10 Duplex Interiørdesign med en svensk Touch

Svenske interiører er berømte for deres enkelhed og elegance. De formår at opnå storhed med meget få elementer. Farvepaletten indeholder en masse hvid og stærk kontrast, men uden at blande for mange farver, mønstre af mønstre. Alligevel er resultatet et hyggeligt og indbydende interiør med et luftigt udseende og en følelse af stil, der er svært at reproducere. Vi har i dag valgt en serie af duplex interiørdesign, der har disse karakteristika, og vi håber du vil nyde dem og bruge dem som inspiration til dine egne projekter.

1.Ny student lejlighed i en 1800-bygning.

Dette er et duplex reserveret til studerende. For at kunne købe det skal du bevise at du er studerende og du skal have € 260.000. Det er let at lave den første del, men det er det andet, der udgør et problem.

Det er alligevel klart, at denne duplex har et meget stilfuldt interiør. Det er meget luftigt, og selvom det er meget simpelt og monokromatisk, er det også hyggeligt og indbydende. De store vinduer giver masser af naturligt lys og, som for øverste etage, er det et godt sted for et soveværelse. De udsatte træbjælker er en meget flot detalje, der virkelig hjælper stemningen til at indbydes.

2. Moderne og hyggeligt duplex.

Denne er lidt mere farverig. Det er et duplex, der har et moderne indretning og har mange interessante detaljer, der fortjener at blive beundret. Farvepaletten er også tilbageholdenhed og alligevel gør de pink accenter virkelig en forskel i køkkenet. En meget smuk detaljer er det beskyttede arbejdsområde placeret i hjørnet af stuen. Det er lille, men det er væk fra det travle område og har et meget beroligende og stilfuldt tapet på væggen støder op til skrivebordet. Så er der også det lille tæppe, der ligner græsset fra tapetet.

3.Duplex dekoreret med træ og hvidt.

I dette duplex er hovedelementerne og de to kontrasterende dele de hvide vægge og træfladerne. De interagerer pænt og naturligt, og de skaber en smuk farve- og tekstkontrast. De hvide vægge og lofter har en tendens til at skabe en kold atmosfære, men træfladerne sætter varme ind i indretningen og skaber en meget god magtbalance. Det er dejligt at der ikke er andre farver involveret i indretningen. Dette skaber en følelse af kontinuitet. Det er også et interessant valg for et moderne interiør, der normalt er fed og dynamisk. Det er en smuk retning at følge.

4. Lignende duplex.

Her har vi et duplex, der ligner det, der blev præsenteret før. Vi taler naturligvis om farvepaletten og hvordan træelementerne interagerer med den hvide indretning. Men denne tendens har tendens til at være lidt mere luksuriøs. Hele indretningen er meget lys og luftig. I dette tilfælde kommer cozyness fra elementer som den smukke pejs og de udsatte træbjælker. Det er en rummelig duplex med en funktionelt struktureret indvendig og stor vindue i hele komplementeret med stilfulde ovenlys i øverste etage. Det vinklede loft dikterede dybest set arrangementet af værelserne. Soveværelserne måtte netop placeres på dette niveau.

5,64 kvadratmeter duplex.

MoreINSPIRATION
  • Duplex indretning med velkendt skandinavisk stil
  • Elegant sort / hvid interiør duplex
  • Essence Of Nordic Interior Décor I En Smuk Svensk Lejlighed

Dette er et lille duplex med dristige farver. Det måler kun 64 kvadratmeter og alligevel synes det overraskende rummeligt. Det er på grund af det minimalistiske indretning og manglen på unødvendige møbler og dekorationer. Farvepaletten er begrænset som i tilfælde af svensk inspireret indretning, men i dette tilfælde har vi også lyse stænk af farve i form af et fed orange oransje og matchende puder. Faktisk har hvert værelse mindst et lille farverigt element, der skiller sig ud som et fokuspunkt. Den er modig nok til at skille sig ud, men subtil nok til at opretholde enkelheden i hele indretningen.

6. Sort og hvid duplex indretning.

Dette er også en fed duplex, men i dette tilfælde er manglen på levende farver meget tydelig. Størstedelen af ​​indretningen er sort og hvid. Det er en klassisk kombination af farver, en tidløs blanding, som altid vil være elegant, og det er også en blanding, der passer perfekt til denne type decors. Enkelheden af ​​indretningen resulterer dog ikke i monotoni. Duplexen kompenserede for det med dristige mønstre og teksturer. Nogle værelser har endda subtile hints af farve som det blå vintage skab fra køkken / spisestue eller de lyseblå puder fra soveværelset.

7.Another simple duplex vi elsker.

Dette er et loft duplex med et interiør lidt mere komplekst, end dem vi har set hidtil. Også denne har noget, som alle de andre manglede, en smuk terrasse og en stærk forbindelse med udendørs. Som i de fleste tilfælde betyder en loftslejlighed mere lys, bedre ventilation og et udendørs rum med ekspansiv udsigt over byen. I dette tilfælde giver terrassen og vinduerne udsigt til hustagene i den anden bygning og byen ud over dem. Interiøret har en nordisk stil med en begrænset farvepalet, men en overraskende kompleks indretning.

8.Stort duplex.

Som du allerede ved, er et nordisk interiør altid lyst. Det er et af de elementer, der adskiller det fra andre stilarter, blandt andre elementer.Denne duplex er absolut lys. Selvfølgelig bidrager høje lofter og hvide vægge også til indtryk af et større og mere luftigt rum. De lyse trægulve kompletterer indretningen pænt og tilføjer varme uden at skabe en intens farvekontrast. Indretningen er moderne og sorte møbler bruges som indretningsforbindelse. Duplexen er også meget luftig, og det er fordi de fleste af værelserne er åbne rum.

9.Stylish og moderne duplex.

Dette er et godt eksempel på et stilfuldt indretning, og det er bare tilfældet med at være nordisk. Det er meget elegant og har mange iøjnefaldende detaljer. For eksempel er det interessant, at der synes at være to forskellige farvepaletter anvendt til denne indretning. Den ene indeholder sort / hvide kombinationer og de andre toner af blå, lilla, rød og lyserød. Det er som om der er to adskilte sider af diplexet. Den ene er mere formel og dekoreret med neutrale farver, og den ene er hyggelig og mere farverig. Det er en afgrænsning oprettet efter rummets funktioner, og de to retninger kombineres problemfrit.

10.Last nordiske duplex.

Vores sidste valg er et klassisk nordisk interiør. Det er et duplex fra Stockholm, ligesom mange af de andre præsenteret ovenfor og har et interiør, hvor opmærksomheden på detaljer straks skiller sig ud. Der er intet blevet overset. Duplexet er meget velorganiseret, pænt og velafbalanceret. Fordelingen af ​​værelserne synes dog lidt mærkeligt. Første sal indeholder stuen og to soveværelser, mens køkkenet er placeret på øverste etage. Der er også en smuk tagterrasse. Indretningen er meget stilfuld og accent stykker er virkelig smukke. Det samme gælder for alle dekorationer. Hvem du kan lide ?? {billeder fra: Valvet, 1 Kin Design og Skeppsholmen}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar