10 DIY bordpladeborddesign til et nyt og sjovt nyt udseende

Tavle maling kan bruges til mange typer projekter, blandt hvilke tavlen bord er nogle af de mest sjove og nemme at skabe. Et sådant bord kan være en vidunderlig tilføjelse til et køkken, hjemmekontor eller børnelokale. Du kan sætte dine tanker og ideer ned på bordets overflade, og du kan vaske dem alle væk om et sekund. Lad os tage et kig på nogle projekter.

Giv dit spisebord et nyt og sjovt udseende. Sand det ned og påfør derefter to lag af tavle maling. Lad det tørre grundigt, og efter 3 dage vil du kunne nyde dette interaktive nye design. Hav det sjovt, når du serverer middag og vær kreativ. Ungene bør helt sikkert lide det nye design. {Fundet på designsponge}.

Et tavlebord er også en meget god ide, hvis du vil lave en buffet eller en bar til en udendørs fest eller social sammenkomst. Skriv navnene på hver skål eller drik tilpasse bordet, som du vil have. Det er et meget simpelt og nemt projekt, der ikke tager mere end et par minutter at fuldføre. {Found on jackiefo}.

Et slutbord kan også være et passende valg til denne type projekt. Påfør to lag tavle maling øverst på bordet, og sørg for at du binder enderne for at beskytte dem og skabe et rent design. Giv basen også et nyt udseende, hvis du vil have, og derefter vise dekorationer på bordet. {Fundet på livingonsale}.

Du har måske nogle gamle møbler i kælderen eller i garagen, så det ville være en god ide at give dem en makeover. Hvis du har et bord, skal du påføre tavle maling til toppen og gøre det til et sjovt stykke til køkkenet eller spisestuen. Brug af samme type maling til stole er ikke ligefrem smart. {Fundet på housebyhoff}.

MoreINSPIRATION
  • Sådan bruges tavle maling for at gøre en tabel stå ud
  • DIY Tavle Globe
  • Chalkboard accent vægge - sjov og funktionel, fantastisk til alle typer rum

Et simpelt træbord kan være en perfekt tilsætning til børnenes legerum. For at gøre det sjovt, skal du påføre tavle maling enten på hele overfladen eller kun til toppen af ​​bordet. Så lad dine børn have det sjovt at bruge deres fantasi og komme op med alle mulige sjove ideer til, hvordan man bruger dette stykke. {Found on site}.

Dette dejlige rundebord har også et sjovt nyt look. Toppen er dækket af tavle maling, og det er en meget praktisk ide, da du kan skrive ned noter, aftaleoplysninger og alle andre meddelelser. Det er det samme du gør, når du bruger det, men det er enklere på denne måde. {Fundet på webstedet}.

Skift et lille bord til en flot skærmflade til dekorationer og tilbehør. For at gøre det skiller sig ud lidt mere, dække toppen med tavle maling. Derefter vil du kunne dekorere indretningen med sjove beskeder eller tegninger, der også skaber en mere afslappet og afslappet atmosfære i rummet. {Fundet på theblankpagesblog}.

De, der bedst sætter pris på et tavlebord, er helt sikkert børnene. De elsker at tegne eller skrive på tavleoverflader og nogle gange plejer de at bruge møblerne til det. Så giv dem dette flotte tilbehør som gave og lad dem udøve deres kreativitet og fantasi. Lær dem, hvordan man holder rummet rent også. {Fundet på niftythriftymomma}.

Til spisestuen kan et tavlebordsløbere være en vidunderlig idé. Skær et stykke olieklud og anbring et par strøer tavle maling. Læg det ud på bordet og skriv menuen eller de sjove beskeder til gæsterne. Du kan også skrive ned navne eller numre for hver person, der sidder ved bordet. {Found on heylook}.

Dette er et drop-leaf bord og det er et vidunderligt møbel, fordi det kan være multifunktionelt. Brug det som et sofabord samt et spisebord. For et mere interessant udseende skal du anvende et par lag af tavle maling og derefter tilpasse og tilpasse bordet med meddelelser, tegninger og alle andre ting. {Fundet på malingsdamene}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar