10 Sjov DIY Doormat Hacks Til Spruce Up Your Doorway

Personligt finder jeg dørmaden meget vigtig, fordi det er det element, der byder gæsterne velkommen i dit hjem og elementet der sætter stemning og skaber et billede af dit hjem, før gæsterne rent faktisk får se det. Det er derfor, det er rart at have en personlig dørmåtte, en der siger noget om dig og din familie.

En nem måde at personliggøre en simpel doormat på er at male det. Du kan skrive en dejlig velkomstmeddelelse til gæsterne som "hej" eller "velkommen". {Fundet på thehappyhomebodies}.

Hvis du vil, kan du give dørmaden et helt nyt udseende ved at male det med spray. Det kan være et simpelt design eller et iøjnefaldende mønster. Derefter er du velkommen til at tilføje en besked. {fundet på sincerelykinsey}.

Noget så simpelt som en "hej" når du ankommer et sted og en "bye", når du går, kan besøge det mere behageligt. {fundet på webstedet}.

Du behøver ikke nødvendigvis at bruge meget tid på at tilpasse dørmaden for at få det til at se godt ud. Den nemmeste ting du kan gøre er at tage lidt maling og en pensel og skrive "velkommen" i et hjørne. {Fundet på poofycheeks}.

MoreINSPIRATION
  • DIY malet dørmåtte
  • Gå væk dørmåtte
  • DIY Heart Eye Emoji Dørmåtte

Masser af andre mønstre kan være lige så gode. For eksempel kan du male farvede polka dots på dørmaden for at give det et mere legende udseende. {Fundet på sarahhearts}.

Med lidt tape og spray maling kan du komme med alle mulige interessante mønstre og designs til din indgangsdørmåtte. For eksempel, prøv nogle tilfældige geometriske former eller linjer. {Fundet på atinyrocket}.

En anden simpel og interessant ide er at bruge en stencil. Det kan være alt hvad du vil have som silhuet af et dyr eller noget andet. {Fundet på pamplemousse1983}.

En velkommen dørmåtte behøver ikke nødvendigvis at sige "velkommen". Bare find et ord, der sætter dig i godt humør og gå med det. {Fundet på lisaleonardonline}.

Hvis du leder efter et design, der ville fungere godt til Halloween, hvad med dig så prøv nogle bat stencils? Du har bare brug for en virkelig. {Fundet på amusestudio}.

En anden mulighed kan være noget både skræmmende og sødt, som denne enkle dørmåtte med det formål at skræmme dig væk, men ikke så slemt, at du rent faktisk går uden en godbid. {Fundet på designimprovised}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar