10 DIY Lace vægure

Da jeg var lille, husker jeg en ung elev på skolen, at vi plejede at have en speciel klasse, hvor vi kunne lære mange håndværksteknikker, som var meget praktiske og ment at hjælpe os med at udvikle vores kreativitet, nogle evner og lære os noget nyttigt for vores liv .

En af disse teknikker var hækling. Jeg lærte mange måder at bruge resultaterne af denne teknik, såsom at lave en lille taske, nogle dekorative blomster, nogle flotte hatte og mange andre ting, der kan være meget nyttige. Nu har jeg opdaget, at mine modeller kan bruges til nogle gode 10 DIY Lace væg ure. Projektet er meget interessant, originalt og kan repræsentere en personlig dekorativ og nyttig vare.

MoreINSPIRATION
  • 10 unikke DIY væg ure
  • Store vægure - en pålidelig dekoration til alle værelser og stilarter
  • 3 romerske taletaler ure

Udseendet af disse vægure kan skabe et vintage eller traditionelt interiør og få dig til at tænke på de fantastiske håndværk ting, som vi kan skabe med vores bare hænder og fantasi. Ud over deres dekorative funktion er væggen også meget nyttige. I køkkenet er et vægur en rigtig hjælp, fordi du hele tiden har brug for at vide, hvad tiden er.

For disse blonder væg ure vil du have brug for en runde eller firkantet base lavet af træ eller andet fast materiale. Derefter skal du klare en urmekanisme på den og anvende blonder med sprøjteklæbemiddel. {Fundet på shelterness}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar