10 enkle trin til at vælge din ideelle kaffebord

En stue uden et sofabord er meget som en supermodel uden læbestift, fortrydt. Ligesom læbestift er en detalje, der kan udfylde et blik, så også det perfekte sofabord. Sofaborde tjener flere formål; fra at gennemføre et kig, til opbevaring og display er de meget nødvendige i et rum. Spørgsmålet er, hvilken stil der vil fungere for dit værelse. Skal du gå med en træ med klumpede ben, metallisk med en glasplade; skal det være rundt, firkantet eller rektangulært? Indstillingerne er uendelige og til tider kan være overvældende. Mine ti tips vil hjælpe med at nedbryde labyrinten af ​​beslutninger og styre dig i retning af det perfekte sofabord.

Budget

Prisbeløbet for et sofabord kan variere fra ultra dyr til meget budgetvenlig, så før du begynder at handle, ved hvad du skal bruge på det. Dit samlede budget skal opdeles i områder som tilbehør, belysning og møbler. Møbelinjen omfatter sofaen, borde, stole og sofabord med en større del tildelt de større stykker. Den gode nyhed er, at du kan bøje lidt på dit budget, hvis du ser noget, du elsker, så længe det ikke omfatter sofaens eller stolekvaliteten.

Form

Når du laver planen for din stue, skal du tænke på den bedste form for rummet. Har du børn eller kæledyr? Er det et stort rum eller er det lille og smalt? Et runde eller ovalt sofabord er ideelt, hvis du har børn eller kæledyr. Den buede kant betyder, at et skarpt hjørne beskadiger ingen, hvis man falder eller støder ind i den. Ved hjælp af en rektangulær form og giver 30 tommer mellem fjernsynskonsollen og sofabordet, får du den rigtige mængde plads til at gå mellem de to stykker. En afrundet giver lidt mere plads til at gå forbi, da det vil kurve væk fra fjernsynskonsollen.

Størrelse

Som med form, skal du bestemme den størrelse, du har brug for. Højden på et sofabord er vigtigt. Det skal ikke være mindre end 1-2 inches fra sædet på din sofa. Standardhøjden for et bord er 16-18 tommer og passer godt sammen med en typisk sofa. En højere sofa kræver et højere bord, en der er 20-21 tommer i højden. Højre bordet vil også være mere bekvemt, hvis du underholder meget, da det bliver lettere for gæsterne at lægge et glas eller en plade.

Funktionalitet

En anden vigtig faktor er at vide, hvad den primære brug vil være. Vil bordet være mere dekorativt, eller give opbevaring? Hvor meget lagerplads er nok? Tabeller kan komme med hylder eller skuffer til at holde alt fra børns legetøj til det stash af magasiner, du en dag vil læse. Uanset om der er behov for opbevaring, er der stadig en god chance for, at du vil kunne drikke en drink eller en plade uden risiko for overfald. Vælg et stykke, der vil holde drikkevarer og snackplader med lethed. Hvis indretning er mere formålet, kan du fokusere på en med linjer og tekstur i et materiale, du elsker.

Materiale

Taler om materialer, kan kaffeborde også komme i en bred vifte. Der er industrielle dem i metal. Materialer som glas kombineret med enten messing eller stål giver et mere sofistikeret udseende. Uanset om det er eg, ahorn, kirsebær eller valnød, har træet sin egen fornemmelse. Æg og ahorn er på den mere afslappede side med valnød og kirsebær, der har et mere formelt udseende. Overvej at bruge Lucite, det vil få dit bord til at flyde i rummet og det giver en mere moderne appel.

Stil

Formelle, uformelle, moderne eller vintage; Disse er alle stilarter, der skal overvejes, når du køber dit sofabord. Hvis du favoriserer et moderne udseende, skal du vælge et slankt metalbord med en glasplade. Hvis landets afslappede er mere din hastighed, ville et rustikt egetræbord være perfekt. Vælg et rundt bord med træ drejede ben for en romantisk følelse. Der er mange stilarter at vælge imellem, brug bare indretningssystemet i rummet som din guide.

vægt

Lad mig understrege betydningen af ​​skalaen. Hvert stykke i dit værelse skal være den passende skala. For eksempel er en tunge klumpy overstuffed komfortable sofa parret med et lækkert sofabord, der findes i din bedstemors loft, ikke den rigtige skala. Pair en overstuffed sofa med et stort bord i stedet. De to stykker, der er af lige stor vægt og størrelse, vil være mere i skala med hinanden. Det er bedst at parre det dejlige sofabord med en mindre mere delikat loveseat eller sofa. Skala handler simpelthen om størrelsen og den visuelle vægt af objekter i et rum, der kan sammenlignes.

Alternativer

Nogle gange kan man tænke uden for boksen finde det perfekte sofabord, der måske ikke er et bord overhovedet. Gamle damestammer, cederkister og ottomaner er fabelagtige alternativer til det typiske sofabord. Hver indstilling tilbyder sin egen eklektiske appel. Ottomaner kan for eksempel være lavet af læder eller smukke stoffer, der vil tilføje yderligere visuel interesse og tekstur til rummet. De kan også tjene som et sted at sætte dine fødder op uden bekymring for bordpladen. De vil fungere godt i enhver høj trafik familie rum, der får en masse brug. Ofte var trunker den eneste måde, hvorpå indvandrere bragte deres liv fra den gamle verden til den nye. Hvis du er heldig, kan du have arvet en gammel streamer bagagerum til at bruge nostalgisk i din familie rum skabe en interessant samtale stykke.

Små grupperinger

Hvem siger du skal bruge kun ét bord? Prøv en samling af tabeller.For et interessant udseende skal du placere to sæt identiske nestebord ved siden af ​​hinanden og trække ud hvert bord for at udvide overfladeområdet, mens du også spenderer bordpladerne. Hvis dit rum er bredt, og du ikke har fundet et bord, du kan lide, skal du placere to tabeller ved siden af ​​hinanden og oprette et større bord. . En anden mulighed er at kurere flere havestole og bruge dem som en sofa bordløsning. De kommer i en række farver og mønstre, der ville være perfekte i en lyst solrig stue.

Handle ind

Nu hvor du har besluttet dig for et budget, fastslår din stil, funktionalitet, størrelse og materiale, at det er tid til at handle. Det er det bedste ved udsmykning, ikke? Du kan shoppe high-end stormagasiner, du kan cruise loppemarkederne eller vandre antikke forhandlerne. Bare husk at medbringe dig med målingerne på rummet, pladsen til rådighed foran sofaen, sofaens højde og billeder af andre møbler. Disse vil hjælpe dig med at vælge noget, der skal skala, matchende i stil og perfekt til dit værelse.

At finde det perfekte sofabord kan tage en smule indsats og omtanke, men det behøver ikke at være en overvældende opgave. Nu bevæbnet med disse tips, kan det være sjovt og inspirerende at søge efter det ideelle bord. Nyd søgen, om det er for et Lucite bord eller en, der vil få dine gæster til at tale, du vil finde det perfekte stykke til dit rum. Flere nyttige tips kan også findes her.

Er der andre tips til at overveje, når du vælger et sofabord?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar