10 Friske og afslappede spisestue design

Normalt er spisepladsen ikke designet som et separat værelse, men som en del af enten stuen eller køkkenet. Men madlavning og spisning er to meget forskellige ting og så spiser og underholdende. Som følge heraf skal der være et separat rum til spisning, selvom det ikke er et separat værelse.

Her er nogle inspirerende spisestue design. De er alle blevet opfattet som samlingsområder, perfekt til at nyde aftensmad med dine venner og elsker en og nyder sjove øjeblikke på vej. Som du kan se, er de alle forskellige, men de har også noget til fælles: et afslappet design. Uanset om du har et separat spisestue eller du blot omfatter et spisebord i køkkenet eller i stuen, er det vigtigt at vide, at du gør det uden at gøre det virke akavet.

MoreINSPIRATION
  • 16 lange spisestue bord design
  • 2011 IKEA Spisestue Designs Idéer
  • Forskellige måder at organisere og dekorere din spisestue på

Bemærk, hvordan alle spiseborde i billederne er multifunktionelle. De er gode til større sammenkomster, men de bruges også til andre formål i løbet af dagen. Også alle disse designs har åbne og luftige rum med masser af naturlig dagslys. Dekorerne er enkle men indbydende og afslappede. Og at skabe en lignende er slet ikke svært. Bare husk at ikke komplicere ting. Vælg et simpelt spisebord, nogle matchende og afslappede stole og måske en kontrastfuld vedhængslampe. Farverne skal være neutrale og beroligende, men ikke kedelige. Små farver kan tilføjes i form af tilbehør eller vægdekorationer. {Fundet på 1.Bloesem, 2.skeppsholmen, 3.Camilla Krishnaswamy, 4.Bolaget, 5.skeeppholmen, 6.skeeppholmen, 7.skeeppholmen, 8. largesr, 9.stadhelm og 10.valvet}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar