10 energibesparende tips til denne varme sommer

Mens vi alle ser frem til sommermånederne for varmere vejr og nyder de store sommernætter, bliver ikke højere energiregninger hilst velkommen. Uanset om du kører dit klimaanlæg oftere, bruger mere vand til at tage brusere, eller du bruger mere elektricitet til at køre fans for at få en kølig brise, kan energibesparende tips hjælpe din lomme og Jorden. Denne sommer, før du sænker klimaanlægget yderligere 10 grader, se disse energibesparende tips til at hjælpe dig gennem denne varme sommer, lommen vil takke dig!

1. Udskift din forældede klimaanlæg: Hvis du bor i et hjem der er over 20 år, kan det være på tide at overveje at købe en ny enhed, der er mere energieffektiv. Selvom du har boet i dit hjem i en kortere periode, men lever i ekstreme klimaområder, som f.eks. Ørkensamfund, overvej også at udskifte din enhed. Kig efter enheder, der koster mindre at køre og har energi godkendte programstandarder. Dette kan variere afhængigt af din geografiske placering.

2. Alternativ madlavning: I stedet for at bruge din ovn hver dag, skal du overveje at bruge din mikrobølgeovn eller grill udenfor denne sommer. Opvarmning af ovnen op giver daglig mere varme til dit interiør og kræver derfor, at dit klimaanlæg skal arbejde hårdere og længere. Hvis du har brug for at bruge din ovn, skal du overveje bagning om morgenen, når dit klimaanlæg måske ikke skal bruges, og det er køligere udenfor.

3. Automatiser din termostat: Hvis du stadig bruger en manuel termostat til at justere klimaanlægget i dit hjem, overvej at udskifte med en automatisk, der kan programmeres for at holde hjemmevarmeren, når du ikke er hjemme. Derefter kan du programmere den til at komme på, før familien kommer hjem.

4. Hold den varme sol ud af dit hjem: Når du forlader dit hjem eller i tider på dagen, hvor solen er på sit hotteste, skal du trække dit vinduesbehandlinger lukket for at blokere varme stråler. Dine indvendige rum vil føle sig køligere, og din klimaanlæg vil ikke fungere så hårdt.

5. Giv dit klimaanlæg en pause: Brug af en loftvifte til at flytte rundt i dit hjem i stedet for aircondition kan give en tiltrængt pause til dit klimaanlæg. Spar energi og køle dit rum ned for mindre penge ved hjælp af oscillerende værelse og loft fans.

6. Tag køligere og kortere brusere: Når du tager et brusebad i dit hjem, skal du sænke temperaturen på varmt vand for at spare energi. Reducer varigheden af, hvor længe du bliver i brusebadet for at spare på din brug af varmtvandsbeholdere. Overvej at installere en tankløs vandvarmer til kun at varme vand, når det er nødvendigt, i modsætning til en hel tank, der sidder i din garage, kælder eller brugsrum.

7. Installer mere energieffektive lyspærer: Udskift dine nuværende glødelamper til mere effektive dem, for eksempel: Kompakte fluorescerende pærer bruger mindre energi til at bruge såvel som udsender et lysere lys. De holder også længere og skal derfor udskiftes sjældnere, hvilket igen sparer penge.

8. Har du regelmæssigt airconditionanlæg: Sørg for, at du holder dine luftfiltre regelmæssigt opdateret efter producentens anvisninger, og har en professionel HVAC vedligeholdelsesperson service din enhed hvert år. Dette vil hjælpe din investering med at fungere ordentligt i flere år i fremtiden, samtidig med at du sparer penge nu.

9. Sørg for at dine klimaanlæg er forseglet: Undersøg rørene og forbindelserne samt ventilationskanaler i dit hjem for at sikre korrekt tætning og tætning mellem forbindelserne. Hvad er meningen med at køle dit hjem, hvis halvdelen af ​​den kølige luft køler loftet? Hvis du ikke er bekendt med, hvordan du gør dette, skal HVAC vedligeholdelsespersonen hjælpe dig.

10. Brug mere tid uden for dit hjem: Sommertid er en perfekt undskyldning for at komme ud og nyde det! Fra at svømme i fællesskabsbassiner for at have en picnic eller få motion udendørs, vil udgifterne mindre tid i dit hus hjælpe din energiforbrug regning. Mens du ikke kan bruge hvert minut udendørs, bør sommerværdet skubbe dig ud i naturen.

At spare energi i sommer bør ikke være en stor udfordring. Brug disse 10 nyttige energibesparende tips til at beskytte din tegnebog, gem jorden og holde dig og din familie kølig i sommer. Der er hundredvis af måder at spare energi på, gør din del til at gøre denne sommer behageligt for alle, og ved at holde dit energiforbrug til mindste niveauer for at give din lomme en pause også!

Freshome læsere har du nogle energibesparende tips til at føje til listen?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar