10 Easy Crafts For Outdoor Summer Parties

Om sommeren synes noget bedre, hvis det er gjort udendørs, hvor du også kan beundre og nyde det vidunderlige vejr og de smukke omgivelser. Udendørs sommerfester er hyppige og meget populære. For at gøre disse parter mere behagelige, er der ofte brug for selvdygtige færdigheder. Med lidt kreativitet og lidt fritid kan du lave alle mulige dejlige dekorationer. Vi har udarbejdet 10 sådanne inspirerende eksempler.

DIY Popcorn Bar.

En popcornbar er noget, alle vil nyde. For at gøre det har du brug for saks, pakningstape, lagnerpapir, opbevaringsbokse, karton og en pen. Du kan gøre serveringskeglerne ud af vellum lampeskærme. Du kan også bruge papir. Lav etiketter for hver og læg tissuepapir i boksene. Derefter ordne dem alle indvendigt. {Fundet på håndholdte}.

Tin kan lanterner.

Kan lanterne være lette at lave, og de er smukke dekorationer til udendørs, især om natten. For at få dem skal du have dåse, en hammer, bailing wire, tænger, spray maling og te lys lys. Rens dåserne, fyld dem med vand og sæt dem i fryseren. Brug derefter en hammer og en søm til at lave huller tæt på toppen af ​​hver dåse. Lad isen smelte og lave håndtag ved hjælp af ledningen. Sæt lyset i, og du er færdig. {Fundet på growcreative}.

Woodsy cupcake stativ.

En cupcake stand kan også være et godt projekt. Du kan lave en ud af små terra cotta potter og træ logs skåret i skiver. Spray maling gryderne hvid eller en hvilken som helst anden farve, du vil have, og læg dem ind mellem logskiverne. Brug lim til at forbinde stykkerne og lad den tørre helt, inden du bruger cupcake stativet. {Fundet på thelovelyboardboard}.

Fødselsdagshatte.

Hvis du også ønsker at dekorere træerne rundt til festen, ville strenglys være en perfekt løsning. Du kan gøre dem ud af fødselsdagshatte. Du har også brug for ferielys, saks og tape. Fortryd fødselsdagshatte og skære rundt på toppen. Sæt derefter huller i hver hat og fastgør dem til lysstrengen ved hjælp af tape efter at have skabt en kegleform. {Fundet på cremedelacraft}.

Ruffled Ice Cream Cones.

MoreINSPIRATION
  • DIY Tissue Paper Flower Baggrund
  • Udendørs Bar Designs, der gør sene sommerfester uimodståelige
  • Få klar til sommer baggård parter

Is kegle dekorationer ville se vidunderlige, især da det er en sommer fest. For at gøre dem har du brug for Styrofoam bolde, bomuldsstof, en varm limpistol, skrot bogpapir, en kegle skabelon, bånd, stifter og polyester fyld. Skær stoffet i strimler og ruf det. Derefter gør keglerne og fyld det med fyld. Sæt stoffet rundt om kuglerne og fastgør dem til de ruffede kegler. {Fundet på icingdesignsonline}.

Pool Noodle Garland.

Garlands er altid smukke og disse er især farverige og attraktive. For at gøre dem har du brug for poolnudler, strenge, en exacto kniv og en kappemåtte. Skær nudlerne i skiver og fod dem på snoren. Bind en del i hver ende og hæng den fra loftet, på et træ eller et andet sted, du vil have. {Fundet på sugarandcloth}.

Terracotta cloche.

Her er et andet ekstremt simpelt projekt: en terracotta cloche. Det kan være meget nyttigt, når du har snacks udendørs, og du vil ikke have fejl at forstyrre den sjove atmosfære. Alt du skal gøre er at lave et hul i bunden af ​​en terracotta pot. Så tag et stykke et reb og knæk det gennem hullet for at lave et håndtag. Den cloche vil også holde mad varmt eller koldt. {Fundet på houseofearnest}.

Papirchipsække.

Til en udendørs fest er snackposer normalt en meget god ide. For at gøre dem har du brug for papir. Skær det i firkanter. Fold en firkant i halv for at lave en trekant og fold den ene side over. Gentag med den anden side, og de skal mødes ved kanterne. Derefter foldes klapperne ned og sæt mærker på snackboksene. {Fundet på liagriffith}.

Papirblomst lanterne.

Disse mini papir lanterner er dejlige, og de ville se smukke ud i træer eller på en veranda. For at gøre dem har du brug for tissuepapir, blomsterstammer, bånd, saks og varm lim. Lag mellem 6 og 8 ark tissuepapir og skær små kvadrater ud. Fold dem i kvartaler og skære rundt for at gøre en kronbladeform. Ordne kronblade, fold dem i halvt og skære en lille spalte. Sæt stamcellerne ind og lim blomsterne. {Fundet på studiodiy}.

Fancy små papirflagge.

Her er et andet eksempel på farverige papir kranser. For at gøre disse har du brug for streamers og saks. Skær streamers i mindre længder, fold dem i halvt og gentag indtil du får en lille sektion. Skær et lille rektangel ud af hver foldet side og lad dem fastgøres øverst. Start derefter med at lave mønstre ved hjælp af et hulpunch. {Fundet på studiodiy}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar