10 DIY vaser og planter

Foråret er ankommet, og for mange mennesker betyder det at integrere flere blomster og planter ind i deres hjemindretning. Hvis du ønsker at tilføje mere planteliv til dit hjem i de kommende uger, men ikke har nok vaser eller plantemaskiner til at ligge rundt, er der masser af forskellige DIY muligheder at vælge imellem. Her er 10 enkle DIY ideer til at bringe visuel interesse for dine plantebeholdere.

Gold Leaf Bud Vases.

Nogle guldblader og klæbemiddelspray kan pynte en simpel glaspropvaske pænt. Du kan anvende et simpelt dybet i guld design som det billedet, eller endda få mere dybtgående med et mønster eller abstrakt design. {fundet på SAS + ROSE}.

Mælkekartonplanter.

Har en gammel mælkekarton liggende rundt? Du skal blot rense det ud, fjerne toppen og pakke ydersiden i linned for at opnå et rent og rustikt udseende. {fundet på Family Chic}.

Glitter Vaser.

Tilsæt en smule gnistre til dine stueplanter ved at dække indersiden af ​​en glasbeholder med mod podge og glitter. Du kan endda bruge nogle malers tape til at lave et dyppet look eller tilføje nogle geometriske former. {fundet på den sødeste lejlighed}.

Stofdækkede potter.

Almindelige gamle terrakotta potter kan nemt tilpasses på mange måder. En ide er at dække dem i mod podge og tilføje dit yndlings farverige eller mønstret stof på ydersiden. {fundet på Christine Chitnis}.

Burlap Vase.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan man laver Easy Paint Drip Vases og Planters
  • Sådan Upcycle Everyday elementer i Cute Flower Vases
  • 10 DIY vaser, der giver blomster et hyggeligt og sjovt hjem

Brug et enkelt burlapark til at dække en almindelig vase eller planter til et let DIY rustikt udseende. {fundet på Thistlewood Farms}.

Nautical Tape Vase.

En cylindrisk vase og nogle store reb trim kan skabe et nautisk udseende til din planter eller vase. Lime limet til beholderen i en spiral, så hele glasset er dækket. {fundet på For Chic Sake}.

Maling kan plantere.

Hvis du har gamle maling dåser liggende og ønsker en måde at genbruge dem, hvorfor ikke bruge dem som plantager? Sørg for, at malingsresteret er helt fjernet, eller du kan købe nye maling dåser og bare dryppe nogle håndværk maling på ydersiden. {fundet på HGTV}.

Ballonblomstervase.

En ballon er sandsynligvis ikke en forsyning, du typisk ville tænke på for vaser, men du kan nemt bruge dem til at dække små glasbeholdere til en farverig og unik sætning. Sørg for at bunden af ​​ballonen er øverst på beholderen og vendt indvendigt ud, og du har en sød lille planter til små blomster. {fundet på Fab DIY}.

Book Planters.

Gamle bøger, som du ikke længere læser, behøver ikke at gå i skraldespanden eller donationsbakken. I stedet kan du klippe et hul i midten og fuse siderne sammen for at gøre en planter perfekt til små succulenter. {fundet på HGTV Gardens}.

Striped Painted Vase.

Dette projekt anvender malers tape for at skabe et stribet, geometrisk look. Ved at vælge en ren rektangulær beholder og metallisk maling er slutresultatet meget moderne og rent udseende. {fundet på Jeg Spy DIY}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar