10 Geek Furniture Designs

Udtrykket geek beskriver en ulige eller ikke-mainstream person, og den har flere forskellige konnotationer, ikke alle positive. Det er normalt ansat til at beskrive en computer ekspert eller entusiast, men det kan også henvise til en person, der virkelig er investeret i en hobby. De kan være mærkelige eller mærkelige, men de har også møbler. Visse designere har dedikeret deres tid og talent til at skabe unikke stykker, der svarer til alle mulige unikke behov og præferencer. Disse geek møbler design er faktisk meget interessant.

For eksempel har Blank CD-stolen helt sikkert et unikt design. Det er en stol lavet af masser og mange cd'er, og det er faktisk ret behageligt. Men det er et af de elementer, som du hellere vil holde til visning, da det er så usædvanligt og så interessant. Det passer perfekt i et moderne eller moderne hjem, især hvis der også er andre unikke stykker, der indgår i indretningen.

Tellingstid kan blive en udfordring, når du har et ur som dette. Selvfølgelig er det for matematiske entusiaster lige så nemt som det nogensinde har været. I stedet for at vise tal har dette ur formler og symboler, hvoraf nogle er ret enkle at dechiffrere, mens andre er lidt mere komplicerede.

For spillerne har vi en speciel godbid. Dette er PS3 sofabord. Som du kan se, er dens base dannet af to PS3 controllere og toppen er lavet af glas og er gennemsigtig for at give dig mulighed for at beundre basen fra alle vinkler. Det er for dårligt, at du faktisk ikke kan bruge dem.

Et andet lignende møbel er Pac Man sofabord. Alle kender dette spil, og selv om vi ikke spiller det længere, er det stadig en stor del af vores liv. Dette unikke sofabord er en smuk og elegant repræsentation af dette fantastiske symbol. Det er noget, du måske vil bruge i mediehuset eller endda stuen.

MoreINSPIRATION
  • Når mode møder møbeldesign: Versace 3D kollektionen
  • Smukke møbeldesigner jordet af glamourøse guldbaser
  • 6 Interaktive møbeldesigner med unikke funktioner

Da iPhone er så populær og så vigtig for mange af os, var den bundet til et sådant møbel, der vises før eller senere. IPhone-sofabordet udnytter dette symbol og giver os en overdimensioneret møbeldesign af gadgeten. Organiser dine apps som du kan lide det og personliggøre dine møbler.

Disse dage har vi tendens til at bruge meget tid på sociale netværk. Det er stadig en form for socialisering, da vi interagerer med vores venner, men det er også meget forskelligt fra alt, hvad vi har oplevet hidtil. Ikke desto mindre er det fremskridt. Så fejrer det med disse dejlige og sjove puder inspireret af nogle af de mest populære sociale netværk.

For dem der kan lide kemi og finde det sjovt og interessant, her er et godt stykke: det periodiske bord af elementer på et dynebetræk. Lad elementerne skabe harmoni, mens du slapper af og gør din hobby og lidenskab en del af din hverdag.

Hvordan du nogensinde troede, at et toilet faktisk kunne være mere end det. Nå, designeren af ​​denne model gjorde og her er resultatet. Det er et toilet, der har et tv, TiVo, DVD, Xbox, bærbar computer, køleskab, megafon og iPod dock. Det har mere end du kunne spørge fra andre toilet og det er også helt stilfuldt.

Star Wars fans er overalt, og de kommer fra alle domæner og steder på kloden. Designeren af ​​dette skrivebord ser ud til at være en fan. Dette fantastiske Star Wars-inspirerede skrivebord blev designet af Tom Spina, og det behøver ikke engang en beskrivelse. Dens design siger det hele. Så hvis du vil tilføje et personligt og sjovt touch til dit kontor, ville det være den måde at gøre det på.

Computer eksperter og entusiaster vil helt sikkert finde dette stykke cool. Det er et bordur designet til at ligne en harddisk. Nå, det er faktisk en rigtig harddisk, der er blevet repurposed. Det har den fineste kvarts urmotor og det er et godt stykke at vise på skrivebordet eller natbordet. Det er også en god idé til en gave.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar