10 Eksempler på Pantones Fashion Color Predictions 2012 i værelser

Jeg husker, at min tegne lærer forsøgte os at forklare, hvordan farver kan påvirke vores humør, når de bruges til nogle interiører. Således fortalte han os, at et grønt værelse kan få os til at føle sig mere afslappet, eller tværtimod et appelsinrum kan få os til at føle sig mere agiteret og fuld af energi. De kolde nuancer som blå og lilla kan skabe en kold atmosfære, mens de varme nuancer som gul eller brun kan få os til at føle sig varmere.

Jeg tror alt afhænger af vores opfattelser og måden vi ser på ting. Det er interessant at se, at der er nogle farver, der kan dominere nogle interiører hvert år og farvefirmaet. Pantone laver en liste over farver, der forudsiges for hvert næste år. Vi må se nogle eksempler på sådanne forudsigelser foretaget af Pantone i år.

Tangerine Tango Pantone 17-146.

Der er Tangerine Tango Pantone 17-1463, som er en stærk rød nuance, der kan kombineres med hvide eller sorte nuancer, der skaber et farverigt interiør, fyldt med energi og liv.

Starfish Pantone 16-1120.

Fra vores mening er denne Pantone 16-1120 faktisk en god farve til soveværelser. Det er naturens farve og kan blandes med andre nuancer som blå og grøn.

Margarita Pantone 14-0116.

Her blev brugt trykkerier med Buttery Yellows, Warm Appelsiner, Powdery Blues og Seafoam Green.

Solar Power Pantone 13-0759.

Solar Power Pantone 13-0759 er en lilla nuance, som kan forekomme i forskellige nuancer og normalt inspirerer dig til en atmosfære, hvor alting virker så sart og skrøbeligt. Hvide eller sorte accenter kan afslutte denne dejlige farve til en komplet smuk indretning.

Bellflower Pantone 18-3628.

MoreINSPIRATION
  • Pantone har annonceret 2014s årets farve: Radiant Orchid
  • Pantone 2013 trends i indretning og møbler farvepaletter
  • Sådan dekoreres med ultraviolet, Pantone-farve af året 2018

En anden nuance brugt til dette år kaldes Bellflower Pantone 18-3628, der refererer til en gul nuance. Det er en farve, der passer perfekt med sorte eller mørkebrune genstande eller til en varmere og mere levende indretning, den kan bruges med rødt.

Cabaret Pantone 18-2140.

Glædelig og optimistiske personer vil helt sikkert sætte pris på Cabaret Pantone 18-2140, som er en stærk lyserød nuance. Det får alt til at se mere glædeligt, optimistisk og yngre, og måske vil piger sætte pris på det mere.

Sød Lilac Pantone 14-2808.

Den søde Lilac Pantone er speciel til piger, et farveskema, der er unikt, i stil og har stadig en stor feminin touch.Denne lilla kan skabe en interessant atmosfære i et nærliggende rum og hvorfor ikke i et teenage-pigeværelse.

Coockatoo Pantone 14-5420.

Hvis du er fan af Homedit, kan du vide, at der er mange design inspiration, der har denne farve. Coockatoo Pantone 14-5420 gør forskellen fra alle pantone farver med fed og naturlig touch.

Drivved Pantone 18-1210.

De dristige farver er i trender også i år, og Driftwood Pantone 19-1210 skaber et helt nyt visuelt sprog på lærred. Også de dristige farver giver et moderne udseende til ethvert rum.

Blå Pantone 19-3953.

Endelig henviser et andet eksempel til Socialite Blue Pantone 19-3953. Det er en mørk blå nuance, der kan skabe en officiel stemning eller et helt blåt rum med forskellige nuancer af denne farve gør dig til en marin verden. Tak dekorati og pantone for billede og oplysninger.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar