10 Easy Rental Upgrades Du kan gøre (og tage med dig, når du flytter)

En masse lejere bosætter sig for et forældet, kedeligt rum, indtil de kan flytte ind i deres drømmes hjem. Gode ​​nyheder, lejere: du behøver ikke! Her er nogle nemme udlejningsopgraderinger, du kan færdiggøre dig selv (eller med lidt hjælp) på ingen tid. Endnu bedre: Du kan tage disse opgraderinger med dig, når du flytter!

1. Tilsæt et regnskylhoved til dit brusebad

Billede: Toronto Interior Design Group

Ønsker du en total spa oplevelse? Bytt det gamle leje brusehoved til en luksuriøs regndusj stil. Installation er ikke svært; Det bør tage mindre end en halv time.

Ifølge Planit DIY skal du blot skrue det gamle brusehoved, tilføje nogle teflon tape rundt om gevindene og skrue den nye regntogsarmatur på. Husk at slukke for vandet først, og gem det originale brusehoved for at sætte tilbage, når du bevæger dig!

2. Opgrader dit badeværelse forfængelighed lysarmaturer

Billede: Blackknight Group

Badeværelse forfængelighed lys er overkommelig og nem at installere. Besøg dit foretrukne hjem forbedringscenter for det bedste udvalg. De fleste kommer med nemme at følge instruktioner om, hvordan du installerer dem, men hvis du er i tvivl, ansætte en autoriseret elektriker. Det bør tage en professionel ingen tid overhovedet at fuldføre denne badeværelse opgradering.

Vil du tage det til næste niveau? Hvis du nemt kan fjerne det eksisterende spejl, skal du udskifte det med et koordinerende spejl for at binde dit nye lysarmatur.

3. Tilføj en smart termostat

Billede: Amazon

De nyeste smarte termostater gør dit hjem behageligt og sparer penge ved at regulere temperaturen hele dagen. De er nemme at installere og kan ofte tændes eller slukkes eksternt via en smartphone-app.

Amazon Ecobee kommer med Alexa stemme- og rumsensorer, hvilket gør justering af dit hjem temperatur så nemt som at fortælle det, hvad du har brug for.

4. Udskift soveværelseslyskontakten med en lysdæmper

Billede: Bedste bygherrer

Lav et afslappet soveværelse (og tilføj lidt atmosfære) med noget så enkelt som at skifte lyskontakten med glidende lysdæmpere. Justerbar belysning gør en stor forskel i stemningen i dit soveværelse.

5. Tilføj mere belysning i dit skab

Foto: HGTV

Gør dit skab mere funktionelt ved at tilføje belysning. Sporbelysning, lysdioder under lyset eller endda et lysere loftlampe gør det nemmere at finde det, du har brug for.

Ingen elektriske stikkontakter til rådighed? Installer batteridrevne LED-lamper. Batterilevetiden er lang, takket være den lave spænding, som lysdioderne bruger.

6. Opgrader til et køligt køkkenhane

Billede: Inc Arkitektur og Design

Du kan hente en sprøjtekran i kommerciel stil på et hjem forbedringscenter for under $ 150, nogle inkluderer endda en koordinerende sæbe dispenser! Installation er ikke svært, og den æstetiske forskel er fantastisk.

7. Vælg moderne vinduesbeklædning

Billede: Tom Stringer

Gardiner, romerske nuancer og andre typer af vinduesbeklædning er værd at splurge. De trækker din eksisterende indretning sammen, mens du tilføjer en luksuriøs følelse af din udlejning. Plus, i de fleste tilfælde er de nemme at tage ned og flytte til dit næste hjem.

8. Handel gamle vægudtag med smarte dem

Billede: Lowe er

Størstedelen af ​​opladningen der sker hjemme, er for USB-enheder. Hvorfor ikke bytte dine gamle stikkontakter med nye, multifunktionelle enheder med USB-porte? Nem lejeopgraderinger som denne forenkler dit rum og gør dit liv til det. Meget. Nemmere.

9. Monter trådløse højttalere i alle rum

Billede: Sonos

Trådløse højttalere af høj kvalitet er små og nemme at montere. De gør det nemt at streame musik til ethvert rum eller forbedre lydkvaliteten af ​​det, du ser. Når du har trådløse højttalere oprettet i dine yndlingsrum, vil du aldrig gå tilbage til grundlæggende.

10. Udskift køkkenudstyr og knapper

Billede: Elizabeth Lawson Design

Hemmeligheden om at bytte ud knapene - uden at bore huller i udlejningsskabene - er at opgradere dem med samme størrelse eller type knapper, som de aktuelt anvendte frysere. Projektet er simpelt: alt hvad du behøver, er en skruetrækker og en lille taske, der sikkert holder den originale hardware i, indtil det er tid til at sætte det tilbage. Vær ikke bange for at blande og matche stilarter til et unikt udseende.

Hvis du bor i en leje - eller hvis du lige har flyttet ind i en leje - giv et par af disse nemme opgraderinger et forsøg og tilføj lidt mere luksus til dit liv, som du kan tage med dig, når du flytter ud . Hvis du gør det, slip os en linje i kommentarerne og lad os vide, hvordan det gik!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar