10 Easy DIY Wall Art Ideer

At finde væg kunst til dit hjem kan være både svært og dyrt. Når du har et specifikt kig i tankerne, kan du lave dit eget valg som din bedste løsning. Dette kan virke skræmmende for nogle boligindretninger, men at skabe væggen behøver ikke at være kompliceret. Her er 10 ideer, der holder det enkelt.

Ramme Scrapbog Papir eller Baggrund.

Scrapbog papir og tapet kommer i mange flotte mønstre og farver. Du kan bare tage et ark af sådant papir, skære det i størrelse og ramme det for at supplere din eksisterende indretning og tilføje nogle interesser til dine vægge.

Forstør Instagram Fotos.

At vise personlige billeder er en populær måde at dekorere vægge på. Du kan gøre denne taktik lidt mere interessant ved at oprette store udskrifter fra dine Instagram-fotos ved hjælp af en tryktjeneste som Printstagram eller lave din egen collage.

Vedhæft stof til din væg.

Hvis du virkelig ønsker at lave en erklæring på din væg, men ikke kan lide tapetets varighed, kan du blot vedhæfte noget stof til din væg ved hjælp af stivelse og en malerulle. Den slukker uden at beskadige væggen, så den kan bruges som mere af en midlertidig dekorativ løsning.

Brug bogsider.

Ting som billeder fra en børnebog, noter og andre bogsider kan indrammes og bruges som lette kunststykker, især til et barns rum eller medieværelse.

Tryk og rammer blomster.

Brug en blomsterpresse eller nogle tunge bøger til at gøre tørrede blomster og planter til rammelige genstande, der kan tilføje en naturlig indretning til dit værelse.

Ramme billeder i et gammelt vindue eller en dør.

MoreINSPIRATION
  • 5 forskellige måder at oprette en erklæring på
  • Tips og ideer til oprettelse af et smukt kunstgalleri
  • Tips til oprettelse af en sammenhængende gallerimur

Hvis du ønsker at vise personlige billeder, men ikke vil bruge almindelige gamle rammer, kan du bruge et gammelt vindue eller en dør med forskellige indlæg til at vise dine fotos på en unik måde.

Opret en klase af spejle.

Spejle skaber illusionen af ​​mere plads i et rum, men almindelige gamle spejle tilføjer ikke en masse interesse eller personlighed. Du kan dog hænge en gruppe mindre spejle med interessante rammer for at skabe illusionen af ​​rummet og også tilføje noget kunst til dine vægge.

Vis citater eller tekst.

Selvom du ikke er mest kunstnerisk tilbøjelig, kan du nemt bruge stenciler eller skabeloner til at skabe noget kunst på et lærred, der viser et yndlingscitat eller en sangtekst på en interessant eller farverig måde.

Mal over væggenstande.

Hvis du ikke rent faktisk vil hænge noget på dine vægge, kan du blive kreativ med malerens tape eller væg stencils for at skabe interessante mønstre eller kunst direkte på dine vægge.

Opret geometriske design.

Alt det kræver er nogle malere tape og måske en stencil eller to til at skabe et geometrisk maleri på et lærred eller i en ramme for at supplere et moderne eller minimalistisk rum.

Mulighederne for at skabe væggen er virkelig uendelige, men de behøver ikke at være komplicerede. Disse er blot nogle af de måder, du nemt kan tilføje nogle kunst på dine vægge, så du kan være stolt af at sige, at du lavede dig selv.

Billeder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar