10 Freeform Pools, der passer perfekt til dit landskab

Når du beslutter dig for at have en pool på din ejendom, bliver denne funktion det centrale for alle udendørs indretninger og til landskabet. Derfor er det meget vigtigt at vælge det rigtige design til poolen. Puljen kan have en række forskellige former og designs. Rektangulære eller geometriske pools er de mest almindelige, men de passer ikke altid til den type landskab du har i tankerne for dit hjem. I sådanne tilfælde ville en freeform pool være en meget bedre løsning.

Freeform-pools trøster ikke til nogen form eller størrelse, så du kan designe dem på enhver måde, du vil have. De bruges normalt, når rummet ikke tillader et retlinet eller geometrisk design at blive vedtaget.

Med en freeform pool kan du tilpasse dit landskab, som du ønsker. De giver dig mere frihed og giver dig mulighed for også at bruge elementer som brandkasser, udendørs køkkener, pergolaer eller skyggeområder, som du kan placere hvor du ønsker, og få puljen modelleret efter ledig plads.

MoreINSPIRATION
  • Et par ting om bassiner, stilarter og former
  • Fantastiske svømmebassiner, der både er indendørs og udendørs
  • Oceanfront House bruger moderne design til at tilpasse sig landskabet

Oftest har freeform-puljer bløde kurver og fritflydende design. Det er nemmere at skabe et afbalanceret design, når du har absolut kontrol over poolens form og størrelse, det vigtigste element der skal tages i betragtning.

En freeform pool kan være designet omkring strukturer eller landskabselementer, der ikke kan ændres, så det er nemt at tilpasse dem. Det er også en fantastisk mulighed for at udnytte alle de funktioner, der præsenteres af landskabet og måske også medtage en række andre vandfunktioner og detaljer.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar