10 Great Bedroom Design Ideas

Jeg ved ikke om dig, men jeg kan godt lide øjeblikket lige inden du falder i søvn, når jeg bliver i seng og slapper af og også de øjeblikke, når jeg kan sove længere i sengen i længere tid i weekenden om morgenen og nyder fritiden og følelsen komfortabel. Det er netop grunden til, at vi alle burde føle sig fint i soveværelset og nyde det, vi ser, hvilket betyder soveværelse design.

Esuoh House af Hofman og Brown Architects.

Så hvis du ikke er meget god på dette felt, kan du altid se på disse 10 store soveværelse design ideer og måske kan du finde noget interessant.

City Center Penthouse af Mark Tracy af kemiske rum.

The Sugar Bowl Residence af John Maniscalco Architecture.

Som du kan se fra billederne, har de fleste soveværelser i dag en minimalistisk stil og holder kun de møbler, der er absolut nødvendige, uden for mange udsmykninger og dekorationer. Efter alt vil du hvile i soveværelset, så hold det enkelt og brug en eller to hovedfarver ved at designe den. Eksperter anbefaler lyse farver og varme farver, da de giver den største lettelse for vores sind, men jeg kunne se et eller to mørke soveværelser, der var slags kølige, men hovedsagelig maskulin i stil.

The Sugar Bowl Residence af John Maniscalco Architecture.

MoreINSPIRATION
  • Bedøvelse bjerghus af John Maniscalco Arkitektur: Sukkerskålresidensen
  • 10 Great Fireplace Design Idéer
  • 22 Moderne Soveværelse Design Idéer

Vivienda 4 af A-cero Arkitekter.

Casa en el Bosque ved Parque Humano.

910 Projektet af Smith Designs.

Arezzo Park Hotel af Simone Micheli.

The Luna2 Private Hotel af David Wahl og Melanie Hall.

Notting Hill House Interior af Staffan Tollgard Design Group.

Sengen er stor stor nok til at tilbyde komfort og normalt er det midtpunktet i dette rum. En eller to sengeborde og lamper, måske en lænestol, nogle nyttige hylder - det er de møbler, du kan finde i et moderne soveværelse. Alle møbler er enkle og har klare kanter, som regel lavet af træ. Når jeg så på alle disse soveværelsesdesigner, indså jeg, at jeg kunne lide den med hvid og gul design, hvilket giver mig et behageligt humør, men også de hvide og alle kombinationer af hvid og anden farve. Imidlertid er alle mønstre temmelig kølige og moderne, og jeg er sikker på at du vil finde mindst to eller tre tiltalende ideer på denne top.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar