Favorit håndlavede bakkeprojekter - 20 Easy DIY serveringsbakker

Leder du efter et projekt til at tackle denne weekend? Hvad med en DIY servering bakke. Det er helt sikkert en nyttig ting at have i ethvert hjem. Det gør morgenmad i sengen så meget sjovere. Måske har du allerede en serveringsbakke, der kunne bruge en makeover. I dette tilfælde ser du på det rigtige sted. Se på de projekter, vi har forberedt til dig, og vælg den, du bedst kan lide.

1. Birdie servering bakke.

Spor et mønster på overføringspapir og læg det på bakken. Derefter overføres det med et varmt, tørt jern. Derefter tilsluttes brændeværktøjet og brændes i designet, efter at du har fjernet papiret. Det tager kun et par minutter. {Fundet på designsponge}.

2. Gamle bakke blev moderne.

Dette er et projekt, som børnene også vil nyde at være en del af. Påfør primer på en gammel bakke og spray derefter på to lag maling. Skær cirkler og trekanter ud af skrotpapir og lim dem på. Anvend derefter to lag mod podge. {Fundet på citron}.

3. Havglas mosaikbakke.

Påfør et tyndt lag klæbemiddel på bakken og spred det jævnt. . tryk i stykker af havglas. Derefter tilsættes noget fuger og forsigtigt fjern det tykkere lag fra toppen af ​​havglasset. Rens glasset, når du er færdig. {Fundet på sandandsisal}.

4. Ætset kortbetjeningsbakke.

Udskriv først et vejkort efter eget valg. Tape kortet til undersiden af ​​et vindue og anvende tydeligt kontaktpapir. Spor kortet på vinduet ved hjælp af en kniv. Fjern de udskårne sektioner og anbring ætsning over de udsatte glasområder. Fjern det ekstra kontaktpapir. {Fundet på designsponge}.

5. Scrabble servering bakke.

Tag en gammel bakke, rengør den og tag håndtagene ud. Spred lidt lim på og påfør derefter scrabble fliserne en efter en. Fastgør håndtagene med skruer. Vent til en dag og hæld derefter harpiks på bakken og fliserne. {Fundet på junkmailgemsblog}.

6. Dekorative papirbakke.

Først male en gammel bakke i en farve, du kan lide. Påfør to lag maling og lad det tørre. Mål indersiden af ​​bakken og skær det dekorative papir i størrelse. Påfør et lag lim og læg papiret på. Du kan også anvende et andet lag og tilføje nogle billeder, stofskrot osv. Seal bakken. {Fundet på prudentbaby}.

7. Vin kork servering bakke

MoreINSPIRATION
  • Personlig DIY betjeningsbakke
  • DIY Servering Patio Tray
  • Thanksgiving Wood Slab Serveringsbakke

Til dette projekt har du brug for en flok vinkurve, så begynd at gemme dem. Læg først skuffen sort. Derefter justere vinkurverne og kom med et design, du kan lide. Fjern korkene og lim dem derefter til bakken en efter en.

8. Billedrammebakke.

Find en gammel billedramme med glas på begge sider. Vælg derefter et emne, der skal placeres indeni. Det kan være et foto, stofprøver eller et håndklæde. Indsæt elementet i rammen. Fastgør skuffens håndtag og bor huller i rammen. {Fundet på stedet}.

9. Zig-zag serveringsbakke.

Til dette projekt kan du bruge en gammel bakke eller en boks. Hvis den ikke har håndtag, skal du tilføje så. Påfør almindeligt hvidt kontaktpapir i bunden af ​​bakken. Brug derefter metallisk guldtape til at placere striber i tilfældige vinkler. Trim og rengør kanterne. {Fundet på dejlige}.

10. Tavle på tavlen.

Find en porcelæn plade, du kan bruge til projektet og rense det og lad det tørre. Brug derefter tape til at maske af kanterne. Påfør tavle maling med en børste og lad hver frakke tørre. Fjern båndet og lad tallerkenen tørre i 24 timer. Bages derefter pladen. {Found on witandwhistle}.

11. Burlap bakke.

Først og fremmest skal du klippe burlap perfekt. Du skal bruge tre stykker stof til denne bakke. Skær dem i samme størrelse og lind dem op: Indvendige polstring, derefter skraberen og indersiden. Sy rundt om kanterne. Skær hjørnerne og vend rektanglet indvendigt ud. {Fundet på craftingagreenworld}.

12. Genbrugspapir.

Hvis du ikke har en serveringsbakke, kan du lave en. Find en tom papkasse og evt. Forstærk den med tape. Skær et andet stykke pap for at passe i bunden af ​​bakken. Skær derefter et stykke stof og lim det på. Derefter dækker selve kassen med stof. {Fundet på lilikoijoy}.

13. Pennybakke.

Til dette projekt har du brug for masser af pennies. Først prime bakken og far det derefter. Derefter begynder du at rengøre pennierne. Bare vask dem med sæbe og vand. Arranger dem på bunden af ​​bakken, og når du er tilfreds med designet, skal du begynde at klæbe dem. {Fundet på beingbrook}.

14. Stribet træbakke.

Tag et stykke træ, klipp det til størrelse, hvis det er nødvendigt, og farv det. Bor fire huller i hjørnerne af brættet og fastgør bollefødderne. Brug derefter tape til at skabe stribe på bakken. Brug derefter maling til at skabe det design, du har valgt. {Fundet på webstedet}.

15. Lucite bakke.

Det første du skal gøre er at købe en akrylbakke. Så lav et par liners at lægge i bakken. Du kan udskrive dem og derefter laminere dem. Det er meget enkelt, og du kan vælge og ethvert design eller mønster du kan lide. {Fundet på twotwentyone}.

16. Flad bakke med håndtag.

Tag en gammel billedramme, måle den og markere, hvor knapene eller håndtagene vil gå. Fastgør dem med skruer. Hvis du vil, kan du placere et egentligt billede indeni eller, hvis ikke, kan du bruge dekorativt papir. Du kan også male rammen. {Fundet på unabodaoriginal}.

17. Enkel tavlebakke.

For at lave denne bakke har du brug for en træplade, som du pletter.Derefter tape af kanterne af brættet. Påfør tavle maling på indersiden af ​​brættet og lad det tørre. Fjern båndet. Tilføj derefter twp håndtag til bakken. {Fundet på domesticsuperhero}.

18. Sildbenbakke.

Til dette projekt har du brug for balsa træflader. Mal halvdelen af ​​dem turkis og far resten med træfarve. Tegn en linje ned midt på hvert ark. Markér derefter hver ½ "ned langs træets længde og tegner linjer vandret. Skær rektanglerne ud og anbring dem i et sildbenmønster inde i bakken. {Fundet på stylemepretty}.

19. Vinfat-inspireret bakke.

Tag toppen af ​​et rundt bord eller et stykke træ, der har den rigtige form og størrelse. Lav en stencil ved hjælp af kontaktpapir. Brug derefter håndværk maling og en svamp børste til at overføre designet. Lad det tørre og så plette træet. Vedhæft håndtagene, og du er færdig. {Fundet på lilblueboo}.

20. Vævet korkbakke.

Her er en interessant måde, hvor du kan bruge korkstrimler. Brug dem til at lave en smuk vævet bakke. Du har brug for ca. 30 strimler i alt. Placer ned 15 striber. Tag en anden og væv den gennem midten. Gentag med de andre. Når du er færdig, spor en cirkel på korken og skær ud formen. Brug den til at justere bakken.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar