10 friske måder at bringe grønt ind i din indretning

Jeg troede det var kun passende at tale om grøn indretning, dermed Freshome og dets smukke logo! Grønt gør mennesker til at føle sig mest behagelige, fordi det er så ekspansivt i naturen. Grøn er en af ​​de få farver i spektret, som kan være en neutral og en accentfarve. Udstødte greens kan blandes med gråt for at give en dejlig kulisse og så kan den blive mættet i en mørk skovgrøn for at tilføje drama til en accentvæg. Grænserne for grønne er uendelige, og her er der 10 friske måder at bringe det ind i din indretning.

1.)  Grøn på badeværelset er forfriskende: Natur inspirerede farver i badeværelset forbinder din krop og ånd for at blive revitaliseret og opdateret. Prøv at tilføje grønne i beroligende nuancer af salvie og mos i vægmaling, håndklæder og tæpper.

2.)  Sov godt: Ligesom på badeværelset handler dit soveværelse om ro og foryngelse. Lav en Zen-lignende oase med sengetøj, vinduesbehandlinger i varierende nuancer af grønne og brune. Espressobrunt og forårgrøn efterligner en skov og er blandt naturen.

3.)  Grøn i køkkenet er nærende: fra malet køkkenskab til beroligende greens i et køkken backsplash, nærende grøn er en favorit i køkkenet. Ligesom dyr og mennesker henter deres mad fra grønt, er køkkenudstyr og køkkentøj alle blevet populære i grønne nuancer.

4.) Rolige sanser: Hvis du leder efter indretning, der er dæmpet og afslappende, par bleg greens og buttery gule til et afslappende meditation rum. Den menneskelige krop har farver, der slapper af og beroliger. Tilføj matchende indretning til væggene i samlinger for visuelt at tilføje interesse og at gennemføre farveskemaet.

5.) Forynge og energi: Hvis du vil blive energiseret i dit rum, skal du føje lysegrøn med lyse gule undertoner. Anvendes i stofkastepuder og væggen, kan grønne inspirere og hjælpe dig med at være kreativ. Brug det i legerum, kunststudier og træk værelser i dit hjem.

6.) Børneværelser elsker grønne: Æble-, lime- og chartreuse-grønne er alle lyse og glade versioner, der giver en lækker disposition til legepladser og børns værelser. Brugt alene eller parret med blues, browns, gule eller purples - grøn er legende og sjovt.

7.) Masculine greens er populære i indretning: Grøn er meget alsidig og er ikke kønsspecifik. Selvom jæger grønne, grønne grønne og hærgrønne plejer at blive brugt i hjemmebiblioteker, huler og billardrum for at fremkalde maskulin appel.

8.) Oplev dit byhus: For de af jer, der er sekunder væk fra at gå udenfor på en grøn græsplæne, betrag dig selv heldig. For dem, der bor i byhuse, bringe naturen ind i dit hjem med levende grønt, vandfunktioner og naturlige fibre og indretning. Når du bringer grønne ind i dine møbler og omgivelser, vil støj og trængsel i det urbane liv smelte væk inde i dit natur inspirerede hjem.

9.) Miljøvenlig indretning bliver 'grøn': Fra farven grøn til jordvenlig 'grøn' - dit hjem kan drage fordel af hurtigt vedvarende ressourcer i din indretning. Vælg mellem korkgulv, seagrassmøbler og jute-området tæpper. Dit hjem og familie nyder godt af grøn indretning, og det gør også Mother Nature!

10.) Grøn betyder balance i feng shui: Farven grøn er en balance farve, der betyder harmoni. Overvej at bruge grøn som en udvendig hjemme farve sammen med friske grønne planter i din indgang og bageste veranda. Hele dit hjem kan føle sig centreret og harmonisk med brugen af ​​grøn.

Hvis du kunne vælge en farve til at repræsentere ro, afslapning, energi og balance, er farven grøn. Farver, der findes naturligt i naturen, vil gøre dit hjem føles indbydende hver gang du kommer hjem. Brug disse 10 tips til at tilføje grøn til din indretning og se, hvordan naturen og dit hjem er virkelig harmoniske. Freshome læser deler med os, hvordan du bruger grøn i din indretning. Bortset fra at læse vores fantastiske online magasin hver dag!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar