10 nemme måder at lave hængende planter på

At have friske planter i huset er meget forfriskende. Planterne ser smukke ud, og de kræver ikke meget vedligeholdelse. Den eneste ulempe, de kunne præsentere, er, at de tager op. Men hvis du overvejer at bruge hængende planters, kan dette problem let forsvinde. Du kan lave dine egne planter. Sådan er det:

Lav en tiered hængende planter med nogle skrot træ, terracotta potter, reb og en metalring. Du vil bruge træet til at lave firkanter omkring potterne. Bor huller i de fire hjørner af hver træplads. Så hæng dem med reb. {Fundet på designsponge}.

Dette projekt er meget enkelt. Alt du behøver er en hvid skål, en enkelt broderi hoop og permanent klæbende lim. Læg limen på bunden af ​​skålen, hvor den møder bøjlen, tryk ned og lad den tørre natten over. Tilføj en plante, og det er alt. {Fundet på nordstorie}.

Her er et andet ret simpelt projekt. Til dette har du brug for bomuldstov, broderi-floss i forskellige farver, en metalring og en lukket krog. Klip rebet og træk det gennem ringen, så du har 8 stykker reb, der hænger ned. Slip det med floss tæt på ringen. Derefter binde to længder af reb sammen og gentag tre gange. Slip enderne sammen. {Fundet på webstedet}.

Til dette projekt skal du have 4 strimler stof eller bånd og en metalring. Fold strimlerne i halvdelen og hold midtdelen gennem ringen. Sæt dem i fire sæt af to og knyt hvert sæt sammen. Tag derefter en stribe fra det første sæt og en fra den anden og knæk dem sammen. Gentag med de resterende strimler. Så lav et andet lag. I slutningen lav en stor knude. {Fundet på gleefulthings}.

MoreINSPIRATION
  • Et par originale DIY måder at vise hængende planter
  • DIY Hanging Planters, der gør dit hjem friskere end nogensinde
  • Innovative vinflaske hængende planter

Disse små planter er meget søde og også meget sjove at lave. De nødvendige materialer er polymer ler, farvet snor, en spyd, planter, en bageplade, en rullestift og bagningspapir. Sørg for, at leret er blødt, og rul det ud. Skær en kegleform, rul den og forbind siderne. Poke et hul gennem hver side og bage det. {Fundet på frankie}.

Hvis du stadig har nogle doilies skjult et sted, kan du endelig bruge dem. Du skal også have broderi floss i forskellige farver. Brug broderi floss til at gøre farverige reb og vedhæfte det til doilies i fire punkter.

Du kan også lave en hylde, hvor du kan vise dine potteplanter. Tag et stykke træ, måle potten og skære en cirkel af samme størrelse. På denne måde passer puljen gennem hullet i skoven. Lav derefter nogle stropper ved hjælp af stof eller læder og hæng planterne et eller andet sted. {Fundet på restlessoasis}.

Selv om det er lidt rodet i starten, er dette et meget dejligt projekt, når du har afsluttet det. De nødvendige forsyninger er tørmose, pottejord, lermudder, mos, garn eller bånd og en succulent plante. Vask noget jord rundt om rødderne og bland sammen ler og pottejord. Tilsæt vand til det tørre mos og pakk det omkring rødderne. Tag derefter lerblandingen og klapp den ned på rodkuglen. Wrap rundt om den grønne mos og derefter pakker garnet eller snoren rundt om det. {Found on brit}.

Her er en dejlig keramikplante, der virker fantastisk både indendørs og udendørs. Det er terningformet og ydersiden er malet i to farver. Du kan vælge hvilken farvekombination du vil have. Du kunne gøre noget lignende ved hjælp af beton, men du skal være forsigtig med de små huller til reb. {Fundet på shipandshape}.

En vinflaske kan omstilles som en hængende planter. Du skal først afskære bunden af ​​flasken, og dette er den sværeste del. Derefter skal du tage noget garn eller en snor, binde det tæt rundt om flaskehalsen og derefter adskille garnstykkerne i to sæt af to og knude dem. {Fundet på instrukser}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar