10 grundplan fejl og hvordan man undgår dem i dit hjem

10 fælles fejl lavet af husejere, når de vælger en grundplan

Hvert boligejer har gennemgået det - du vælger et hjem, som du tror vil være ideelt for dig og din familie, og når du går ind i, undrer du dig, "hvorfor gør det ikke grundplan arbejde for os? "Mange husejere gør almindelige fejl, når de søger den bedste grundplan for at passe deres behov. Uanset om du er klar til at designe din grundplan med en arkitekt, eller du er husjagt for at kigge efter det perfekte hjem, så tag et kig på disse 10 grundplan fejl og lær hvordan man undgår dem! Plus du bør også lære om:10 af de mest almindelige Interior Design fejl at undgå!

1. Antag ikke, at alle planer passer til din livsstil:

En af de største fejl ved valg af den rigtige grundplan er, at du glemmer at tegne din egen familie madlavning i køkkenet, eller du tager ikke højde for, hvordan din dårlige tilbage ikke kan lide at gå op ad 3 trapper i løbet af dagen. Vurder din livsstil før du vælger en grundplan. Kan du lide et enkeltstående eller multistory hjem? Foretrækker du en åben grundplan eller er individuelle værelser med skillevægge bedre? Bestem, hvad du er blevet vant til i et behageligt hjem.

Hvert planlægningslayout kan ikke fungere med din families livsstil

2. Når touring en model hjem - tag væk opgraderinger i dit sind:

Hvis du shoppe rundt på boliger, er en af ​​de bedste måder at opleve grundplanen på et hjem, før du køber det, at gå gennem udviklerens model hjem før hånden. Et af de nemmeste fejl er at blive solgt på de opgraderinger, som en hjemmestager og entreprenører har opsnappet modellen på! Prøv at fjerne de smukke overflader, det opgraderede gulvtæppe, farvekoordineret tapet og draperi og fokusere på layout og flow af værelserne. Dette vil hjælpe dig med at træffe en velinformeret beslutning, når du vælger en grundplan.

3. Antag ikke, at du er vanvittig for ikke at forstå grundplan tegninger:

Hvis du for nylig begyndte at se eller designe dit næste hjem, vil du sandsynligvis nødt til at gennemgå arkitektoniske tegninger eller tegninger på gulvet. Mens for mange design fagfolk er det anden natur, for mange boligejere kan symboler og nomenklaturer være vanskelige at forstå. Antag ikke, at du skal vide, hvad hver dør swing, vindue, trappe og multi-story plads ser ud på en grundplan. Gør ikke fejlen ved at antage bare spørge! Også hvis du vil have nogle etager planer inspiration være sikker på at tjekke ud:10 planer af de mest berømte tv-lejligheder i verden

Ikke sikker på, hvordan man læser en grundplan? Bare spørg en design professionel

4. Sørg for, at arkitektoniske funktioner ikke vil koste dig mere i fremtiden:

Der er intet som at blive begejstret for arkitektoniske træk, der ser smukt ud på en 2D-plan og føler sig endnu pænere, når de står inde i det færdige hjem. Detaljer som ekspansiv gulv til loft vinduer, ovenlysvinduer og andre arkitektoniske træk kan have indflydelse på opvarmning og køling af dit hjem, når din energi regning kommer. Mens det måske ikke er et problem nu, så tænk på grønne besparelser på dine arkitektoniske træk i din grundplan for fremtidig levevis også.

Sørg for, at arkitektoniske træk ikke vil koste dig mere i fremtiden

5. Antag ikke størrelserne på værelser på en grundplan er tilstrækkelige:

Hvor mange gange har du læst dimensionerne af et værelse på en grundplan og så indså, at dine eksisterende møbler ikke passer som du troede på det færdige rum? Mål dine eksisterende møbler inden du beslutter dig for endelige størrelser for et hjem. Hvis du ikke er sikker på, hvor stor plads du har brug for, skal du måle dine eksisterende møbler, borde og gangområde for at bestemme, hvor meget plads du virkelig har brug for i din næste grundplan. Tilføj på ekstra område, hvis du forsøger at tilføje plads til dit næste hjem.

Mål dine møbler for at vide, hvilken dimension værelser har brug for

6. Forestil dig, at dine underholdende rum er fuldt optaget, når du beslutter dig for en grundplan:

For de fleste boligejere drømmer om deres ideelle grundplan, overvejer de, hvor rart det vil være at få et par mennesker til at drikke på terrassen. Tanken om at underholde svigerfamilien i en måned hver sommer eller at have alle dine medarbejdere over hele ferien må ikke krydse dig. Afhængigt af din livsstil, hvis du elsker at underholde, skal du overveje dit hjem fuldt optaget, når du planlægger køkken, spisestue og opholdsstue. Dette sikrer, at du planlægger plads til mingling, spisning, dansing, servering og selvfølgelig at gå gennem dit hjem!

7. Overvej sikkerheden for de små, når man vælger en grundplan:

Har du nogensinde været forelsket i en sportsvogn, bare for at blive bragt tilbage til virkeligheden, at du har en fuld familie, der ikke passer i bilen? Den samme fejl kan siges, når man leder efter det ideelle hjem til din familie. Sikkerheden bør komme først, og mange planlægningsfaciliteter såsom balkoner, trapper, der ikke har rækværk, ekspansive glasbrusekabiner og andre funktioner kan se godt ud for voksne, men det kan være nødvendigt at ændre dem til familier med små børn.

Sørg for, at din grundplan er sikker for børn - balkoner, trapper, ekspansiv glas er eksempler

8. Placering, Placering ... Ændring af dine grundplanindstillinger

Mens du kan ændre din grundplan i fremtiden, husk at du ikke kan ændre placeringen. Med dette i tankerne må du ikke begå en fejl i at blive forelsket i en grundplan og glemme ejendommen og omgivelserne i dit hjem.Hvis du bliver forelsket i layoutet af et soveværelse i grundplan, men ikke kan lide hvordan det ser ud over gaden i modellen hjem - chancerne er dit hjem i din placering vil have en helt anden æstetisk udsigt og derfor føler sig anderledes. Husk, når du vælger en grundplan; Sørg for at interiøret passer til din placering.

Placering kan gøre en stor forskel på dit gulvplan layout

9. Vælg en grundplan, der arbejder med dit budget nu

En fejl, homebuyers ofte gør, når man ser på gulvplaner, er over udgifter til fremtiden, snarere end planlægning for nutiden. Du kan altid opgradere dit hjem. Fra færdiggørelser og innovative tilføjelser til eventuelt at tilføje område og faciliteter. Få ikke oversold fra et hjem sælger eller en udvikler repræsentant - kun du kender dit budget. Planlæg for dit budget nu, så du vil føle dig komfortabel, der bor i dit hjem og ikke føler dig "økonomisk belastet" hver måned for at gøre betalinger på dit hjem.

Vælg en grundplan, der passer til dit budget nu

10. Tag din familie sammen med dig, når du vælger en grundplan

Gør ikke fejlen ved at holde din grundplan beslutningstagning til dig selv. Hvis du er i stand til at gå gennem fysiske modeller af boliger, før du beslutter dig for en grundplan, overveje at bringe din familie sammen for beslutningen. Det kan hjælpe dig med at se reaktionen fra dine roommates, børn, vigtige andre eller andre, der vil dele hjemmet med dig. At være "eneste beslutningstager" kan nogle gange komme i brand igen - i stedet skal din familie afveje den vigtige beslutning om at vælge den ideelle grundplan for jer alle!

Freshome-læsere, vi kender jer alle oplever, at ordet træffer beslutninger hele tiden. Hvilke fejl vil du føje til listen?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar