10 DIY Driftwood Decoration Ideer til at skabe en unik boligindretning

Drivved er en form for marine affald, og det bliver normalt en form for husly og mad til fugle, fisk og andre akvatiske arter. Det kan dog også bruges som en del af dekorative møbler og andre kunstformer. Det er et populært element i fisketanke, og det kan også bruges til at skabe andre former for dekorationer til hjemmet og endda nogle praktiske ting. Vi har valgt 10 eksempler til at illustrere denne ide.

1.Driftwood væghave.

Dette er en smuk udsmykning til huset og en måde at introducere et stykke natur på indeni. For at lave en lignende dekoration har du brug for et stykke drivved, kroge, negle og nogle luftplanter, der ikke har brug for jord. Du skal først rense træet for at slippe af med de eventuelle fejl og uønskede bakterier og derefter skrue kroge for at hænge det på væggen. Tilsæt planterne, og det er færdigt. Planterne skal enten placeres i vand en eller to gange om ugen eller sprøjtes med vand lejlighedsvis. {Fundet på enderbynest}.

2. Driftwood klud bøjler.

En anden ting du kan gøre ved at bruge drivved er en kludbøjle. Det er et praktisk element, og det vil også have et unikt udseende. Til dette projekt har du brug for nogle tørre trægrene eller stykker af drivved, wire cutters, tang, en sav, en bor og lim. Start med at skrælle barken af ​​grenene, så dine klæder ikke bliver snavset. Så bor et hul i midten af ​​grenen og fastgør krogen ved hjælp af stærk lim. Lad det tørre og din bøjle er klar. {Fundet på stedet}.

3. Løvlampe bordlampe.

Nogle mere komplekse emner kan også laves med drivved. Du skal have tålmodighed og kreativitet. En drivwood lampe, for eksempel, ville være en meget smuk og unik dekoration til ethvert hjem. I dette tilfælde kan projektet gå i to retninger. Du kan enten lave en permanent eller en midlertidig lampe. I begge tilfælde skal du have stykker drivved. For at lave en midlertidig skal du bare reparere drivvedstykkerne til bunden af ​​en lampe med ledning eller tape. I vil gerne lave en permanent lampe kan du bare bruge lim til at holde alt sammen. {Fundet på sweetsomethingdesign}.

4. Drivkran.

En god ide til en dekoration ville også være en krans. Dette er et emne, du kan lave, når du har en flok små drivvedstykker, men ingen idé om, hvad du skal gøre med dem. Kransen er virkelig enkel at lave. Du skal bare lim sammen drivvedstykkerne for at danne en cirkel. Hot lim er foretrukket i dette tilfælde. Kransen vil gøre en flot udsmykning til indgangsdøren eller til væggen. {Found on alisaburke}.

5. Drivvedlysholder.

MoreINSPIRATION
  • 20 Cool Driftwood Decor Idéer med kystnære indflydelser
  • Sådan laver du unikke hjemmetilbehør ved hjælp af trægrener
  • Driftwood Lamper, der bringer stranden og skoven til dit hjem

Lysestager er klassiske dekorationer i ethvert hjem. Der er mange af dem, og de kan findes i enhver butik. Men hvis du vil have noget andet, noget unikt, kan du lave din egen dekoration ved at bruge noget så enkelt som et stykke drivved. Du skal bruge et langt stykke drivved, stearinlys, en boremaskine, en spade, målebånd, en flad skruetrækker eller en mejsel og en hammer. Markér de steder, hvor du vil have hullerne, og så bor huller ved hjælp af en mellemrum. Du kan også bruge en skruetrækker og en hammer. Sæt lysene i hullerne, og din dekoration er færdig. {Fundet på restaureringhouseblog}.

6. Driftwood stand.

Et smukt stykke drivved kan også sagsøges for at gøre en pind eller stativ. Du skal blot fastgøre det på væggen ved hjælp af kroge eller negle og lade det være sådan eller tilføj noget reb som i dette tilfælde. Du vil kunne lave en smuk og genial udsmykning til ethvert rum i huset, herunder badeværelset. Rebet vil tjene som et støttesystem til hylder eller i dette tilfælde dekorative paneler med alle mulige meddelelser skrevet på dem. {Fundet på theletteredcottage}.

7. Driftwood coat rack.

En anden meget nyttig vare til ethvert hjem er en frakkeholder. Hvis du vil oprette noget originalt, kan du lave en selv ved hjælp af en trægren eller et stykke drivved. Du kan enten montere den på en væg eller suspendere den fra loftet eller en anden struktur. Tilføj kroge direkte på stativet eller læg hængerne på det for at beskytte overfladen. Sørg for at det er stort nok til at rumme dit tøj og tilbehør. {Fundet på houseandhome}.

8. Driftwood nøgleholder.

Et andet praktisk element til gangen er en nøgleholder. Det er virkelig nyttigt, og du kan lave en selv, hvis du vil. Du kan bruge drivved eller en trægren. Du skal bruge nogle kroge, en boremaskine og skruer. Bor nogle huller i drivveden, fastgør krogen med skruer og fastgør den på væggen eller andre steder, du vil have. Det vil også gøre en smuk dekoration. {Fundet på restaureringhouseblog}.

9. Driftwood smykker display.

Dette er en særlig smuk dekoration, fordi kontrasten mellem drivvedstykket og de delikate vedhæng og halskæder er ret stærk og synlig. For at lave et sådant stykke skal du bruge et stykke drivved eller en faldet trægren, en del uld eller snor, en hammer, negle, en linjal, en blyant og en boremaskine. Indsæt neglene. De tjener som kroge. Bor et hul i væggen og indsæt et søm for at hænge udsmykningen fra. Vedhæft strengen, og du er færdig. {Fundet på kookyquirkycute}.

10. Drivwood spejl.

Spejle er nogle af de mest almindelige dekorationer, og der er mindst en i ethvert hjem. Du kan personliggøre din ved at bruge drivvedstykker. Først skal du tage en ramme og dække den med burlaprems ved hjælp af varm lim. Brug tørre stykker drivved og fastgør dem en efter en ved hjælp af varm lim. Sørg for, at spejlet er beskyttet, og at limen ikke påvirker det. Lad alt tørre og nyd din skabelse. {Found on makethebestofthings}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar