10 Great Fireplace Design Idéer

Mange af dine stuer har pejse, som kan fungere eller ej, bare har et dekorativt formål. Pejse blev oprindeligt brugt til at gøre et værelse varmt nok i koldt vejr. Jeg er sikker på, at du alle husker historierne med børns stalkings hængende ved pejsen om vinteren. På nogen måde er pejse blevet en traditionel del af stuen, selv i de moderne.

The Korman Residence af Cory Buckner Architects.

Selvfølgelig er de nu meget forskellige og stiliserede og ser endog futuristiske ud eller bruger ethanol og gas i stedet for træ. Jeg tror det afhænger af det generelle design af huset, hvilken slags pejs at vælge. Her er 10 gode pejs design ideer at vælge imellem eller få inspiration fra, hvis du vil omarrangere dit hus.

Silvertree Residence af Secrest Architecture.

Clearview Chalet ved AKB.

The Hurtado Residence af Mark Tracy af kemiske rum.

MoreINSPIRATION
  • Gulv og væg pejs ideer af Vauni
  • Ti gode ideer til dekoration af dit køkken
  • Miofocus vægmonteret pejs af fokus

Potrero House af Cary Bernstein.

Du kan vælge en åben pejs eller en lukket, hvis du ikke vil have gassen eller nogen lugt at komme ind i huset og lukke pejsen med et vindue, så du kan se flammerne, men ikke at tillade ulykker gasforgiftning. Men om du vælger en gas pejs eller en, der fungerer på træ, skal du sørge for, at der er en skorsten, der tager røgen og gasen ud af huset. Det er virkelig vigtigt, især når din pejs er midt i stuen. Du kan bygge en hel mur for dette eller et enkelt rør eller rør til evakuering af røgen.

Potrero House af Cary BThe Nuler-Cudahy Residence af David Coleman.

The Sunlight Residence fra Proto Homes.

Dixon House af Designgroup Stapleton Elliott.

West Hollywood Residence ved (fer) studio.

The Shuswap Cabin af Splyce Design.

Hvis du har brug for træ til din pejs, så ville det være en god idé at lave en hylde eller et særligt sted til deponering af træet lige ved siden af ​​pejsen. Det ser også lidt rustik ud. Du kan placere det midt på væggen og omslutte det med bogreoler, eller du kan vælge at bruge mantelstykket som et display til dekorative genstande, malerier eller enhver form for ting, du kan bruge til at få det perfekte design til din stue, selv nogle dyr horn. Så personliggøre din stue ved at vælge den perfekte pejs til dig.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar