10 Easy DIY fotoramme design

Kan jeg ikke tænke på nogen bestemt gave til en elsket? Hvad med at lave noget selv? Det er altid en god ide. Du kunne lave en fotoramme. Det er ikke svært, og det er også en god gave. Hvad kunne være smukkere end et billede af dine kære i en smuk ramme? Og hvis du ikke kan finde ud af et design, er der et par ideer:

Du kunne lave en rustik ramme. Du skal bruge kviste, lim og en træramme. Dette er mere som en fotoramme makeover. Du limer i grunden små kviste til rammen, indtil det hele er dækket. {Fundet på hgtv}.

En anden ide er at omarbejde et gammelt vindue som en ramme. Det vil også have et rustikt udseende, men det vil være mere egnet til et maleri eller en plakat i stedet for et billede. Du kan erstatte glasset, hvis du vil, og du kan også male rammen. {Fundet på keepsonringing}.

Du kan også altid lave en ramme fra bunden. Tag nogle stykker træ, sand dem ned og pletter dem. Derefter hamre en savetøjsbøjle på bagsiden af ​​hvert bord og vip den over for at tilføje fotoklip. {Found on lovegrowswild}.

Dette er en fotoramme, hvor du også kan sætte små genstande som f.eks. Skaller til at skabe et godt tema for det aktuelle billede. Det er en interessant ide, og på denne måde kan du tilpasse rammen på den måde du vil. {Found on site}.

MoreINSPIRATION
  • Photo Frame Clock
  • DIY Layered Frame Gallery Wall
  • Digital fotoramme, der passer til rumdesign

Hvis du hellere vil gøre noget mere økologisk udseende, kan du prøve at bruge grene fra et træ. Men skader ikke træet og prøver bare at finde nogle faldne grene. Skær fire stykker og blåt dem sammen for at gøre rammen. {Fundet på stedet}.

En gammel fotoramme kan bruges på mange forskellige måder. For eksempel er dette en sagsøgt for at vise billeder, men ikke på den traditionelle måde. For at gøre noget lignende skal du have en tom ramme, nogle spraymaling, negle, garn eller reb, tøj og fotos. {Fundet på webstedet}.

Dette er et lignende eksempel, men rammen her er større. Det giver dig mulighed for at vise flere billeder. Du kunne bruge rammen fra et gammelt maleri, eller du kan også prøve at bruge et vindue. {Found on delightfullyteal}.

Og her er en anden interessant måde, hvor du kan bruge en ramme. Denne har et flot skulpturelt udseende, og det farvede garn blev lige pakket rundt i rammen i stedet for at bruge negle til at vedhæfte det. Du har ikke brug for tøjspinde i dette tilfælde.

Og da vi talte om gamle vinduer og hvordan de kan omdannes til interessante fotorammer, er her et andet interessant eksempel. Dette er et dobbeltvindue og det har et buet design, der gør det iøjnefaldende. {Found on tagfuertag}.

Du kan stort set bruge enhver form for gammelt vindue. Selv denne type design kan vise sig at være fantastisk. Det skaber en dejlig puslespil-lignende effekt for billedet. Du kan male rammen eller lade den ligge.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar