Få ting klaret mens du står - 10 DIY Stående Skrivebord Design at få dig inspireret

Stående skriveborde er designet til at skrive, læse eller arbejde, mens du står op eller sidder på en høj skammel. De har fordele som det faktum, at du får forbrænding af kalorier, mens du bare står op eller det faktum, at du sidder op giver dig mulighed for bedre at koncentrere dig om opgaven ved hånden. Hvis du planlægger at få et stående skrivebord eller lave en selv, er der et par ting at overveje.

Først og fremmest bør bordhøjden være på eller lidt under albuehøjden for at være behagelig. Sørg også for, at skærmen sidder i en afstand på mindst 20 "og i en 20 graders vinkel. Og selvom stående skriveborde hjælper, sommetider behøver du bare at sidde ned, så find en høj stol eller en barstol, der føles behagelig. {Images from site}.

At opbygge et stående skrivebord virker simpelt nok, men du har stadig brug for inspiration, før du begynder at arbejde på projektet. Lad os starte med et simpelt design. Dette wrap-around skrivebord har to separate arbejdsområder, hver med eget skrivebordsrum. {Fundet på abeautifulmess}.

Stående skriveborde passer til små mellemrum. Tag den her for eksempel. Det kan nemt passe ind i et soveværelse, på gangen eller hvor som helst ellers er der ledig plads på væggen. Skærmen er monteret på væggen, og tastaturet sidder på en flydende hylde. {Fundet på apartmenttherapy}.

Sådan kan du opbygge et stående skrivebord i fire trin: Vælg først skrivebordets højde. Det bør være skræddersyet kun for dig. Så find ud af den bedste kombination af komponenter, du kan finde i butikker eller få dem til specialfremstillede. Køb til skrivebordsstykkerne og monter derefter og skrivebord. {Fundet på masakikondo}.

MoreINSPIRATION
  • Moderne stående skrivebordsdesigner og forlængelser til boliger og kontorer
  • 10 IKEA stående desk hacks med ergonomisk appel
  • DIY Rørleggere Rørstående Skrivebord

Du kan også bygge dit skrivebord ud fra et allerede eksisterende møbel. Lad os sige, at du har et skab ligner dette. Det er ret funktionelt, og hvis du tilføjer en top, kan du gøre det til et stort stående skrivebord. {Fundet på pokedyoureyeout}.

Bygningen af ​​skrivebordet kan være meget nemt, især hvis alt du har brug for er et skrivebord, som i grunden er en flydende hylde, som du monterer på væggen i den ønskede højde. Men stop ikke der. Gør din arbejdsstation så praktisk som muligt og spar mellemrummet. For eksempel skal du placere skrivebordet på en væg bogreoler. {Fundet på aptt}.

Hvis du ikke har planer om at sidde meget, mens du arbejder på dit stående skrivebord, så kan du også have et lille opbevaringsskab eller nogle hylder nedenunder. Du kan gemme ting som dokumenter, bøger og alle andre ting, du måtte have brug for. {Found on flickr}.

Når du har målt højden til det stående skrivebord, er det tid til at handle for forsyninger. En ide kan være at købe nogle sawhorse parenteser og sawhorse ben, som du kan justere og gøre så længe de skal være. Efter det skulle samlingen være ret let. {Fundet på mintdesignblog}.

Hvis du arbejder hjemme, så vil du have dit stående skrivebord til at være mere end bare en flydende hylde, hvor du kan sætte din bærbare computer. Du vil gerne gøre noget lidt mere komplekst, som f.eks. Dette skrivebord. Det er stort set en flok hylder, men de giver masser af plads til opbevaring. {Fundet på paperandink}.

Hvis du ikke vil have dit skrivebord monteret på væggen, så skal et fritstående design være en bedre løsning. Bare bygg rammen og sørg for, at dimensionerne og højden er perfekte. Installer derefter skrivebordet. Du kan endda installere en skuffe eller to. {Fundet på webstedet}.

Det bedste er at designe dit eget skrivebord. På denne måde kan du være sikker på, at det vil se præcis ud, hvordan du vil have det, og det vil også have de rigtige dimensioner. Her er et tip: tænk i faser. Design separate stykker og sæt dem alle sammen. Dette skrivebord består for eksempel af tre genstande: to reoler og en hylde. {Fundet på petermarks}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar