnu et kæledyrseng, som du kan bygge dig selv. Brug pallen til at skære stykker, som du så kan sammensætte for at gøre en slags kasse. Tage hensyn til størrelsen af ​​dit kæledyr. Derefter laves en pude til sengen for at tjene som madras.

Nogle af jer kan være bekendt med dette design af sofabord. Det er også populært for sideborde. Så hvis du har en hjemme eller hvis du kan finde et sted, ville det være perfekt til dette projekt. alt du skal gøre er at fjerne en del fra siden af ​​bordet for at skabe en åbning. Tilføj derefter en hyggelig pude inde og lad dit kæledyr vide, at det er ok at sove der. {Fundet på spittin}.

Dette er et projekt specifikt til katteejere. Alle ved, at katte kan lide at klatre og udforske. De kan lide at sidde på dit skrivebord, på bordet eller på hylderne, og nogle gange falder de selv i søvn. Så hvorfor ikke bygge nogle hylder lige for dem? Find en væg, du vil bruge til dette projekt, og fastgør flere hylder i forskellige højder. Du vil ikke engang have tid til at afslutte, og din kat vil forelske sig i dem. {Found on thehipsoiree}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar