10 Easy Thanksgiving Tips til underholdende

Thanksgiving ferie er den perfekte tid til at underholde med familie og venner. Ideen om at samle sammen i dit hjem er en fantastisk måde at give tak til og taknemmelighed for dine kære. Selvom ideen om planlægning, køb, madlavning, servering og underholdning kan virke lidt skræmmende, er der altid nemme måder at forenkle underholdende. Læs videre for 10 nemme ideer til at hjælpe dig med at underholde i stil og faktisk nyde ferien også!

1.) Accepter hjælp fra andre:

Selv om dette virker som et simpelt begreb, er misforståelsen, at værten / værtinde skal gøre alt, ikke sandt. Hvis du er vært for det store måltid i dit hjem, skal du bede om hjælp i et område, hvor du føler dig svag. Hvis du er god til at lave mad, men ikke planlægge detaljerne i måltidet, skal du bede om hjælp fra en nabo eller en ven.

2.)

For at spare penge og undgå rush, skal du begynde at søge ferie salg på ferie fødevarer. De fleste butikker vil allerede have skærme op, og hvis du køber nogle få vigtige ingredienser hver gang du besøger butikken, løber du mindre risiko for at butikken løber tør for vigtige ingredienser, som tyttebær!

3.)

Natten før Thanksgiving er for sent til at planlægge, hvad dit bord vil se ud. Hvis du foretrækker et formelt bord, skal du sørge for, at sengelinned, servietter og aftensmad er rene og polerede. For et afslappet bord, forsikre dig om at have det rette antal indstillinger for alle.

4.)

Start med at lave dine gæstelister nu og invitere dem. Dette vil hjælpe dig med at planlægge en menu og give tid til dine gæster at kontrollere deres kalendere. Ofte venter tidens folk til sidste minut til Thanksgiving inviterer, og så er skuffede, når gæsterne har lavet forudgående planer.

5.)

Hvis tanken om at forberede Thanksgiving måltidet er lidt truende, hvorfor ikke bede dine gæster om at bringe en skål? Planlæg, hvor mange personer du vil have, og bede hvert medlem om at bringe en bestemt vare. Hold en løbeliste, så du ikke har 20 kalkuner og ingen side retter!

6.) Spørg gæsterne om kostregimer:

For at sikre, at alle kan deltage i det lækre måltid, bed om enhver diæt og / eller restriktioner, de har på forhånd, så du kan planlægge menuen i overensstemmelse hermed. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal tjene dem, der har en begrænsning, spørg dem om forslag til, hvad de foretrækker at spise.

7.)

Medmindre din begivenhed er begrænset til voksne, skal børn have aktiviteter, mens forældrene er på socialt plan. Planlæg et område med legetøj, undervisningsartikler og et fjernsyn, hvis det er muligt. Dette vil holde alle glade og hjælpe dagen være mere fornøjelig for alle involverede.

8.)

Hvis du planlægger at have et formelt måltid med tildelte stedindstillinger, skal du planlægge det tidligt for at undgå en sidste øjebliks stressfuldt arbejde. Selvom dit måltid ikke har fået tildelt siddepladser, skal du sørge for at have nok pladser, og du overvejer, hvor børn og voksne vil sidde.

9.) Kog tidligt:

Start med at forberede desserter og side retter nu og fryse varer indtil et par dage før Thanksgiving. Dette vil hjælpe dig med at rumme ferieferien og holde dig fra at blive træt ud.

10.)

Denne sæson er for at nyde dine kære. Hvis tanken om madlavning er for meget, overvej at ansætte en cateringfirma eller købe mad og opvarme det. Dagligvarer og restauranter har ofte Thanksgiving måltider, du kan købe på forhånd, for at få dig til at se ud som om du gjorde alt arbejdet!

Disse 10 tips hjælper dig med at nyde ferien og nyde forberedelsen. Efter al planlægning, madlavning og underholdende er det der gør ferien speciel. Start med at planlægge nu og høste fordelene ved at se dine gæster have store smil på deres ansigter, når du tilbyder din gæstfrihed. Ferie underholdende kan være bedre end du havde forestillet dig.

Freshome læser hvordan forbereder du dig på ferien? Har du nogle tips til os? Vi nyder altid at høre dine kommentarer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar