10 Nemt undgåsfaktorer Ejendomsprofessionelle siger Devalue A Home

Købere har en overhånd, når de køber et hjem i et down-marked med begrænset beholdning. Da de undersøger markedet, er det vigtigt, da sælgere har det bedst mulige produkt til rådighed. For at gøre det skal du undgå faktorer, der vil devaluere dit hjem. Mange gange er det køberens opfattelse, der påvirker, om de går væk eller tilbyder en sælger mindre end en prisforespørgsel. Før du beslutter dig for at liste dit hjem til salg, bemærk disse ti faktorer, der vil devaluere dit hus og foretage ændringer som du kan.

1. Manglende curb-appel

Det første, som enhver potentiel køber vil se, når de nærmer dig dit hjem er forreste af hjemmet. Alle ønsker at bo i et hjem, der er smukt på ydersiden såvel som indersiden. Et dårligt holdet landskab, uanset om det er overgroet eller ikke-eksisterende, slår en køber af. De kan frygte omkostningerne ved at omdanne landskabspleje eller blive overvældet ved tanken om det. Dette vil uden tvivl påvirke den opfattede værdi af dit hjem. Ved at plante et par årtier, holder du græsset skåret og blæser blomsterbedene regelmæssigt, vil du forbedre din klatrende appel. Front landskabspleje, der er indbydende og har en god visuel appel, vil holde en køber interesseret i dit hjem.

2. Udvendig i huset

Chipped eller falmet maling, beskidte vinduer, ødelagte rækværk eller busted fortove vil alle devalue dit hjem. Ligesom en køber vil bemærke de forreste haver, vil de også mærke forfaldet af ydersiden af ​​dit hjem. Købere kan spørge sig selv, om ydersiden er så forsømt, hvad er blevet forsømt på interiøret. Hvis du sælger dit hjem i din fremtid, skal du investere i et nyt lag maling, vaske vinduerne og reparere eventuelle problemer med dine gangbroer. Potentielle købere vil bemærke den stolthed du tager i dit hjem og vil afspejle deres tilbudspris.

3. Forældede køkkener

Køkkener kan gøre eller ødelægge, hvordan køberne opfatter dit hjem. De ønsker at gå ind og blive forelsket i dit køkken. Moms vil gerne kunne forestille sig at lave cookies med deres børn eller måske hosting middagsselskaber. Synet vil ikke virke for dem, hvis køkkenet er mørkt, snusket eller forældet. Der er to måder at opdatere et køkken på. En fuldblæset renovering vil opdatere pladsen til en købers smag, men til en betydelig pris. Den gode nyhed er, at du høster tæt på et 90% investeringsafkast. Et nyt lag maling på skabene, nye dørtræk og frisk laminat på bordpladerne er alle muligheder for et lille budget.

4. Forældede bade

Forældede badeværelser er sikre på at påvirke salget af et hus. Købere ønsker opdaterede bade ligesom de ønsker opdaterede køkkener. Hvis du er i stand til at renovere badeværelset fra top til bund, skal du genkende et 80% afkast. Hvis ikke, lav små ændringer for at opdatere det. Tilføj nyt inventar, ny belysning og hvis dit budget tillader, fliser gulvet. Ligegyldigt hvordan du opdaterer rummet, skal en køber gå ind på et badeværelse, der er rent, frisk ildelugtende og pænt dekoreret. Disse enkle ændringer vil gøre meget for køberens opfattelse af rummet.

5. Smagsspecifik dekoration

Smag er subjektiv når det kommer til at dekorere et hjem. Hvad du måske elsker, kan en køber hader. Købere ønsker at se sig selv i rummet, og hvis de går ind i et hjem med røde vægge, shag tæpper og træpaneler, vil de have svært ved at forestille sig at bo der. I stedet vil de se omkostningerne ved udskiftning af tæpper og rive ned panelet. Alle disse faktorer kan medføre, at en køber tilbyder mindre end forespørgselsprisen. Før du sælger, maler dit hjem en mere neutral farve, der har en bred appel.

6. Designspecifikke renoveringer

Har du nogensinde vandret ind i et åbent hus og spekuleret på, hvad ejerne tænkte som du stod over for et ultramoderne køkken eller en futuristisk pejs. Disse design valg vil være vanskeligt at sælge til den gennemsnitlige køber med en mere mainstream stil og de fleste købere vil tænke på at rippe ud et køkken og omdanne det til deres smag. Det vil tage nogen med en lignende æstetik at være interesseret i et hjem med sådanne designspecifikke egenskaber. Husk det, når du overvejer nogen renovering.

7. DIY Projekter Gone Awry

DIY projekter kan være sjovt at gøre, men hvis du går i gang med dit hjem med projekter, der er halvfærdige eller dårligt færdige, vil købere krybe i tanken om at omarbejde projekter eller ansætte nogen til at fuldføre dem. Købere, der ser dollarskilt, vil enten gå væk eller trække fra deres bud. En generel tommelfingerregel er at ansætte nogen til et projekt, hvis du mangler selvtillid, det vil se professionelt ud.

8. Kæledyr

Kæledyr er vidunderlige tilføjelser til et hjem, men medbring uønskede problemer, når de forsøger at sælge. Skader på vægge, tæpper eller træarbejde skal repareres, før du lister huset. En god tæpperengøring vil mindske lugten af ​​kæledyrslugt også. Købere vil hellere ikke flytte ind i et hjem, der har langvarig beviser for kæledyr, især hvis de har allergier. Så, går Fido ud, mens boligen er på markedet for at sikre det bedste tilbud, du kan få.

9. Wasted Square Footage

Vi kan godt lide vores hjem til at arbejde med vores livsstil og for at imødekomme specifikke interesser eller behov, vi kan omdanne et soveværelse til et skab eller en garage til et motionsrum. Mens disse yderst personlige rum arbejder for et boligejendom, er det opfattede spildte rum et afslag for de fleste købere. I sidste ende forringer den manglende firkantede optagelse af værdien af ​​dit hjem. At skifte pladsen tilbage til den tilsigtede brug er en enorm indsats; købere kan fokusere på omkostningerne ved et sådant projekt.

10. Vandfunktioner

Du kan elske din pool, begære dit badestamp eller elske det vandfald, men for en køber er vandfunktioner en anden udgift, der vil blive afholdt for at opretholde hjemmet. Over tid skal ijordiske pools genopbygges og sælges til en ekstra pris for køberen. Familier med små børn vil også se poolen som en potentiel fare. En køber kan elske alt om dit hjem, bortset fra poolen og anmode om det fjernet eller udfyldt før lukning på salget.

Fra køkkenrenoveringer til spildt rum er det de enkle ting, der devaluerer dit hjem, med lidt fortanke og praktisk, vil du høste mest muligt ud af salget af dit hjem. Hvordan ville du undgå disse faktorer, der devaluerer et hjem?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar