10 Fars Dag Gave Ideer: DIY Klar!

Fars dag nærmer sig, og det er helt sikkert sværere at købe for far end det er for mor. Vi kan sikkert ikke købe grilludstyr hvert år, især hvis far næsten ikke kan bruge grillen! I stedet hvorfor ikke lave noget, der bare er for ham? Selvom du er en nybegynder DIY-er, betyder det ikke, at du ikke kan få dine hænder lidt beskidte. Lad os tage et kig på nogle DIY Fars dag gave ideer og tillade dem at inspirere.

1.Wine Tumblers.

Tag nogle gamle vinflasker og vend dem til tumblers til din vino-elskende far! De er funky, de er trendy og de er også en smule maskulin. Perfekt til husets mand! {Found on brit}.

2. Tape Dispenser.

Har far mange projekter omkring huset? Er han en sand "handy-man?" Nå, hvis det er tilfældet, opret denne nemme tape dispenser til at tilslutte sig i garagen. I en klemme vil far kunne få fat i enhver form for tape, han har brug for til ethvert projekt, han arbejder på. {Fundet på makezine}.

3.Cord Roll.

Perfekt til den forretningsmand, der er på flugt, skal faderen pakke sine computerledninger og lignende i denne glatte og stilfulde ærme. Bare sørg for at følge anvisningerne! {Found on brit}.

4. Skæg

Grib et krus, tag en Sharpie og smæk den i ovnen. På ingen tid har du et personlig krus til din kaffe eller te-kærlige far! {Found on site}.

5. Et trofæ.

MoreINSPIRATION
  • 20 Mors dag gave ideer: DIY Klar!
  • 10 Fabelagtige fødselsdag gave ideer til DIYer
  • 7 nemme ideer til genbrug af tomme flasker

Lav dit eget trofæ til den "bedste far i verden!" Det vil ikke kun være en uvurderlig besiddelse af hans i de kommende år, men det vil fordoble som kunst til hjemmet og for gæsterne at tage en gander på. {Found på elementaryartfun}.

6. Vægkunst.

Dette kan udformes på de mest personlige måder, men ideen er sikker. Grib mor og alle de små og kom i gang på denne nemme, men charmerende, Farsedag gaveide. {Found on thehandmadehome}.

7. CheckerBoard.

Gør noget super mindeværdigt. Gå udenfor og lav en kæmpe skakbræt for dig og far at spille hver aften. For ikke at nævne, tilføjer den den rigtige slags ungdommelig, hyggelig charme til baghaven.

8. Hjul ur.

Dette er perfekt til farens kontor eller endda i "manhulen". Tag et cykelhjul og kom på arbejde! Det har en sådan industriel, manlig følelse, ingen far vil være i stand til at modstå! {Found on site}.

9. Bindepude.

Grib en flok fars fars gamle bånd og vend dem til en pude til stuen eller til hans store, komfortable stol. Det har fået minder, det har stil og det blev lavet af dig, hvilket er det bedste. {Found on bhg}.

10. Hængekøje.

Ja, du kan endda lave en hængekøje til at klæde baghaven og for at hvile og slappe af i løbet af forårs-, sommer- og efterårsmånederne.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar