10 Essential Lawn Care Tips til dit sene sommerhus

Er dit græs klar til sene sommersæson?

Nu hvor sommeren kommer væk fra os, er dit græs under angreb fra den varme sommersol, insekter og selvfølgelig fodtrafik fra underholdende gæster og børn, der leger. Mens sommeren kan slutte om et par måneder, har din græsplæne stadig mange flere måneder med at se smukke ud. Uanset om du har en spredt ejendom med omfattende landskabspleje, eller hvis du bor i et byområde med mere busk end græsplæne, er der altid plænenavle, der kan hjælpe dit udendørs hjem. Hold din kugle appel ser godt ud og din græsplæne ser smuk ud med disse 10 tips til at holde det ser frisk ud i slutningen af ​​sommeren.  

1. Vurder din græsplæne og geografiske placering:

Bestem hvilken type græsplæne du har, før du begynder at læse om, hvilken type lawncare der skal udføres. I mange lande som USA kan du se på Plant Zone for din stat og kommune. Dette vil hjælpe dig med at bestemme, hvad der er vækstsæsonen for din græsplæne samt busk og landskabspleje. Det vil også vise dig oplysninger om vanding, jord og belysning krav til din geografiske placering.

Hvilken type græsplæne er rigtig for din geografiske placering?

2. Se til din egen græsplæne og landskabspleje for tegn på nød:

Når du først har bestemt din plantezone, er det nu tid til at se på dit eget græs. Sene sommer betyder normalt varmere solstråler til længere dele af dagen. Overvåg dit græs for at se, om visse pletter mangler vand eller bliver angrebet af sæsonbestemte insekter eller endda sygdom. Overvej at ansætte en lawncare service i dit område, hvis du ikke er bekendt med de lokale nødforhold, som din landskabspleje kan udholde. Skygge træer, overhæng ud af dit hjem, og skygge fra dit hjem kunne hjælpe planter, der er i nød fra solen, mens de, der ikke er afskærmet bør være rolige planter.

3. Har du ikke en græsplæne? Men foretrækker landskabspleje - her er nogle tips:

For mange boliger, især dem i forstæderne eller områder, der har mere hardscape end sprudlende græsplæner - busk og blomster er en fantastisk mulighed for at blødgøre dit udendørs hjem med tekstur. Kig efter dine lokale planteskoler for planter, der trives i direkte sol eller i halvskyggede områder for at plante tættere på dit hjem. Kig efter buske, der kan modstå klimaet året rundt, ikke kun sommervarmen. Dette sikrer, at planterne forbliver hele året rundt. Blomstrende buske er et godt alternativ til græsplæner, da de giver et andet "show" af farve gennem hele året.

Har ikke en græsplæne, busk og farverige blomster behøver også pleje.

4. Få din jord testet, hvis du er bekymret:

Hvis du bemærker, at din græsplæne ikke vokser eller opfører sig som dine naboer, kan det betyde mange faktorer. En plænepleje kan udføre en jordprøve eller udføre andre metoder til at forbedre din græsplæne. Din umiddelbare jord omkring dit hjem kunne mangle de rigtige næringsstoffer, PH niveauer og andre naturlige balancer, der kræves til sund udvikling af græsrod. Din jord kunne kræve luftning, dyrkning med jævne mellemrum eller løsning. Dette hjælper med at bringe luft i din jord og kan hjælpe græsplæner, der har brug for øget vækststimulering og sunde næringsstoffer.

5. Løs næste sæsons problemer nu, i sensommeren

Mens du måske ikke er klar over, at din græsplæne går igennem cyklusser og alt det arbejde du gør nu, viser muligvis ikke resultatet indtil næste sæson, hvis ikke næste år. Forbered derfor din senere sommerplæne til forberedelse af de kommende årstider. Mange sene sommer skadedyr som chinch insekter, muldyr og myrer er almindelige i meget varme klimaer. Hvert boligejer har deres egen måde at behandle skadedyr på: kemikalier, naturlige løsninger og andre retsmidler er almindelige. Uanset hvad du vælger, tag kontrol med de første tegn på problemer. Brune pletter, udtynding af græs og tygge af græs er tegn på skadedyr, der kan ødelægge din græsplæne til næste sæson.

Se til dit lokale børnehave eller hjem forbedring havecenter for lokale græsplæne råd.

6. Valg af den rigtige gødning til senge græsplæner

Din sene sommer græsplæne har brug for anderledes gødning end efterårs- eller vinterplænen. Afhængigt af om du har forsøgt at bygge torv eller du har brug for en gødning, der vil løse et bestemt problem, vil det afhænge af din placering, tilstanden af ​​dit græs og andre lokale faktorer. Besøg dit lokale børnehave eller hjemmeforbedringsbutik og tag billeder af dine plæneproblemer og de kan hjælpe dig med at finde den rigtige gødning til dit udendørs hjem. En generisk "ukrudt og foder" sort kan være rigtig for dine naboer, men du kunne have brug for skadedyrsbekæmpelse - så søg råd før du køber og spreder din gødning.

7. Rustik appel til dit anlagte udendørs hjem

For mange boligejere, der har et naturligt anlagt tema omkring deres hjem, kan en græsplæne måske ikke være af interesse. Vilde blomster og busk skal stadig være trimmet og holdes ryddeligt for at bevare et velplejet look i dit udendørs hjem. Bestem, om dit udendørs hjem vil have mulch og grus senge tættere på dit hjem og vilde blomster og buske længere væk fra dit hjem. Dette vil hjælpe dig med at opretholde hensigten med dit udendørs hjem, uden at du må løbe tør for og afprøve dine planter hele tiden.

En rustik udendørs hjem har også sommer vedligeholdelse!

8.Sørg for, at du græsser din græsplæne korrekt

Mens du måske ikke tror, ​​at klippe din græsplæne kan have nogen effekt på væksten af ​​dit græs eller dets helbred, tænk igen. At klippe din græsplæne med en kedelig knivplæneklipper kan klare græsplænerne og lade det ligge dårligt og unkept. Græs, der er skåret til lavt, kan resultere i for meget sol, der når dine græsplæner og får det til at brænde. På samme måde som et menneske med kort hår, der ikke bærer en hat under direkte solstråler - det samme gælder når man skærer eller "scalperer" dit græs for kort. Sørg for, at din plæneklipper er indstillet på den korrekte højdeindstilling til din græsplæne.

9. Overdreven døde græs kan resultere i usundt græs

Hvis din græsplæne har døde græs, der er akkumuleret i tykkelse, kan det være nødvendigt at fjerne det eller hakke for at fjerne det akkumulerede døde græs eller "hø". Dette vil gøre det muligt for luft og sollys at nå ned i dit sunde græs for at fremme en sund vækststimulering. Kontakt en græsplæner, hvis du er usikker på, hvor meget rist der skal fjernes. I de koldere vintermåneder kan stråtæppe bidrage til at beskytte rødderne - så sørg for at undersøge, hvilket stadium dit græs er i løbet af sensommeren.

Selvom din græsplæne er lille, lær hvilke tips, der hjælper det med at se godt ud i næste sæson

10. Dine hænder er ofte de bedste værktøjer til din græsplæne

Hvis du oplever lejlighedsvise ukrudt omkring din sene sommerplæne, bøj ​​dig ned og træk dem med hånden. Ved at trække ukrudt fra roden fjernes hele planten i modsætning til at klippe over dem og bare klippe hovedet af. Din græsplæne vil se meget bedre ud, hvis du går igennem det flere gange om ugen og trækker uklare ukrudt i stedet for udelukkende at stole på gødning og andre kemiske produkter.

Din græsplæne kan se smukke ud i denne sæson - brug disse nyttige tips til din sene sommer udendørs landskabspleje

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar