10 Easy Mirror DIYS til dit hjem!

Spejle er en af ​​de bedste stykker af en indretning til ethvert hus. De er alsidige, passer ind i ethvert tema eller stil genre, og de tilføjer altid en nødvendig illusion af ekstra plads og et blast af naturligt lys. Tag det lette at dekorere og parre det med lethed i et af disse projekter for en ekstra speciel godbid til dit hjem! Tag et kig på disse spejle DIY'er!

1. Pallerammer.

Tag et unframed spejl og brug gamle træpaller som din ramme. Det giver pladsen en blød, rustik og trendy stemning til et stilfuldt, neutralt rum! Det er også nemt! {Found on theroosterandthehen}.

2. en solstråle

Vi elsker denne så meget, vi gusper om det igen. Tag fat i de faldne kviste og pinde! De vil helt sikkert komme til nytte for denne smarte og enkle DIY.

3. Udskåret kunst.

Grib noget træ og kom til arbejde. Dette vil tage lidt mere færdighed, da du skal klippe ud en ramme og male den! Gå Victorian eller mere moderne, det er helt op til dig! {Found on thehandmadehome}.

4. Nogle Jute.

Et unframed, cirkelspejl og en Styrofoam krans er alt hvad du behøver for at få dette startet. Så tag en del jute og start indpakning - på ingen tid får du det mest perfekte, maleriske indretning. {Found on thevanrensburgs}.

5. Lys handling.

MoreINSPIRATION
  • Spejl, Spejl på væggen (Badeværelsespejle)
  • DIY Træramme
  • Sue Wright Mirror

Tal om en pick-up! Tag et ældre spejl og snor nogle glitrende, blink lys på det! Det vil øjeblikkeligt tilføre en smule romantisk, indfaldende appel.

6. runde og runde

Dette har en smule træskæring involveret igen. Du har brug for et ubearbejdet spejl, et træstykke, der skal bruges som ramme og derefter nogle runde træskiver, der holder sig til rammen. Let og rustikke! {Fundet på thatsmyletter}.

7. Festlig Sjovt.

Uanset om det er den 4. juli eller kristendommen, skal du bruge alle disse ferieblyanter og skabe en sjov, festlig ramme til dit spejl. Brug derefter det hver gang den årstid ruller rundt. {Found on ayudaadecorar}.

8. Stofdæksler.

Ja, alt hvad du behøver er noget stof til at dække rammen! Det bliver fuldstændigt tilpasset dig og nemt at ændre, hvis du har brug for. {Found justagirlblog}.

9. Styrofoam Kærlighed.

Hvad med udnyttelse af Styrofoam som et strukturelt stykke stil? Alt der var gjort her var en smule maleri og udsmykning vedhæftet fil. {Fundet på diyshowoff}.

10. Klædt i Seashells.

Alle disse sneskaller, som du har sparet fra år til at gå til stranden, ja, du kan endelig sætte dem til god brug! Få limpistolen ud, fordi det er så simpelt!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar