10 DIY Yardstick Recycling Idéer

Et originalt og unikt interiør defineres ikke kun af de stykker, der bruges til at gøre det, men også af evnen til at finde nye måder at inkludere dem i indretningen og måder at genoprette alle slags ting på. Det er vigtigt at være kreativ og at tænke uden for boksen. Du kan omarbejde og genbruge næsten alt. I dag skal vi fokusere på målestokken. Tilsyneladende er det veldefineret emne med en bestemt brug, men det betyder ikke, at den ikke kan bruges til noget andet. Her er et par eksempler, der viser det.

Hvis du har nogle gamle opbevaringsrammer, der ikke er helt i deres bedste form, kan du bare demontere dem, holde de nyttige dele og erstatte resten med målestok. Det er enkelt og det er kreativt. Alt du behøver for dette projekt er nogle plet, træskruer og lidt maling. Malingen er fjende bunden af ​​kassen. Du kan også tilføje eller udskifte håndtagene. {Fundet på meridianroad}.

Du kan også bruge gamle målestok til et andet lignende projekt. Dette er en serveringsbakke, og som du kan se, er bunden sammensat af yardstick portioner. De er blevet limet til bunden af ​​bakken og plejede at skabe et tilsyneladende tilfældigt mønster. Det er en anden, men alligevel kreativ og nyttig måde at repurposing yardsticks på.

En gammel målestok kan også bruges til at skabe en bøjle. Det er et ekstremt simpelt projekt, og alt hvad du skal gøre er at finde ud af de dimensioner, du vil have til hængeren, klippe målestokken og fastgør nogle kroge til den. Tilføj derefter også hardwareen for at hjælpe dig med at montere den på væggen eller, hvis du vil, vedhæfte den til kabinets inderside. {Fundet på houzz}.

Dette projekt kræver lidt mere tid og flere ressourcer end de tidligere. Det er en målestokbuffet med forsiden dækket af gamle klistermærker. Så hvis du har et kabinet, der er strukturelt stærkt og stadig brugbart, men som mangler charmen med hensyn til udseende, kan du give det en makeover, og du kan bruge dette eksempel som inspiration. {Fundet på cornerhouseblog}.

MoreINSPIRATION
  • 7 Pallestativdesign ideer, gode til genopretning og genanvendelse
  • 19 Easy DIY Coat Rack Design Ideer
  • Mere kreative palleregenvinding ideer

Du kan også bruge målestok til at skabe en original og interessant backsplash til køkkenbordene. Først måles målene og skærer målestykkerne til størrelse og skærer derefter et stykke karton af kabinettens længde. Sørg for, at højden er den på fire målestokke. Lim derefter stifterne til pap og sand dem. Tilføj et par strømpropper og fastgør dem til væggen. {Fundet på ashleyannphotography}.

Hvis du ikke er rigtig stor på denne type projekter, kan du prøve noget enklere og mindre. For eksempel kan du lave en målestok boks. Skær dem i 15 '' stykker til siden og 5 '' stykker til de mindre dele. Lim siderne og brug negle til at holde dem sikre. Lim og søm derefter bunden og kom med en ide til toppen. {Fundet på webstedet}.

Det er meget almindeligt, at folk har gamle møbler i huset eller i garagen. Hvis du har en gammel stol eller en skammel, der stadig ser stærk og slidstærk ud, men ikke ser så flot ud, kan du måske give det en makeover. Du kunne lave et nyt sæde, og du kan bruge målestok til at gøre det. Resultatet vil være et unikt vintageart. {Found onellenscreativepassage}.

Indtil videre har vi kun præsenteret makeover projekter og et simpelt design til en opbevaringsboks. Vi går nu videre til projekter, der involverer dekorative stykker. For eksempel kan du bruge nogle gamle målestok til at lave et dejligt stjernespil. Du skal bruge en håndsave, 22 målestokke, et rundt spejl og trælim. Skær værktøjene til de længder, du ønsker, og fastgør dem til spejlet. {Fundet på bhg}.

Du kan også bruge et målestok til at lave en dejlig smykkestangstativ. Det er et projekt, der tager mindre end en time at fuldføre. Du skal bruge en hammer, en målestok, en lille negle og kop kroge eller øjen kroge. Lav huller i træet for at gøre det nemmere at skrue i kroge. Brug også skruer til at fastgøre den til væggen, når den er færdig. {Fundet på webstedet}.

En lignende idé ville være at lave et frakkehus. Du ville have brug for mere end en målestok. Du skal også have et stykke træ til at klæbe målestokken på. Sæt bunden og målestikken efter, at du lim dem sammen og derefter tilføje nogle kroge. Fastgør stativet til væggen, og du er færdig. Du kan også vedhæfte den til et skabsdør. {Fundet på boveebird}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar