10 sjove lamper

Lys er en af ​​de ting, uden hvilke vi ikke kan have et normalt liv. Jeg er en af ​​de personer, der er bange for mørke, så jeg tænker ikke engang på et liv uden lys. Lys har ikke en form eller en farve, men vi kan bruge vores teknologi og finde forskellige former og farver til det. Her er nogle sjove lamper, der kan bringe et smil på dit ansigt og se lyset i forskellige former og farver.

1. Interessant Alien Abduction Lamp

Jeg tror, ​​at mange af os forestillede sig en kidnapping scene med et fremmed rumskib. Nu har du chancen for at se et konkret billede skabt ved hjælp af en bordlampe. Den er designet af Lass Klein, og den eneste ulempe er, at det er et koncept, og det kan ikke købes endnu.

2. Funny Firefly Accent Lampe

Normalt er små børn tiltrukket af alt, hvad der bevæger sig og har en farverig og mousserende design. Denne sjove firefly accent lampe synes også attraktiv for voksne. Det er en dejlig, tændt bug, som også kan bruges udendørs eller indendørs.

3. Fiskelamper af Frank Gehry

Hvad jeg skal fortælle dig næste, har ikke noget fisket om det, men det handler om fisk. I New York på det jødiske museum præsenterede Frank Gehry otte af hans indvendige tændte fiskelamper. Disse fiskeskiver ligner guldfisk, så du måske tænk på den magiske guldfisk, der kan opnå tre ønsker, og alle vil gerne møde det.

4. Ghostly Pacman væglamper

For Pacman Game elskere, tænkte Mirko Ginepro at designe disse spøgelsesformede lamper. De ligner Pinky, Blinky, Clyde og Inky, berømte figurer i dette spil. Selvom du måske er bange for spøgelser, er de de bedste spøgelseslamper, du nogensinde har set.

5. Kanin og egernlamper

MoreINSPIRATION
  • Sjove bordlamper til børn
  • Funny Paraply Lamper af Marie-Louise Gustafsson
  • Funny Animal Shaped Lamps Bringe Cheer til boliger og kontorer

Små dyr er de sødeste væsener, som alle ville elske at få dem i nærheden. Disse kanin- og egernlamper skaber en smuk og naturlig atmosfære uden for dit hus. Alle vil beundre din skovindretning, som nu er færdig med disse to små dyr.

6. Attraktiv Mario Mushroom Lights

Selvom svampe har en attraktiv farve og er meget velsmagende, forekommer det nogle gange også farligt. Mange mennesker blev syge eller endda døde på grund af deres forgiftede effekt. Disse attraktive Mario Mushroom Lights er uofficielle. De er harmløse og synes at udsmykke din indretning.

7. Funny Wiener Dog Accent Lampe

Det ser ud til at være en seriøs hund, men tværtimod ser det ud som en sjov. Lykke Dachshund eller også kaldet The Wiener Dog har en struktureret ravt glas torso, der synes at have en smuk glød, og du synes næsten, det ligner en rigtig hund .

8. Smukke Medusa Vedhængslampe

Undervandsverdenen er et mystisk sted, der gemmer mange smukke og interessante ting. Roxy Towry Russell blev inspireret af denne vidunderlige verden og skabte nogle smukke medusa pendantlamper. Deres skrøbelige form og smukke glød skaber en vidunderlig atmosfære.

9. Cute Penguin Lamps

Pingviner er søde og vidunderlige små dyr. De har en imponerende adfærd, som kan forbløffe de fleste af os. For eksempel vælger de deres livspartnere for livet, så de har et stærkt og holdbart forhold. Den samme holdbarhed kan ses ved disse søde pingvinlamper. De er lavet af et meget holdbart materiale, en polycarbonatplast. Så måske vil du holde fast i dem også for livet og vil ikke blive skuffet.

10. DIY Dinosaurlamper

Dinosaurer er forhistoriske dyr, der en gang befolket vores planet. Deres mærkelige og imponerende former har inspireret mange kunstnere, især filmskaberne. Du kan tænke på den berømte film "Jurassic Park". Disse dinosaurlamper kan skabe en vidunderlig atmosfære og kan også bruges til børns værelser. De vil helt sikkert beundre disse former.

Lyset gør vores liv blivende dynamisk, smukt og fuld af præstationer. Disse sjove lamper viser os, hvordan vi kan gemme det i forskellige former, der skaber en sjov og varm atmosfære. {Billeder fra dwell}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar