10 Easy DIY-projekter for at prøve denne weekend

Har du fri tid på dine hænder? Hvorfor ikke forsøge at gøre noget interessant, måske noget til dit hjem? Selv de enkleste af ændringer kan helt ændre atmosfæren og kan gøre et værelse føles frisk og levende. Du skal ikke bruge meget tid eller penge på det. Det kan alle gøres uden stor indsats, og vi har nogle vidunderlige ideer til at prøve denne weekend.

Honeycomb vægdekal.

Lad os begynde med et vægdekal. Til dette projekt har du brug for tape, saks, skabelon og almindeligt tape. {Found on jadeandfern}.

Dekorer tallerkener og krus.

Ved at bruge bare en sharpie kan du lave alle mulige gode ting som dekorere tallerkener og kopper. Skyl først skålen, tallerkenen eller koppen, lav dræblen og bage den i ovnen i 30 minutter. {Fundet på shescalledclaire}.

Hængende bæltefartøj.

To bælter, en juiceburk, nogle planter og en sten og de materialer, du kan bruge til at lave en hængende planter. Tag etiketten ud og måle bælterne. Den ene vil blive viklet rundt om halsens hals og den anden fra bunden opad. Markér hvor du vil slå huller. Så læg småsten, mos og planter inde i krukken. Pak bælterne rundt om krukken og hæng den derefter et sted. {Fundet på poppytalk}.

Mason krukker maling.

Mason krukker er fremragende til alle slags projekter. En nem ide er at lave vaser. Alt du behøver er nogle rene krukker og akrylmaling i de farver du kan lide. Hæld lidt maling i krukken og drej den langsomt for at sprede malingen jævnt. Placer det munden ned på papiret, lad det stå i 20 minutter, og læg det derefter op for at helbrede natten over. {Fundet på egen hånd}.

Messingkantede rammer.

MoreINSPIRATION
  • 18 Guldbladerede DIY-projekter, der spænder med elegance
  • Smarte DIY-projekter, du kan gøre med guldfolie
  • Favorit håndlavede bakkeprojekter, 20 enkle DIY serveringsbakker

En anden ide kan være at få dine fotorammer til at se mere interessant ud. Du skal bruge et stykke tape til at pakke rundt om rammen og nogle guldspraymaling. Spray maling båndet, lad det tørre og markere rammerne med en blyant. Derefter dekorere rammens hjørner med båndet. {Fundet på urbanejane}.

Guldblade saftige potter.

Her er hvordan du kan få dine plantere til at se mere interessant ud. Først måler potterne. Brug enten spray maling eller akrylmaling. Lad dem tørre og anvende washi tape til sektionen fra et område. Derefter anbringes et tyndt lag lim og derefter guldbladet. {Fundet på missrenaissance}.

Tavle på tavlen.

En anden interessant ting du kan lave er et tavle, der serverer plade. Du har brug for en porcelæn plade, tape, tavle maling, en pensel og en ovn. Rengør tallerkenen, masker kantene med tape og påfør malingen. Fjern båndet, og lad malingen tørre i 24 timer. Bage tallerkenen for at gøre det mikrobølgeovn og opvaskemaskine sikkert. {Fundet på hvidandwhistle}.

Tæppevase.

Ved hjælp af en dåse, reb og lim kan du lave en meget flot vase. Rens dåsen og tag etiketten ud. Læg derefter lim på den ene ende af rebet og fastgør det til bunden af ​​dåsen. Start indpakning af repet tæt til du når toppen. Trim tovet og lim kanterne til dåsen. {Fundet på baysidebride}.

Golden votives.

Her er et andet simpelt projekt: gyldne votiver. For at gøre dem har du brug for klare glasvælgere, metallisk guldmaling og en pensel. Mal svage lag af guldmaling rundt om ydersiden af ​​glasset. Påfør malingen i flere lag. Lad votiverne tørre i flere timer, og så kan du bruge dem. {Found on baysidebride}.

Lyspære vas.

Vi reddede bedst til sidst: en lyspære vase. Fjern først det lille sølvlag på bunden af ​​pæren. Fjern derefter den sorte hætte. Du kan bruge tang eller en hammer, men vær meget forsigtig. Fjern derefter glasrøret og ledningerne. Derefter skal du blot tilføje blomster og vand. {Fundet på freepeople}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar