10 Great Crib Ideer Fra Classic til Whimsical

Når baby kommer sammen, vil du have en varm, glad børnehave. Barneseng er det vigtigste fokuspunkt i rummet, så her er nogle ideer til at gøre din kreative mere.

Fire plakat krybbe.

Transform dit barns krybbe i en fire plakat vidunder. Dette er en unik bedide ide, og den fire plakatstruktur er også en fantastisk måde at tilføje lys eller myggenet på barneseng til en eventyrfølelse.

Dejlige Lucite.

Lucite er en solid gennemsigtig plastik, der bliver til en varm indretning - selv stilfulde krybber lavet i dette materiale er nu tilgængelige. Lucite tilføjer ubesværet sofistikeret til en børnehave, der nemt matcher med pynte kast og mobiler som sommerfuglen en set i ovenstående billede.

Gå mørkere.

Da dine børn ikke kommer til at være i krybber for evigt, er krybber et perfekt element, som du kan være super trendy med, når du designer. Vælg en moderne sort krybbe, der matcher de omkringliggende indretningsprodukter. Afslut udseendet med et stænk af kunst. Brug af sort er en god mulighed for et kønsneutralt børnehave, da det giver dig mulighed for at tilføje maskuline eller feminine elementer til det.

Cirkulær krybbe.

Dette er en fantastisk måde at gøre brug af et begrænset plads, plus det kan dekoreres til næserne for et sofistikeret udseende, som med en satinbue og stof. En rund krybbe kan også være mere dekorativ når den er placeret i midten af ​​et værelse, fordi tilbehør som en lysekrone kan markere den.

Bassinet Beauty.

MoreINSPIRATION
  • Ray Crib i All Hazelnut
  • Moderne Se Leander Crib
  • Klassisk og stilfuld krybbe i midten af ​​århundredet

Skandinavisk-inspirerede bassinets er en interessant tag på babyens krybbe. De har rene, slanke linjer, hvilket er fantastisk til et moderne eller eklektisk rum. Et bassin er også en god idé til kønsneutrale planteskoler.

Barneseng Gardiner.

Dette er en god tilføjelse til krybbeen for at give det ekstra indretning. Derudover kan du installere gardiner rundt om barnesengen, så du kan give dit barn mere lys om dagen og en blødere stemning, når det er naptime.

Sled Crib.

Transformér den almindeligt anvendte firkantede krybbe til noget fantastisk. Den spændende slædeform af en krybbe fungerer som et godt sted for dit barn at hvile, samtidig med at man smutter rummet med et interessant møbel. At have børn kiggede aldrig denne stilfulde!

Mal veggen bag barnesengen.

Dette er det perfekte sted at frigøre din indre kunstner. Ved at male en fantastisk eller sjov scene på væggen hæver du også barnesengens stående. Du kan endda tage et skridt videre og male barnesengen til at matche det, der er på væggen, hvilket skaber et integreret og kreativt design.

Crib sengetøj.

Hvad du bruger som dit barns krybbe sengetøj er, hvad der bringer dekorative appel til din krybbe. Crib nederdele kan være en interessant tilføjelse som de tilføjer dronninger og prettiness til krybbe, hvilket gør det ser meget trendyere ud. Det bedste ved at eksperimentere med sengetøj er, at du ofte kan ændre det til forskellige stilarter.

Antik Træ.

En træ krybbe er altid tidløs, men giver det et twist med antik design i en interessant farve. For eksempel er buttercream en dejlig farve til brug i børnehaven. Det giver en følelse af komfort, når den bruges med antikke inspirerede møbler.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar