10 Ekstravagante måder at dekorere til Halloween

Halloween kan være en rigtig sjov tid for familien og nabolaget. Slik og slik, skræmmende historier og filmnat ... det behøver aldrig at blive taget ud af konteksten. Med det sagt er vi alle klar til Halloween og vil gerne dele med dig nogle uhyrlige, ekstravagante, yderst kreative og fantastiske måder, som nogle har besluttet at dekorere for denne uhyggelige, cooky ferie! Nyd inspirationen, tag nogle ideer og prøv at replikere noget for dig selv !!

1. Det skibbrudte skelet.

Denne fyr besluttede at kalde op den sorte perle og få humørene i gården. Med nogle alvorlige færdigheder skabte de en skibbrudte båd i livsstil, og det er ret gammel kaptajn.

2. Hvor gik sporene?

En anden skelettdriver var synderen af ​​denne tragiske ulykke. Nogen besluttede at få et togkrasch ind i deres kirkegård.

3. Når edderkoppens angreb.

Denne bygning besluttede at blive lidt inficeret. Tag tonsvis af spindelvæv og køb nogle af de ekstra store edderkopper, du har set hængende rundt om nogle af butikkerne for at skabe dette mesterværk.

4. Huset er fyldt.

Ja, huset er fyldt med lidt af alt! Hvert vindue er dækket af skræmmende silhuetter!

5. Det ultimative hjemsøgte hus.

MoreINSPIRATION
  • 8 måder at bruge webs til Halloween!
  • 7 måder at dekorere med kranier og skeletter til Halloween
  • 10 måder at pynte på for en Witchy Halloween

Bord op i vinduerne, tilføj nogle støvede spindelvæv og masser af andre ting. Denne familie gik virkelig all-out i deres søgen efter at skabe et uhyggeligt hjemsøgt hus!

6. Den super stilfulde indgang.

Du behøver ikke at være kitschy. Du kan også klæde dit hus op på en super stilfuld måde. Appelsiner, sorte og hvide ... græskar, bånd og kast!

7. Trick-or-treat mantlen.

Fyld apotekskrukker med marshmallows og slik, lav et livligt banner, tilføj gnister, spindelvæv ... gør det til en Halloween-eksplosion på mantel- eller spisebordet!

8. Græskar fyldt hus.

Hvor mange lette græskar tror du, du kan fylde forgården med? Dette hus brugte tons for at skabe en meget orange glød! Bare vær forsigtig med ikke at forårsage og brand farer, hvis du forsøger dette ud.

9. Og han gik gennem træet.

Jeg har set dette gjort med en heks og med et skelet også. Det vil helt sikkert få alles opmærksomhed fra gaden!

10. Heksen er i.

Hvis du virkelig ønsker at lave en scene, skal du bruge tøris eller en tåge maskine til at give den uhyggelige atmosfære. De skabte noget røg til kedlen i denne lille skærm!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar