10 DIY fødselsdagsgave til alle dine venner og familie

Hver måned kommer og går og hver måned har vi fødselsdagsgaver til at tænke på, shoppe for, købe til og pakke op for. Men i stedet for den normale trængsel, travlhed og migræne, hvad med DIYing noget nyttigt, tankevækkende og mindeværdigt for din vens eller elskede ens store dag? Det er ligegyldigt for en persons alder eller hobbyer, alle sætter pris på en gave, der blev lavet med kærlighed og tid. Lad os tage et kig på 10 af de bedste (og nemmeste at lave) DIY fødselsdag gaver til alle, der er nogen i dit liv!

1. Brugbare Smykker Arrangører.

Giv din datter eller svigermor noget, de har brug for og kan bruge! Der er mange forskellige måder at lave disse på, så vælg en, som du elsker og begynder at skabe. {Fundet på makezine}.

2. Personlig Initial Nøglering.

Denne er perfekt til pigerne og drenge! Vælg en skrifttype og første bogstav i deres for- eller efternavn og start med at skabe dette læder nøglering. Det er en personlig gave, der helt sikkert vil få dem til at tænke på dig og den tid du tog for at gøre det til dem. {Found on thanksimadeitblog}.

3. Beach Bum Bag.

Hvem elsker at gå til stranden? Hvis din ven eller familiemedlem er en strandbum og elsker at holde ferie i nærheden af ​​havet, så pisk op denne sjove strandpose bare for dem! Gæt hvad den vigtigste ingrediens er .... et badehåndklæde, selvfølgelig! {fundet på thenymelrosefamily}.

4. Sjovt, charmerende krus.

Hvis dine naboer fejrer deres jubilæum, eller du ikke kan tænke på, hvad du skal få din far til fødselsdagen, skal du skabe noget sjovt og mindeværdigt som deres eget krus. Tag et hvidt krus fra dollarbutikken og skab noget kunstnerisk, personlig eller dumt, bare for dem. {Found on abeautifulmess}.

5. Sweet S'mores Packs.

MoreINSPIRATION
  • 10 Fabelagtige fødselsdag gave ideer til DIYer
  • Stilfuld og sjov fødselsdagsfest ideer til små drenge
  • 5 ferie DIY gaver du kan gøre for dine venner

Hvem har en sød tand? Og hvem elsker ikke en god smore s. Alt du skal gøre er at skabe denne pæne lille smores pakker og voila !, sjov og funktionel gave ... der aldrig går i spilde!

6. Sjov, Animal Bogmærker.

For enhver mand, kvinde eller barn, der elsker at læse, kan disse bogmærker være den perfekte gave eller tilføjelse til en større gave. De er nemme og sjove at lave, og du kan så nemt tilpasse dem til fødselsdagens dreng eller pige!

7. Gold-Dipped Briller.

Det kan være martini briller, champagne fløjter eller no-stem vin kopper, uanset hvad de er, dette projekt virker. Det er en god ide for et par gave eller en 21 års fødselsdag overraskelse, tag det somie glasvarer og dypp det! {Fundet på sheisred}.

8. Funky, stof krans.

Giv en person, du elsker en funky, stof krans! De kan klæde deres dør og tænke på dig hver gang de kommer hjem. Desuden vil de helt sikkert vide, at du sætter dit hårdhed og kærlighed i at gøre det. {Fundet på webstedet}.

9. Farverige Bath Salts.

Din kone, din mor eller endda din teenagedatter ville elske at have disse som en af ​​deres fødselsdagsgaver! De er smukke, de lugter fantastisk og de arbejder også godt! Bare sørg for at have lidt madfarver for at få farverne til at ske! {Fundet på webstedet}.

10. Brugerdefineret musemåtte.

God til alle, der bruger en computer, kan disse musemåtter tilpasses til absolut nogen. Monogram deres oprindelige, brug deres yndlingsfarver eller endda deres yndlings fodboldhold. {Found on sarahhearts}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar