10 Exterior Design Lessons, som alle bør vide

Der er nogle grundlæggende udvendige design lektioner, som alle bør vide om. Billedkilde: Cardello Architects

Mens vi alle ønsker et spektakulært hjem, der skiller sig ud blandt de øvrige; vi ønsker også et hjem, der blander sig med sine omgivelser og kvarter.

Design af det ydre af et hjem kan være en kompliceret proces med farvevalg, materialer, balanceform og linier - det er ikke et job for nybegyndere.

Har du nogensinde spekuleret på, hvad der gør et hjem udvendigt visuelt tiltalende? Hvorfor er der visse hjem på gaden, der får dig til at stoppe i dine spor og gawk i ærefrygt for sin skønhed? Det er mere end sandsynligt, at disse kæbende hjem har fulgt nogle centrale designprincipper. Ja, ethvert design, indvendigt eller udvendigt, skal følge nogle enkle "regler" for design for at det endelige resultat skal være visuelt tiltalende.

Lad os se på 10 grundlæggende udvendige design principper, der vil hjælpe med at gøre dit hjem til et paradis:

Følg disse grundlæggende design principper for at opnå et fantastisk hjem udvendigt. Billedkilde: Vanbrouck

1) Balancerende former med symmetri

Ligesom i alle typer design spiller balance og symmetri en vigtig rolle i at opnå et veludformet rum. Facaden af ​​ethvert hjem har brug for noget syn på balance og symmetri for at kunne se godt ud til øjet og korrekt designet.

Uanset om det er den iøjnefaldende appel af et symmetrisk georgiansk hjem, hvor døren er centreret og vinduerne lige flanker hver side eller et hjem hvor balancen opnås gennem spidse taglinjer eller dormere, der er ligeligt placeret blandt ydersiden.

Der er mange måder at opnå et forholdsmæssigt hjem udvendigt-nogle gennem åbenbar symmetri, mens andre ikke er så tydelige. Uanset hvad, et rigtigt designet hjem har et udvendigt, der er proportional og afbalanceret.

Et hjem udvendigt skal være korrekt afbalanceret. Billedkilde: Highmark-Builders

2) Form følger funktion

Louis Sullivan, Frank Lloyd Wrights mentor, udgjorde sætningen, form følger funktion. I det væsentlige betyder dette, at formålet med bygningen skal være udgangspunktet for designet.

Hvad er formålet med dit hjem? Hvad planlægger du at bruge dit hjem til? Overvej alle dine familier behov og derefter afgøre, hvad der kræves i dit hjem for at imødekomme disse behov.

Ydersiden af ​​dit hjem vil efterligne form af det indvendige design, du har valgt. Måske er du en kunstner, der valgte store vinduer, fordi du har brug for naturlig belysning til at male / skabe. Måske har du brug for en granny suite over garagen, så det ydre af hjemmet har en dormer for at gøre vinduet i dette værelse ser afbalanceret. Husk altid, at dit indretning også påvirker det ydre.

Formen af ​​dit indretning vil altid køre det udvendige design. Billedkilde: Avalon CBG

3) Husmaterialer og teksturer

Med de mange muligheder er det meget svært at afgøre, hvilke materialer vi skal bruge på vores hjemside. Mellem cedar helvedesild, vinyl sidespor, aluminium, mursten, træ, stucco, stål ... hvordan vælger vi?

Det er bedst at afbalancere holdbarheden med æstetik. Selvfølgelig vil du have dit hjem til at afspejle din personlige stil - er du en land fyr / pige? Så vil du måske snuble sten og cedar helvedesild. Er du en moderne minimalist? Så kan du foretrække linjerne i slankt stål eller enkle træpaneler.

For at undgå dyre fejl er det altid bedst at konsultere en dygtig designarkitekt. Der er også mange online visuelle værktøjer, der kan hjælpe dig med at se, hvad dine materielle valg vil se ud, før du laver den endelige finansielle investering.

Dette hus er en dejlig blanding af sten, stucco, tagsten og smedejern. Billede Kilde: Steigerwald-Dougherty

4) Udvendige farvekombinationer

Åh, afbildningen af ​​farvevalg! Hvordan bestemmer du hvad er den rigtige farve til dit hjem udvendige? Går du dristig eller grundlæggende? Som i alle udsmykninger er farvevalg afgørende - det kan skjule fejl, eller når det gøres dårligt, gør opmærksom på fejl.

Sherwin Williams foreslår, at en sikker og effektiv tilgang til farveplacering er at vælge to farver eller nuancer fra samme farvebånd et par nuancer fra hinanden. Enten kan den lysere eller den mørkere nuance bruges til kroppen og det modsatte for trimmen. Den tredje kontrasterende accentfarve kan punktere døren.

Farve kan afspille så mange funktioner i dit hjem udvendige. Mal din veranda en lys frisk frisk hvide for at trække øjet til den hyggelige indgang, eller gøre dit for høje hjem se kortere med en mørk farve på toppen og en lysere farve på bunden. Måderne som farve kan narre øjet og spille op den positive er uendelige!

Prøv at vælge 3 farver eller nuancer til dit hjem udvendige. Billede Kilde: Sortun-Vos

5) Hvordan man vælger det rigtige tag

Et holdbart tag er absolut nødvendigt - at vælge et tag til dit hjem er mere end blot at bestemme farve og æstetik.

Der er så mange byggemuligheder, med varierende omkostninger og livsforventninger. Materiale som skifer og flise kan virke ideelt, men husk at de er meget tunge, så vær sikker på at dit hjem kan bære lasten. Asfalt helvedesild synes at være mest udbredt på grund af deres lavere omkostninger og nem installation. Overraskende er træ også en levedygtig mulighed med samme forventede levetid (25 år) som asfalt helvedesild. Skifer og metal er dyre og tunge muligheder, men kan arbejde for nogle designs.

Mens der er mange valgmuligheder, arbejder de ikke alle inden for budgetter og hjemme design.Overvej altid omkostninger, holdbarhed, vægt og hvad der passer bedst til din bolig.

Beslutning om tagmaterialer og farve kan være svært. Billedkilde: Design Guild Homes

6) Sådan vælger du garageporte

Man kan ikke tænke på en garageport som en del af vores hjemstilstand - men de ville være forkerte. Dørproducent Wayne Dalton foreslår, at købere går gennem deres online-tutorial, inden de vælger en garagedør til deres hjem.

Bortset fra design stil er du nødt til at få viden om dørernes isolerende egenskaber, sikkerhedsfunktioner, materiale holdbarhed forårsmodeller, garantier og omkostninger.

Når du er forbi den nitty gritty af mekanik, så kan du have det sjovt at afgøre, hvilken stil der bedst passer til dit hjem design. Uanset om det er en ren, klassisk ståldør eller et hyggeligt vognhusdesign-mulighederne er uendelige.

Garage døre er en balance af form og funktion til hjemmet udvendige. Billedkilde: Witt Construction

7) Hvilke Windows ser bedst ud

Ligesom garageporte er dine hjem vinduer meget mere end funktionalitet-vinduer er som hjemmets sjæl, skinner lys på alle de øjeblikke, der deles inden for de fire vægge. Vi kan tilbyde dig mange tips til at vælge den rigtige vinduestilstand til dit hjem.

Først og fremmest skal vinduerne du vælger være holdbare. For det andet skal dine vinduer afspejle dit hjem karakter. Moderne boliger ser bedst ud med store udstrækninger af gulv-til-loft-vinduer, mens et traditionelt hjem måske ser bedst ud med symmetrisk placerede hvide panorerede, rektangulære vinduer.

Andre faktorer at overveje er: UV rating, privatlivets fred, korrekt ventilation, nem rengøring og udendørs udsigt. Overvej alle dine muligheder for at åbne sjælen i dit hjem med varige og æstetisk tiltalende vinduer.

Windows ser ind i dit hjems sjæl. Billedkilde: DJ Architects

8) Design En Amazing Entryway

Det mest almindelige spørgsmål: Hvilken farve skal jeg male min hoveddør? Som vi påpegede ovenfor i afsnittet med titlen, Farvekombinationer, vælger 2 nuancer eller farver i samme farvestrimmel det bedste for de yderste trim- og sidesporfarver. Derefter vælges en tredje farve til hoveddøren.

Du kan blive fed ved at tilføre en kontrastfarve, der er modsat på farvehjulet på dine trim- og sidesporfarver, eller du kan vælge en tredje lysere / mørkere nuance, der efterligner trim og sidespor. For at få din indtrængen til at skille sig ud, er det bedst at vælge en mørkere eller dybere skygge end resten af ​​dit hjem.

Bortset fra farve, er der mange andre funktioner, der kan opfriske din entryway og tale til dine hjem stil-belysning, planter, dørhåndtag, dørknocker, dørsparkplader, tæpper og veranda med plads til alle tilføjer til den generelle appel af dit hjem indrejse.

Gør din entryway fantastisk med popper af farve og planter. Billedkilde: Dennis Allen Associates

9) Landskabspleje er afgørende

Landskabspleje dit hjem indebærer meget mere end blot plunking et træ i din forhave. Ofte er det velplacerede planter, der tilføjer den kæbefaldende appel til et hjem, hvilket gør det til at skille sig ud blandt resten i nabolaget.

Det er svært at vide, hvilke planter der skal vælges for dit landskab, så vi foreslår at undersøge lokale jordbund og indfødte planter. Drivhuspersonale er normalt meget kyndige i plantearter; de ved hvad der fungerer bedst lokalt, og de kan endda udarbejde en landskabsplan for din gård.

Få din grønne tommelfinger på og start med at planlægge dit frodige landskab i dag. Husk det tager tid for planter at etablere og udfylde, så tålmodighed er et must. Jo før du begynder, jo bedre.

Landskabspleje er den endelige dekoration touch for dit hjem udvendige. Billedkilde: Princetonscapes

10) Lys dit hjem

Lad dit hjem ikke falde i mørket. Korrekt belysning er afgørende for hjemmet sikkerhed og natret appel. Bortset fra de indlysende lysarmaturer, der strækker sig over døråbningerne og garagedørene, er der andre udendørsbelysninger, der skal placeres omkring dit hjem.

Vælg lys, der efterligner dit hjem stil. Traditionelle boliger ser godt ud med lanterne-lysekroner, der hænger over en overdækket indgang eller flankerer garagen. Vinklede stållamper tilføjer appel til indgangen til moderne boliger. Så skal du overveje, hvilke andre funktioner i dit hjem der kunne bruge noget natlys.

Billedet nedenfor viser et godt oplyst hjem; der er lys på stigningen af ​​de stenstrin, der fører til indgangen (tilføjer en god sikkerhedsfunktion og visuel appel), krukke lys under alle taglinjer og lanterne flankerer garagen.

Lys op om natten med udvendig belysning til dit hjem. Billedkilde: Stonewood

Mens designet af dit hjem udvendige er en kompliceret proces, der er fyldt med beslutninger og valg, skal du ikke give op. Et veldesignet hjem kan opnås med tålmodighed og lidt hjælp. Under designprocessen foreslår vi, at du følger alle 10 tips, der tilbydes her med hensyn til farve, materialer, form og funktion, balance og symmetri, belysning, døre, landskabspleje, vinduer og tagdækning.

Husk at der er mange online værktøjer til rådighed, der kan vise dig et virtuelt billede af, hvad dit design kan se ud. Det er altid bedst at se det og elske det, før du laver den endelige finansielle investering.

Hvilke ydre materialer er din favorit? Har du nogle unikke materialer indarbejdet i dit hjem udvendige?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar