10 DIY halloween græskar dekorere ideer

Halloween vil være her, før vi ved det! Og det er på tide at begynde at tænke på forskellige måder at dekorere dine græskar på. I stedet for det sædvanlige, gut og carve, er der så mange andre mindre rodet og kreative måder at nyde sæsonen på! Så lad os starte brainstorming sjove ideer !!

Tjek alle disse fantastiske, sjove DIY ideer til at få dine græskar i uhyggelig, skræmmende, men stadig stilfuld Halloween-form! Sæt dem derefter på verandaen for at byde alle dine gæster velkommen!

1. Boo! Det er kun nogle knapper.

Så let og så sødt. Grib nogle sorte knapper og lim på din yndlings Halloween sætning .. eller endda et ansigt. Boo, Trick eller Treat, Happy Halloween ... gå knap gal! Og selvfølgelig skal du tilføje et bånd på toppen.

2. Lidt gnistre.

Brug gnistre er altid en måde at få bemærket! Og din hoveddør vil skinne lyse med denne DIY. Bedblæs et hvidt græskar med klistermærker og fastgjort en edderkop applikation til nogle buggy appel.

3. Pak det op.

Mummificerede græskar er perfekte til at byde på trick-or-treaters! Tag nogle gasbind og nogle googly øjne og VOILA! du har lavet dit eget lille græskar med en personlighed.

4. Sjove edderkopper.

Alt du behøver for denne DIY er nogle maling (eller byggepapir) og nogle ledninger. Lav et sjovt lille ansigt og tilføj trådbenene!

5. Mere slik majs tak!

MoreINSPIRATION
  • Halloween Inspiration: 5 enkle og billige dekorative ideer
  • DIY Clay Pumpkin Candy Bowl til Halloween
  • Halloween mantel dekorere ideer

Brug nogle spray maling til at skabe candy corn græskar! Disse livsstil behandler vil se godt nok til at spise og få alle de små til at smile.

6. 3-D funk.

Brug noget puff maling til at skabe spooky spiraler! Det er ikke rodet og nemt for alle at nyde.

7. Enkel maling.

Eller hvis du ikke vil puste, kan du bare bruge nogle enkle maling. Gør nogle Halloween-y jack-o-latern udseende og nogle af dine egne originale ansigter til sjov.

8. En knivspids candy.

Ungene vil elske denne! Brug slik til at skabe sjove ansigter! En heks, et smil eller et spøgelse siger "Boo!" Hav det sjovt og vær kreativ med lakrids og marshmallows!

9. Fang-tastic.

I humør for nogle vampy stil? Skær ud nok plads til at tilføje nogle falske fangs! Det er kreativt, nemt og alle vil elske dem!

10. Sort magi .. og en kitty.

Hvad er en skræmmende heks uden hendes kat? Vi ved det ikke, men det, vi ved, er, at det giver god udsmykning sjov! Følg denne sjove DIY for at gøre noget lignende i din forhave.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar