10 af vores foretrukne soveværelse interiør decors

Det skal være enkelt, men det er det ikke. Udsmykning af et soveværelse er mere kompliceret, så tænker vi normalt. Det er ikke nok at bare vælge en seng og en opbevaringsenhed og passe dem i samme rum. Du skal være opmærksom på mange andre detaljer. Hele indretningen skal føles som et harmonisk rum, og du skal omhyggeligt vælge alle de dekorationer og elementer, der supplerer de grundlæggende møbler. Hver person foretrækker visse karakteristika og har en yndlingsstil. Vi formåede at vælge 10 af vores foretrukne soveværelse interiør decors. Vi håber du deler de samme præferencer, eller at du i det mindste kan finde elementer, som du kan lide i disse eksempler.

1. Selvom dette er et lille soveværelse, er det blevet smukt indrettet. Vi kan godt lide dens cozyness og måden alt passer på, uden at det føles trangt. Den moderne seng er suppleret med vintage-inspireret sengetøj og dekorative puder. Det er placeret foran vinduet og giver plads nok til andre vigtige ting. Soveværelset har en rig farvepalet suppleret af forskellige mønstre og teksturer.

2. Vi går nu fra en generøs farvepalet til en monokromatisk indretning. Dette soveværelse har forskellige nuancer af samme farve: gul. Designeren spillede med teksturer og mønstre for at skabe en dynamisk indretning. Alt her ser ud til at matche perfekt, og farvefarverne supplerer hinanden smukt.

3. Dette er et mere dynamisk soveværelse med mere levende og sjove farver. Den har stænk af lyserøde og blomstermotiver, der giver det en stærk feminin følelse. Kombinationerne af blå, pink samt hvide og mørke toner er fed og levende. Vi kan især lide accentfunktionerne, som omfatter væggen, de dekorative puder og de stablede spejle.

4. Den hvide og blå kombination er rolig og forfriskende. Det er en klassisk blanding, og den kan bruges til at skabe en række forskellige decors. Denne er hyggeligt og afslappet. Det har et elegant tufted hovedgærde, funktionelle hylder og et praktisk displayområde til tilbehør, bøger, dekorationer mv. Atmosfæren er beroligende og afslappende.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan man arbejder med rødt for at skabe levende og elegante decors
  • 10 overdådige soveværelse interiør design vi elsker
  • Betydningen bag Rich Brown Møbler og Interior Decors

5. I dette tilfælde er stjernens soveværelse absolut hovedgærdet. Det er en smuk og funktionel accentfunktion, og det hjælper med at skabe en elegant og næsten dramatisk indretning. Den imponerende, overdimensionelle hovedgavl er dæmpet af kastepuderne og deres mønsterede og smarte omslag. Resten af ​​møblerne er minimalistisk.

6. En anden måde at opnå et dynamisk interiør på, udover at bruge farve, er ved hjælp af mønster og tekstur. Vi har her et beroligende og elegant soveværelse med pops mønster, der skaber subtile men stærke kontaktpunkter. De neutrale vægge suppleres med det elegante sengetøj og gardiner. Mønstrene er fed og farverne er sarte.

7. Et soveværelse, for at kunne slappe af, skal være lyst. Det betyder ikke, at du udelukkende skal bruge hvide møbler. Traditionelle mørkefarvede møbler kan være lige så smukke. I dette tilfælde er kontrasten mellem lys og mørke toner meget smuk. Dekorationerne er gode accentfunktioner og det mest interessante er spejlet.

8. Dette er et sommerhus-stil soveværelse. Som forventet er det meget hyggeligt og indbydende. Farverne er sarte pasteller, og de er kombineret med blomstrede mønstre. Det er et meget lyst og beroligende rum med mange stilfulde detaljer som lampen, gardinerne eller hovedgærden og rammen af ​​sengen.

9. Dette er et andet farverigt soveværelse, men denne gang med en mere kunstnerisk indretning. De lyse nuancer og pasteller suppleres med kontrastfarver og teksturer. Metalliske fodskammler er en usædvanlig detalje, men de integrerer elegant ind i designet. Lysekronen er også en udsøgt detalje.

10. Det sidste eksempel er et soveværelse med en række forskellige grafiske elementer. Den har en stilfuld lysekrone, der skaber et kontrastfuldt billede i kombination med alle de vintage-stil møbler og moderne geometriske udskrifter. Gardinerne har en retro følelse, og hele indretningen er eklektisk. {Alle billeder fra bhg}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar