10 enkle tips til opklaring af de mørkeste værelser i dit interiør

Mens du måske ikke er klar over det, skal du kigge til dit hjem, og det er kilder til naturligt lys, hvis du har været træt, cranky, stresset eller bare ikke i et godt humør. Det er et bevist faktum, at mennesker reagerer, virker og føler sig bedre i et hjem med masser af naturligt lys, men har også lys inspireret indretning. Selv for dine mørkeste rum er der en måde at bringe i lettere overfladebehandlinger for at spille af de mørkere. Uanset om du ønsker at tilføje mere fysisk dagslys, eller du forsøger at vælge overflader, der vil gøre dit rum og stemning lysere, skal du kigge på de 10 nemme tip til at bringe mere lys ind i dit mørke interiør.

1. Gå gennem dit hjem og vurder de mørke områder:

Hvis du har boet i dit hjem i et stykke tid, er du sandsynligvis vant til sine mørke områder. Skabe, opholds- og familieværelser, der ikke giver nok naturligt lys, eller muligvis den nuværende farveskala og mørke møbler, gør dit interiør til et sort hul. Før du kan lyse dit interiør, skal du opdage, hvilke faktorer der skaber den mørke følelse. Har du brug for bedre vinduer i dit interiør eller lysere farver på dine vægge eller måske mindre voluminøse og mørke møbler i dine rum?

2. Bland og match rige farve neutrale og hvide i din indretning:

Hvis dit hjem har brug for lidt varme, skal du kigge på rige kropsneutrale neutrale såsom espressobrunt, kamelbrunt, champignongrå og varme rustfarver. De brune, hvide, tanfamilier af farver er ekstremt alsidige og ser godt ud, når de placeres ud for mørke trægulve, døre og tunge træmøbler.

3. Åbn et mørkt loft med indbyggede lysarmaturer

For mange boliger er mørke malede lofter eller endda træpaneler i loftet almindelige. Mens de mørkere lofter skaber et dramatisk humør i rummet, kan de også forlade rummet som en hul. Indbyggede lysarmaturer eller almindeligvis omtalt som "kan lys" kan lysere loftet uden at være påtrængende for øjet. Overvej at installere en lysdæmper for at få en alsidig lysstyring.

4. Kombiner lysere finish blandt dit mørke køkkenskab

Hvis du elsker udseendet af rige og mørkede køkkenskabe og mørke gulve overveje at bruge lettere finish bordplader eller mix og match lighter kabinet sammen med dine mørke. Du vil blive overrasket over, hvordan dit køkken er nemmere at arbejde i, når det har masser af lys og føles åbent. Hvis du er i færd med at vælge finish til køkkenombygning, overvej disse ideer for at holde dit køkken lyse og luftige.

5. Vælg accent køkken vedhæng belysning, der udfører dobbelt-duty

Hvis dit køkken kun er mørkt i visse områder, skal du overveje vedhængsbelysningsarmaturer, der vil oplyse et mørkt hjørne eller over en morgenbjælke smukt. Vælg et accent vedhæng lys, der wows resten af ​​køkkenet. Belysning producenter har en overflod af designer glas, rustfrit stål, mosaik flise og endda håndværker blæst glas vedhæng lys at vælge imellem!

6. Bringer lys til dit dramatiske mørke soveværelse

Der er noget at sige til et mørkt og sofistikeret soveværelse! Når væggene, sengetøj, gulve og tilbehør er alle mørke, kan det skabe en himmellig hule til hyggeligt op til en lang arbejdsdag. Hvis du kan lide den dramatiske appel, skal du overveje at tilføje blød belysning på strategiske områder for fortsat at holde stemningen, men at hjælpe med at se og værdsætte dit soveværelse. Kig efter kreativ belysning i indbyggede indbyggede hylder som "puck" eller under kabinetbelysning og accentarmaturer som vedhæng og bordlamper med bløde glødende lampeskærme for at gøre det lige!

7. Slår en balance mellem mørkt og lys i dit soveværelse

Dit soveværelse er et af de få steder i dit hjem, der virkelig er din, og du behøver ikke at behage dine gæster, den eneste vigtige person er dig! Derfor slå en balance i din design stil. Hvis du har mørke vægge, hvorfor ikke lave en kontrast med lette sengetøj i blødt ecru, smør gul eller varierende nuancer af hvidt hvide ark, kaste pude og soveværelseindretning for at give dit soveværelse en afbalanceret og afslappet atmosfære.

8. Valg af de rigtige mørkere farver til dit næste maleri projekt

Har du et værelse, som du ikke kan vente med at male, ved leery om hvilke mørke farver du skal vælge? Ikke genert væk fra mørke farver! De er en vidunderlig måde at bringe dramatisk æstetik til dit rum, og de tilføjer personlighed. Først kig efter dit rum for naturlige lyskilder. Jo flere vinduer og døre dine vægge har, jo mørkere kan vægfarven være. Hvis du har meget små vinduer eller kun få, skal du vælge lettere nuancer af mørkere nuance for at gøre rummet føles lysere og større.

9. Lysere dine mørke garderobe skabe

Et af de mørkeste værelser i dit hjem er skabet hvor du gemmer dit tøj. Uanset om dit skab ligger på indersiden af ​​dit soveværelse og ikke har vinduer eller fordi det var en eftertanke fra boligudvikleren, er der smukke løsninger til løsning af dette problem. Uanset hvad der er måder at bringe lys til dette mørke rum. Belysningsarmaturer som vedhængslamper og forsænket belysning kan medføre ekstra belysning til klædningsområder såvel som hængende områder. Se efter at tilføje spejle, hvor du kan for at afspejle det lys, du har.

10. Tag naturligt lys ind i dine skabe

I stedet for at tro at du sidder fast med et mørkt skab, skal du overveje at tilføje vinduer eller vinduer (øverst på væggen), der tillader lys uden at miste værdifuldt lagerplads. Hvis dit skab er inde i dit hjem og ikke har en ydre væg, skal du se på et solrør, der bringer lys fra dit tag ned i dit skab. Disse er energieffektive, fordi de ikke bruger elektricitet, og de belyser dit skab med naturligt lysende lys.

Freshome læsere fortæller os dine tricks for at lysere dine mørkeste rum.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar