10 nemme måder at tilføje et moderne århundredes stil til dit hjem

Dette er et fantastisk moderne hjem. Image Source: Home-Design

Det kan være året 2014, men den nostalgiske træk af de geniale arkitektoniske designs fra 1950'erne tager moderne hjem tilbage i tiden.

Boligejerne oversvømmer ejendomsmarkedet, på jagt efter unikke moderne perler i midten af ​​århundredet, af mange gode grunde. For mange af disse homebuyers er hovedårsagen enkel: At leve i vores masseproducerede samfund har fået os til at kræve specialfremstillede unikke designs. Enkelt sagt er vores øjne kede af at stirre på samme række på række af huse, der alle ser ens ud. De fleste af os kunne gå vild på vores egen gade!

Desværre er de fleste af disse svimlende mid-century juveler alle købt (der er kun så mange tilbage til at gå rundt). På den anden side er der nogle bonusser til at bo i vores off-the-rack homes med elektricitet, der er op til kode.

Hvad med at vi mødes i midten ved at tage vores færdige hjem ud af den kedelige kasse og gøre det til en arkitektonisk drøm fra midten af ​​århundredet? Her er 10 måder at tage dit hjem tilbage i tid (uden at leve i en tidskapsel).

1. Tag træet tilbage

De fleste af dagens møbler er lavet af manipuleret presset træ. Lad ægte træ tage centrum gennem højkvalitetsmøblerne fra 50'erne. Disse mesterværker fra midten af ​​århundredet har rene linjer af teak, valnød, egetræ og palisander.

Måske jagter på disse gamle stykker virker som for meget arbejde. Eller måske er et George Nelson eller Noguchi stykke ude af dit budget. Hvis det er tilfældet, er der masser af moderne kopier, der findes, der efterligner disse elementer. Takket være den stigende efterspørgsel efter denne designbevægelse er mange detailhandlere i stand til at holde trenden ved at tilbyde lavere-end møbler, der nikker til denne stil.

Rene linjer og moderne træmøbler er nøglen til middelalderens moderne stil. Billedkilde: Osusinca

2. Overvej en re-model

Elsker du hvor du bor, men vil tilføje vidunderene fra midten af ​​århundredes karakter til dit nuværende hjem? Så overvej at ansætte en designarkitekt for at hjælpe med nogle remodeling.

Eliminerende vægge for at opnå den åbne, luftige planløsning, som et hjem fra midten af ​​århundredet kunne prale af, er en god ide, når det gøres af et kompetent team af designere og bygherrer. Du kan også ansætte nogen til at designe en stor gulv-til-loft pejs lavet af natursten (En åben grundplan i kombination med denne pejs centreret i midten af ​​rummet, skriger bare moderne århundrede).

Eller måske overveje noget enklere, såsom at tilføje spejl til dit køkken backsplash eller på en væg i din stue. Tag en online tour af nogle hjem i midten af ​​århundredet, og du vil blive fyldt med nostalgiske ideer!

Mid Century Modern Stone Pejs. Billedkilde: Mindful Closet

3. Gør dine lys rigtigt

Kig på noget moderne hjem fra midten af ​​århundredet, og du vil helt sikkert se blændende moderne marmor, der hænger ud fra lofterne eller belyser glatte sideborde.

Unikke vedhængslampe og armaturer er ikke kun funktionelle; de er skulpturelle kunstarter. Der er mange online kunstnere, der brugerdefinerer disse arkitektoniske lys. Kig rundt, indtil du finder det stykke, der kalder dit navn, og husk midt i århundredes moderne er ikke en matchende, matchende stil, så du behøver ikke at finde lampesæt.

Faktisk er fed belysning et andet must-have tilbehør til at tage dit hjem tilbage i tiden til denne kunstneriske æra.

Moderne fedt lys i spisestue. Billede Kilde: Redefinere Federalisme

4. Boligudstyr - Få din loppe på

At springe forbi den masseproducerede møbelbutik er det nemmeste skridt til at føje flair fra midten af ​​århundrede til dit hjem. Dine vigtigste metoder til shopping for hjemmevarer bør være en kombination af loppemarkeder, vintagebutikker og udkig efter mange af de unikke moderne møbleredesignere, der efterligner midten af ​​århundredes linjer.

Tænk på det som en skattejagt tilbage i tiden! Rummage rundt for gamle møbler med rene linjer, midten af ​​århundredets ben, fed grafiske stoffer og vigtigst tænk uden for boksen. For eksempel: Måske snuble du på fire pegben, der skriger 1950'erne på et lokalt loppemarked. tag disse ben hjem og brug dem på et aktuelt stykke, du allerede ejer. Voila! Du har nu dit helt eget mid-century design.

En samling af moderne loppemarked finder. Billedkilde: Lejlighedsterapi

5. Inkluder en bar

Om det er en indbygget eller en bar vogn; en bar til blanding af drikkevarer er en nostalgisk måde at bringe tilbage på 50'erne. Fyld din bar med vintage briller, dyre spiritus og selvfølgelig en cocktail shaker. En bar vogn kan køres fra værelse til rum til fester og underholdende, og er det perfekte tilbehør til hvert moderne århundredes moderne hjem.

Du vil helt sikkert føle at du trådte tilbage i tiden som du nipper din martini - rystet ikke rørt.

Mid Century Modern Bar Cart. Billedkilde: HGTV

6. Spejl, Spejl på væggen

Uanset hvilken stil du vælger, er spejle det perfekte designtilbehør. De tilføjer en let luftig følelse til ethvert værelse i dit hjem. Hvis det placeres korrekt, kan et spejl gøre et rum se større ved at reflektere lys ind i et rum eller fremhæve et smukt baggårdskab ved at placere det modsat en havedør eller et vindue.

Et solbrændingsspejl er et ikon i denne æra. Det er simpelthen et must-have tilbehør, der skinner i midten af ​​århundrede i dit hjem. Der er masser af replikaer eller originaler, der findes online eller i butikker.

En Sunburst Mirror Screams Mid Century Modern Style. Billedkilde: Sarah Hearts

7. moderne køkken

Mid-århundredes bevægelse blev drevet efter krigen af ​​husejere, der ønskede at føle sig moderne og futuristiske. Alt i deres køkken var meningen at være fremtidens bølge.

For at replikere dette udseende anbefales det at have meget rene linjer i dit køkken. Udskift buede, udsmykkede køkkenskabe med almindeligt, fladt træ. Tilføj slank rustfrit stål og marmor til bordplader, og overvej kork eller laminatgulve. Samlet set hold linjerne i køkkenet rene, enkle og ryddelige.

Ren arkitektonisk moderne køkken. Billedkilde: Toveren

8. Maling - Hvid er rigtigt

De fleste huse i midten af ​​århundredet havde vægge dækket af hvid maling. Hvorfor? Fordi det tillod, at højkvalitetsmøblerne skulle tage et centralt skridt.

Husejere i midten af ​​århundredet var stolte af håndværkene i deres hjem og møbler, og hvid maling lader resten af ​​værelset vise sine linjer. Hvilken nem mid-century design løsning!

Hvide malede vægge Vis off moderne møbler. Billede Kilde: Osusinc

9. Små detaljer kan gøre forskellen

Nogle gange er det de enkle ting, der tilføjes til din indretning, der gør den største stilopstilling. En eller to kunstneriske metalvægsplade eller en stor grafisk olie på lærred kan gøre en fed stilopstilling.

For et moderne udseende, rør ikke dine vægge med tonsvis af kunstværker. Hold det enkelt og rent med et par fed, high-end kunstværker. Det er trods alt ikke bedre at have en eller to stykker af høj kvalitet i stedet for en flok billige knick knacks?

Skulpturelt grafisk moderne kunstværk. Billede Kilde: Hjem og Design Information

10. Tapet - Hvis du tør

Mens de fleste vægge nyder godt af rene hvide linjer, kan et strejf af glamour i en spisestue tilføjes ved blot at papere en væg med fed glitrende tapet i et grafisk mønster.

Hvis du ikke kan lide ideen om permanent vægpapir, så prøv nogle af de high-end vægpapir, der nemt skaler. Boligejere i denne periode elskede deres fedme, grafiske udskrifter.

Moderne grafisk baggrund. Billedkilde: HGTV

Historien og nostalgi for den moderne bevægelse i midten af ​​århundredet viser ikke tegn på at forvandle sig til de gamle dage. Tværtimod ser det ud til, at kunstneriet og arkitektonisk geni af den tid kun bliver mere ærbødig.

Måske får du held og lander et af disse moderne århundredes moderne hjem, der er varmt ude af markedet, men i mellemtiden, mens du kigger, tilføj nogle af disse ovennævnte stilopgørelser til dit nuværende hjem for at føle vibe af dage gået forbi.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar