10 DIY følte julepynt

Julen er en ferie stærkt centreret om familie, interaktion og hygge i vores hjem. Det er en tid, hvor folk fokuserer på personlige gaver og dekorationer, når alle ønsker at få deres hjem til at se smukke og festlige ud. En måde at sikre dit hjem er hyggeligt og indbydende denne jul er at lade ånden i DIY projekter fange dig. Vi har et par meget søde og interessante filt dekorationer, som du måske vil prøve denne jul.

Små elfenbenfilt ornamenter.

De fleste af disse projekter er nemme at lave og kræver få forsyninger og materialer. For eksempel at gøre noget som ligner dekorationerne i billedet, skal du bruge elfenbenfilt, en sysål, rød broderitråd, bomuldskugler eller fiberfyldning, lyserør, saks, lige stifter, en mærkepenne og en lille pensel eller pen.

Du kan også bruge andre farver, hvis du vil. Start med at udskrive og skære skabelonerne ud. Skær derefter filten og fold den i to. Spor rundt om kanten og pin stykkerne sammen. Skær overskydende filt og lav de franske knuder. Sy langs kanterne og fastgør ornamentbøjlen. Fyld det og tilføj det sidste hånd. {Fundet på domestifluff}.

Følte mistelten.

Til dette projekt har du brug for misteltenskabelonen et ark med grøn filt, en sharpie eller stofpenke, perleemballeringer, varm lim eller stoflim og et bånd. Frist klippe ud skabeloner og spor rundt dem på filten. Klip ud filtformerne og arranger fjedrene som du ønsker. Lim derefter stænglerne og blade, hvor de overlapper hinanden og tilføj perlen udsmykninger til at ligne bær. Bind et bånd omkring stilkene, og du er færdig. {Fundet på stayathomeartist}.

Cute filt ugle ornamenter.

Disse cuties kan virke som en masse arbejde, men de er faktisk ret nemme at lave. Først skal du udskrive og udskære skabeloner. Bestem hvilke farver du gerne vil bruge og klippe ud figurerne. Sy derefter stykkerne til forkanten og brug to knapper til øjnene. Sy kroppen tilbage til kropsfronten og tag uglen. Luk kanten, og du er færdig. {Fundet på saftig}.

Filtet stjerne ornament.

Stjernen er et vigtigt symbol for jul og det har forblev næsten uændret gennem årene. Men det betyder ikke, at du ikke kan improvisere lidt når det kommer til materialer og små detaljer. For eksempel kan du lave nogle filtet stjernepynt til dit juletræ ved hjælp af skabeloner eller improvisere. Du kan tilføje perler eller alle andre dekorationer, hvis du vil, og du kan bruge enhver farve, du vil have. {Found on purblee}.

Bacon ornament.

MoreINSPIRATION
  • Sød og nuttet følte juletræer og andre ornamenter
  • DIY julen følte bladkrans
  • Smukke julemadler du kan lave

Hvis du foretrækker noget lidt mere sjovt og utraditionelt, vil du måske gerne have et bacon ornament til dette års jul. Du skal bruge rød filt, hvid, beige eller pink filt, rød tråd, tråd, der matcher den anden farve, tråd og bånd. Start med at skære de seks stykker filt, du bruger. Brug ben til at holde dem på plads og sy de mindre stykker på den røde filt. Fold båndet i halvt og sæt det mellem de sømte stykker af filt, pin dem sammen og sy siderne og toppen. Drej stykket indvendigt ud ved at trække båndet gennem bunden. Opret et rektangel af ledning til at passe indvendigt, og du kan også tilføje lidt bomuldsbatteri. {Fundet på webstedet}.

Charlie Brown ornamenter.

Til dette sjove projekt skal du have ferskenfilt, hvidt filt sort, rødt, grønt, gult og blåt skrot, sort perle bomuld, en håndstingnål, skabeloner og en mærkepenne. Klip ud filtformerne og sy de topper stykker for hvert ornament sammen med Snoopy ører, Lucy hår, Charlie's skjorte stripe og Linus 'hat. Tegn ansigterne og detaljerne og broder dem på hvert stykke. Tilføj perle bomuld stykker og lim dem til indersiden af ​​bagsiden stykker. Placer fronterne og ryggen sammen og sy hele vejen rundt om dem. {Found on alittlegray}.

Følte garderobe ornamenter.

Til dette projekt skal du have rødt, hvidguld og sort filt, sort broderi floss, tandtråd, tråd, lim og sorte knapper. Skær formene ud af skabelonerne og sy dem sammen. Gør bøjlerne ved hjælp af ledninger. Lim manchetterne på jakken og bukserne, bæltespænde og alle de små stykker. Tilføj de små sorte knapper og det sidste hånd. {Found on womansday}.

Monogramed filt ornamenter.

Lav ornamenter for hvert familiemedlem med deres initialer på og sørg for, at alle er tilfredse med års juletræ. Her er hvad du skal gøre: Vælg nogle farverige stykker af filt og spor ornamentformerne. Skær stykkerne ud. Udskriv de bogstaver, du vil bruge, spor dem på filten og skar ud filt bogstaverne. Sy bogstavene til ornamenternes forreste stykker og sy derefter fronterne og ryggen sammen. Glem ikke den hængende loop. {Fundet på sayyestohoboken}.

Følte håndtryk ornamenter.

Hvis du vil have noget enkelt og alligevel personlig, kan du prøve at brodere håndtryk af dine børn, venner eller familiemedlemmer og gøre dem til ornamenter. Spor håndtrykene på papir, skær dem ud og spor dem på filt. Broder dem og personliggøre dem med monogrammer eller noget andet, du vil have. {Fundet på emptybobbinsewing}.

Følte snefnug.

Selv om dette virker som et kedeligt projekt, er det faktisk lettere at lave end det ser ud. De nødvendige materialer er et stykke uldfilt i lyserød, en i ecru, en vandopløselig mærkepenne, en linjal, to spoler af bomuldsgarn i de to tidligere nævnte farver og skabelonplast. Først spor cirkel og trekant på han skabelon plast og skære dem ud. Spor cirklen på både den hvide og lyserøde filt og skær ud af figurerne. Klip en strimmel filt til hængslingen. Spor linjerne som vist på det hvide stykke filt. Du kan også improvisere. Sy langs mærkerne og trim ud trådens ender og skær derefter inden for 1/8 tomme om alle syningerne. {Fundet på purlbee}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar